bilder

bilder fra naustfest

Finfin naustfest i år også!! Mange fine mennesker og god stemning :-)Var fint helt til dette kom:

Om dere ikke ser det på vannet er det pøsregn. Nå sitter vi og koser oss med dettee, før vi skal legge oss om en liten stund:Syns om bildene? :-)

handballmatch

I dag er jeg ikke helt i form, så har faktisk holdt meg inne hele dagen. Ikke det at det har vært så ille med tanke på været da, men kjipt er det jo. Nå ligger jeg som et slakt i senga med harry potter på flatskjermen og en varm tekopp ♥♥ Senere i kveld eller imorgen kommer sminkevideo, så kom innom senere om dere vil se deeet. Kvelden har jeg brukt på min lillesøster Synne, utrolig koselig! Vi så Norge spille kamp, og det gikk jo.... ikke så bra som vi hadde håpet på.


PEEN<3

Synne og jeg hadde DE planene om jordbær og smeltet sjokolade, men slik ser jordbærene i butikken ut for tiden:

Sååå vi fant oss noe annet, men det ble jo like velykket det :-)

Hva har dere gjort i kveld?

a perfect day with my bestfriend

Heisann deree :-) Kvelden ble tilbringt sammen med min bestevenninne Caroline, og vi hadde det superkoselig! Var så lenge siden vi hadde gått sammen bare meg og henne, så det var deeilig. Vi lagde oss pizza og dekte på et koselig bord for litt snikksakk. Sånn ca hele kvelden gikk til prating og latter - en perfekt kveld!

Hva har dere gjort i kveld?

weheartit

Dette er bakgrunnen på pc'en min :-) Alle bildene er fra weheartit.

Likte dere bildet?

bilder fra kvelden

Hei deree ♥ Håper alle har hatt en super 17mai, for det har ihvertfall jeg. Nå er jeg stuuuptrøtt så senga blir det neste for meg. Er så deilig at vi har fri i morgen, det er så motiverende haha :-) Var som sagt hos Helle og grillet med mange, og det var utroolig koselig! Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, men noen ble det jo.

Kjempebra kveld ♥

min konfirmasjon

Heei ♥ Nå har jeg kommet hjem fra min egen konfirmasjon, og den gikk virkelig over alle forventninger. En så bra dag har jeg ikke hatt på lenge, og så mange gode ord og taler som ble holdt for meg.. jeg har ikke ord. Er superfornøyd med dagen min, kunne gjerne konfirmert meg hvert år jeg hihi.

Lokalet ble jo fiint.


Maten var bare fantastiiisk

Iskakee♥♥
Oldemor, bestemor, mamma og jeg


Min lillebror Tobias


Dessertbordeet


Ååh

Alt i alt har jeg hatt en perfekt dag! Hva syns dere om bildene?

bilder fra konfirmasjonen

Heei ♥ Var som sagt i konfirmasjon til Helle i dag, og fysøren så koselig det var. Masse god mat, fine folk og god stemning! Nå slækker jeg på soffaen i joggebukse og slapper av med one tree hill. Senere i kveld skal jeg skrive resten av talen jeg skal holde i morgen, for i morgen er det nemlig min tur til å konfirmere meg :-)

Her er noen bilder fra utenfor kirka av meg, Caroline og konfirmanten!
Lokalet var også døødsfint! Og maten var virkelig ikke til å klage på:


Hva syns dere om bildene?

bilder fra bursdagen

Her lå prinsessa og sov :-)
Ute her hadde vi tenkt å sitte:Åh, så koselig! Men var dessverre aaaalt for kaldt!

Pappa lagde hamburgere til alle:

NAM.

Og så er det selvfølgelig viktig å ha med kake-utblåsning:Hun fikk 3 kjærester hihih :-)

Kakebordet♥♥♥

Hun fikk også "hårmascara" for å farge håret i alle mulige farger. Haha, blir nok brukt en del!Hun er kjempefornøyd med dagen, og det er vi andre også!

Hva syns du om bildene?
♥Helene 

bilder fra musicalen

Var en helt utrolig gøy opplevelse! Årh, digger dere hele gjengen og syns det er utrolig kjipt at det er slutt.. Skulle gjerne gjort det mange flere ganger!
Så det ikke gøy ut? Har du vært med i musical før?
♥Helene

hits