spørsmål og svar

video: svar på spørsmålsrunda

Håper dere liker svarene! Er det noe mer dere lurer på til neste gang?

bloggene jeg leser

10 ting du ikke vet om meg

Dette har vært et ønske av en leser, så jeg lager det likegodt nå! Vet ikke hva folk vet, og ikke vet, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

 

Jeg har blitt en kontrollfreek. Jeg må ha kontroll på alt. Jeg må ha det ryddig rundt meg, og vite når jeg skal ting og ha kontroll på tiden. Jeg må ha klart tøyet for neste dag, og pakke sekken med alle bøkene dager før. Og jeg klarer ikke sette meg ned å slappe av før jeg vet at jeg har ting under kontroll. Ganske stress egentlig, men jaja!

 

Jeg sovner til tv-en nesten hver kveld. Vet at det ikke er sunt, og det er en stygg uvane. Men jeg halv-våkner etterpå, og slår den av da. Men jeg klarer rett og slett ikke sovne uten den, med mindre jeg er med andre. Jeg har alltid syntes det har vært ekkelt med lyder og sånt, men om jeg hører lyder når tv-en er på vet jeg jo at det er tv-en! Skjønner?

 

 

Jeg er ikke sjenert. Jeg er ikke av den typen som sitter stille og ikke sier noe. Jeg liker mye bedre å være "bråkete" og snakke mye, og bli kjent med nye folk! Jeg er også veldig lett å bli kjent med.

 

Jeg spiller håndball. Det tror jeg alle som kjenner meg vet, og de fleste vet at jeg elsker det! Har spilt det i mange år nå og det blir bare bedre og bedre! Elsker laget mitt, vi har det kjempefint sammen♥

 

 

Jeg er kristen. Jeg kommer fra en kristen familie, og har egentlig alltid vært kristen. Jeg liker veldig godt å være det, det er på en måte en trygghet som alltid er der. Og jeg kommer nok alltid til å være det!

 

Jeg har mange søsken. Jeg har (2)3 stesøsken, 2 halvsøsken og 1 ekte! Det er pga skilte foreldre og slikt. 

 

 

Jeg har flyttet 7 ganger. Det er også pga skilte foreldre, nye familier og nye hus! Men nå tror jeg vi har funnet de stedene vi vil bo, lenge! Haha.

 

Jeg elsker å pynte meg. Hvor gøy er ikke det da?! "Hei, du er invitert i min bursdag..." Åh, da blir jeg glad! Da er det sjangsen til å pynte seg, sminke seg fint, kle seg ordentlig og fikse seg ordentlig på håret. Det er jo dødsgøy!

 
Jeg liker å bake. Selv om det tar tid, syns jeg det er kjempegøy å bake. Før bakte jeg minst en gang i uka, men nå har det blitt mye mindre tid til alt sånt. Jeg tror jeg snart må begynne igjen, det er jo faktisk kjempegøy! Og det beste er etter du er ferdig, og du kan spise det herlige mesterverket du har laget. Mmmm..

 

Jeg har verdens beste venner! Jeg elsker vennene mine, og er så glad for at jeg har hver og en av dem. Vi finner alltid på noe dødsgøy, og jeg vet at jeg kan stole på dem når jeg trenger de.

 

 

Var det noe du ikke visste?
♥Helene 

svar på spørsmålsrunda - videoblogg

 

Håper dere likte svarene!
♥Helene 

svar på spørsmålsrunda

Jeg har desverre ikke tid til å svare på videoblogg, så del1 blir skriftlig.

 Hvilken sminke kan du IKKE leve uten? Noe dekke-greier, haha!

 Yndlingsbutikk? For tiden må det vel bli bikbok. De har så mye fint der!!

 Hvorfor har du godtelov? Det er rett og slett fordijeg er alt for usunn! Jeg spiser alt for mye godteri, og trener for dårlig. Jeg skal bli sunnere, og trene bedre! Derfor.

 Hvor kjøpte du den blå vesken du har på profilbildet ditt? Den kjøpte jeg på H&M for 149,-! Har den også i oransj faktisk.

 Hvem er dine bestevenner? Har så utrolig mange gode venner! Caroline, Susanne, Helle og Silje er vel de jeg er mest sammen med og har best kontakt med for tiden. Men har mange andre gode, gode venner!

 Hvordan går det med kjærlighetslivet? Hvilket kjærlighetsliv? Singellivet er best!

 Hva er snittet på skolen? Mener du mitt snitt? Det vet jeg ikke enda, vi har ikke fått det. Men til jul fikk jeg 4,3... Kan få bedre!

 Noe du ser frem til? Isåfall, hva? 


 Fester du? Nei.

 Kristen? Og skal du konfirmere deg kristelig? Jepp og ja!

 Tror du at du kommer til å møte JB en dag? Hvorfor? Ja. Fordi vi skal gifte oss. Det var svarene jeg orket nå! Del 2 kommer så fort som mulig, og forhåpentligvis på videoblogg! Om det er noe annet dere lurer på er det bare å spørre.

Var det OK svar?
♥Helene 

svar på spørsmålsrunda

Haha, noe ble klippet ut i begynnelsen med et uhell.. Men her er hvertfall en liten del av den, resten kommer om noen ønsker det. 

hits