diverse

min nye bebii

Heei :-) Var SYKT deilig å være ferdig med bilturen, blir så kvalm. Når jeg kom hjem ble jeg møtt i døra med en IPHONE, ååh herlig. Har ventet så lenge på den nå, og endelig er den min. Ønsket meg hvit, men fikk svart tusen kroner biligere + det var 4S. Hvit er mye finere, men svart funker det og! Nå er det pakking før jeg reiser i morgen tidligtidlig, kan ikke vente ♥

Har du iphone?

et av mine favoritter..

Er det et program jeg elsker, så er det The walking dead. Jeg har sett på dette programmet i rundt et år, om ikke mer, og jeg elsker det! Jeg har også begge sesongene på pc'en min så jeg kan se de når jeg vil og har lyst, noe jeg syns er veldig praktisk :-) Har også sett at det har begynt å gå på tv, men der går egentlig de episodene jeg har sett flere ganger så er ikke så ofte jeg ser på der..For de som ikke vet hva dette er så er det en zombie-serie. Haha, vet at det er veldig mange som syns slike programmer er ekle, men jeg eelsker sånt! Elsker zombiefilmer og zombieserier generelt, men dette er helt klart min favoritt ♥ Anbefaler at om noen skal se på dette burde dere begynne på 1 episode sesong 1, hvis ikke er det kanskje litt vanskelig å komme inn i det. Men for dere som liker slikt er dette virkelig til å anbefale!!!♥♥LOVE
Noen som har sett det før? 

dipdye - hot or not?

Bilder fra weheartit

Dipdye - hot or not?

jewelry

Heei! I dag hadde vi prøvemuntlig noe som gjorde at vi kunne møte opp til skole kvart på 10 og gå hjem klokken 11! Siden det har jeg skrevet ned litt av hvert, regnet ut litt med penger og slikt og slappet av. Skal snart ut å jogge egentrening siden jeg har pause fra håndballen weehu. Så også på et smykke i sta. Dette smykket fikk jeg til konfirmasjonen min, og jeg syns det er sååå fint! Gleder meg til den rette anledningen så jeg kan bruke det ♥Syns dere det var fint?

 

ukas videoblogg?

Heei! Nå ligger jeg i senga utslitt og trøtt, var ikke helt klar for en ny uke i dag haha. Siden det er flere som spør om videoblogger tenkte jeg å begynne med ukas videoblogg! Dette har jeg sett at flere blogger hat hatt, og jeg syns det er supersmart. Det vil da si at jeg skal ha en videoblogg i uka, og jeg kommer nok til å poste en video hver søndag. Så om dere har noen spesielle videoer dere ønsker er det bare å kommentere i dette innlegget eller ellers rundt på bloggen. Kan være alt fra sminkevideo, favoritter i klær/sminke, svar på spørsmål, håår - ja, hva dere vil :-)Har forresten fått masse ny, gøy sminke jeg kan vise om noen ønsker det :-)


Hva vil dere ukas videoblogg skal handle om?

et bilde: tre redigeringerHvilken redigering syns dere var finest?

bandana - hot or not?

Heei! Er hos Maria nå, og tenkte bare å slenge inn et innlegg mens hun sover. Jeg så på weheartit ista og så mange bilder av bandanas, et slags skaut eller skjerf som mange bruker som et slags hårbånd for tiden, om jeg kan kalle det det. Jeg syns det er sååå fint! Skal definitvt kjøpe meg noen slike selv. Jeg vet at det er mange som ikke liker det i det hele tatt, så nå vil jeg høre folks meninger. 

Hot or not?

right by my side

Jeg er Nicki Minaj-fan, og digger henne. Denne sangen liker jeg utrolig godt, og Chris Brown sin stemme er jo virkelig ingenting negativt å si om. Liker når Nicki har litt ordentlige sanger også, og ikke bare 'stupid hoe, stupid stupid' haha. Liker denne sangen veeldig godt, fordi hun både viser den fine stemmen og rapper som hun alltid gjør :-) 

Hva syns du om Nicki Minaj og sangen? ♥

mac or noot

Nå har jo jeg konfirmert meg, og jeg stusser veldig på om jeg skal kjøpe meg mac. Jeg har sykt lyst, men det er selvfølgelig utrolig dyrt. Og det jeg egentlig lurer på er om det er verdt alle de pengene. Så om noen av dere har noen erfaring med mac og kan hjelpe meg hadde jeg satt stoor pris på det. Er det verdt pengene, eller er det like greit å ha en vanlig pc? Og hva er så mye bedre med mac isåfall? ♥Burde jeg kjøpe mac eller spare pengene?

hvit vs svart iphone

YES, JEG SKAL FÅ IPHONE♥♥ Har ønsket meg det lenge, og nå har jeg bestemt meg: Jeg bestiller! Pappa skal bestille for meg i den nærmeste tid, og jeg betaler den selv :-) Jeg skal ha Iphone4, altså ikke iphone4S, men det tror jeg skal gå greit. Jeg er veldig sikker på at jeg skal ha hvit, men allikevel er det mange som syns svart er bedre. Hvit er garantert finest etter min mening ♥Hvilken syns du er finest, svart eller hvit?

hva liker du best å lese om?

Når jeeg skal finne meg en blogg å lese fast må den ha noen ting som jeg syns er gøy å lese om. Det er også viktig å høre på hva leserne helst vil lese om, så nå lurer jeg... Hva liker dere best å lese om?

Noen av mine favoritter:

Antrekk
Innkjøp
Hverdag
Tips
Anbefalinger
Videoblogger 
VARIASJON Hva liker du best å lese om?

hjelp meegHar spilt inn videoblogg til dere med dette kameraet, men den vil ikke legge seg inn på pc'en... Noen som vet hva problemet kan være?

sterk video

I dag så vi en video på skolen. Det var en video som virkelig gikk innpå meg og som jeg tenkte på etterpå. Og jeg er utrolig glad for det vi ble enige om!

Videoen handler om en gutt som har en sykdom. Beinene hans er virkelig ikke som de skal, og ingen kunne fikse dem. Men det er noe som heter "mercy ship" som hjalp han. Det er et skip som kommer, og du får hjelp av dem ombord. Gratis opperasjoner. Om jeg ikke husker feil, fikk jeg med meg at de fikser 40-50 blinde barn i løpet av en dag. Sykt! Bare se videoen, så skjønner du hva jeg mener.

Nå skal vi ha den musicalen på skolen snart, og alle i klassen er enige om at alle pengene vi får inn skal gå til mercy ships. Jeg syns det er en utrolig bra organisasjon! Hva syns du om videoen og om hva mercy ships gjør? Visste du om det fra før av?

hits