tanker

i'm gonna make a change

Nå er det ikke mer godterispising på meg i hverdagene, ikke mer drikking av brus med mindre det er helgekos eller bursdager. Det er ikke noe mer mat, mat, mat dagen lang. Fra nå av er det vann som gjelder til tørstedrikk, og frukt og grønnsaker skal spises mer. Jeg skal også skjerpe meg med å få i meg fisk, og mest av alt; jeg skal ikke miste motivasjonen nå.

Etter jeg ble merket med "Helene, hun som ikke klarer å holde seg unna mat" eller "Helene, hun som spiser hele tiden." eller små kommentarer som "Blir du aldri mett?" tror jeg at jeg brydde meg mindre og mindre om hvor mye jeg spiste. Jeg hadde jo allerede blitt stemplet som matmonsteret på en måte, og hvorfor kunne jeg ikke bare la det pågå videre? Det var jo ingenting negativt med det egentlig, folk syns det var morsomt og jeg så ikke på det som en slags fornærmelse. Men nå er jeg lei av det.Jeg sier ikke at det er noen som har såret meg eller gjort meg sur med slike små kommentarer, for jeg har jo helt klart lagt opp til det selv. At jeg elsker mat er ingenting jeg kan legge skjul på, absolutt ikke. Men nå er det tid for meg å komme meg videre fra dette lille stadiet og heller tenke litt på hva jeg faktisk stapper i meg. Jeg har lenge tenkt på dette, men egentlig aldri gjort noe særlig med det. Selvfølgelig har jeg prøvd meg på ting som å ta mindre posjoner eller ha godtelov, men da lo folk av meg. Skjønner vel kanskje at de gjorde det, men allikevel. 

Jeg er vel ikke det man kan kalle tykk, men jeg er misfornøyd med vekta og store deler av kroppen. Og jeg tror at om jeg skjerper meg med både godteri, mat og trening at jeg skal klare å gå litt ned i vekt og få et bedre selvbilde av meg selv. Tror også jeg blir en lykkeligere person, og vil føle meg tryggere sammen med venninnene mine med FLOTTE kropper i bikini og shorts. Dette er mitt mål, og nå tror jeg at jeg kan klare det. Det handler bare om små marginer, noen små forandringer. 

.

Dette innlegget er ganske personlig, men velger å poste det. Folk får si hva de vil, men det er min blogg og jeg velger selv hva som skal skrives og postes her.

hits