outfit's

partille antrekk #1

Heei :-) Endelig er vi i Sverige på Partille-cup, deilig! Var i byen i dag og pakket ut ting på hotelrommet, ellers har vi ikke gjort noe spesielt. Komer med oppdateringer daglig, men kan ikke love noe stort.

Hva syns dere?

todays summer outfit


Shorts only Singlett bikbok Tube-bh bikbok

Heei! GUD for en fin dag det har vært! Onkel og tante har vært her i dag, og solen har stekt siden jeg sto opp. Det er så deilig med sommer på nordmøre at det er virkelig ikke mulig :-) Det er faktisk trist at vi reiser hjem på lørdag, men så har jeg jo Sverige å se frem til! Etter det er det Tyrkia, ååh luksussommer ♥ Antrekkene blir jo ikke alle tiders for tiden da. Jeg tar rett og slett på meg noe behagelig som ikke blir alt for varmt! Har heller ikke sminke på meg, deilig. Håper alle koser seg like mye som meg!

Syns om antrekket?

dagens antrekk

Heei :-) I dag sto jeg opp klokken 10(!!) for å gå til byen med bestemor og gjøre noen ærender. Fikk ordnet meg masse bra dilldall og noen ny topper som ble med meg hjem. Viser innkjøpet senere om noen ønsker det! Nå kommer Mariabeste hvert sekund, gleder meg som en bebiii. 

Hva syns dere?

dagens antrekk

Stygge bilder, hva syns dere?

antrekk 09.06.12

Haha, kan ikke tro at det er juni her i Kristiansand når jeg ser ut av vinduet. Her er det regn, regn, regn og kaaldt. Men jeg er en av de personene som syns det er koselig med regn, så i dag har jeg virkelig fått slappet godt av ♥ Senere kommer sannsynligvis Maria til meg så får vi se hva kvelden bringeer. Kos dere masse i kveld, dere!

Hva syns dere?

# dagens antrekk

Heeisann :-) Sitter INNE nå faktisk, og ser på slankekrigen hihi. Etterpå skal jeg ut å trene med jentene, og i denne varmen tror jeg at jeg smelter vekk meenmen. Etterpå er det en slags avslutning for alle ril-lagene med masse kaker og brus og priser som skal deles ut osv, gleder meg! Tok noen antrekkbilder i sta, og de ble utrolig dårlige, men gidder ikke ta nye nå. Merket at det ble aaltfor varmt med strømpebukser, i morgen blir det SHORTS.

Hva syns deree?

outfit vs outfit

To basic outfits.

ellerHvilket likte dere best?

dagens antrekk

Heei ♥ Det er sommer her i Kristiansand med over 20 grader i skyggen og en stoor sol på himmelen! Jeg måtte faktisk inn å avkjøle meg nå, så da slenger jeg inn dagens antrekk. Har ikke stelt meg i det heeele tatt, for i dag skal jeg bare være hjemme :-) Tycks?

dagens antrekk

Nå stikker jeg til byeen, snakkes senere ♥Hva syns dere?

17mai antrekkHaha, forferdelig bilde. Senere i dag skal jeg til Helle og grille med mange folk, blir nok en liten oppdatering før det :-) Ellers har jeg vært i byen og spist lunsj hos mor. Var såå deilig å slappe av litt hjemme før kvelden nå. 

Hva syns deree?

antrekk for konfirmasjon

Hva syns dere? ♥

antrekk for dagen

Nå har jeg kommet hjem fra en superkoselig middag hos mor og far! Skal lage en liten hårvideo til dere etterpå og senere kommer Susanne til meg. Blir nok koselig som alltid :-) Forresten, tusen takk for alle meninger og slikt i forrige innlegg. Gøy at dere kommenterer!

Stygge og dårlige bilder(standar) men joda. Bukse //aner ikke Topp //bikbok Jakke //monki


Love♥♥

Hva syns dere?

antrekk vs antrekk

Hvilket likte dere best?

antrekk #17.04.12

Er det bare hos meg blogg.no har vært klikk? Har verken klart å gå inn på min egen profil eller lese andres blogger i hele dag.. Men nå funker den da :-) Tok noen antrekkbilder rett etter skolen til dere, men de ble ikke så veldig bra... Har også fått en pakke i posten jeg tenker å vise dere senere i kveld, og noen "hva syns dere om.." Så i kveld blir det blogging så lenge blogg.no funker så kom innom senere ♥

Bukse fra cubus
Topp fra gina tricot
Vekse fra h&m
Dongrijakke ? Hva syns dere om antrekket?

outfit #16.04.12

Antrekket i dag ble ikke noe spesielt, var så utrolig trøtt til morgenen. Hadde mest lyst til å bare ta på meg joggebukse og hettegenser, men det er alt for latsabbete(?). Nå holder jeg på å redigere en video til dere, så kom innom senere :-) Forresten, grusomme bilder, men orker ikke ta noen bedre ZZZzzzzZ


Elsker genseren og veska! 

Hva syns dere? ♥

outfit

Lik/del DENNE

Jeg har aldri gått sånn her, men bare lurer på hva deres mening er om det:

Hva syns dere?

antrekk for bursdagen

I dag skal jeg i bursdag til min elskede Helle med mange herlige folk. Gleder meg sykt, og tror det blir en dødsbra kveld! Sminkevideoen jeg sa kom i dag kommer ikke allikevel. Mamma får ikke tak i kabel før på mandag eller tirsdag, så den kommer i løpet av uka hvertfall :-) Håper dere alle koser dere masse i kveld, og så snakkes vi senere!Hva syns dere?

bursdagsantrekk 13.04.12

Senere i kveld kommer sminkevideoen og hårvideoen, må bare redigere den etter bursdagen eller noe sånt. Men nå må jeg løpe!

Hva syns dere?

outfit 12.04.12

Sorry for ikke oppdatering før nå, men jeg har virkelig ikke hatt tid. Skolen sluttet halv fire (..) og nå kom jeg hjem for ca 40 minutter siden og da måtte jeg rydde og spise mat. Slenger inn dagens antrekk nå som jeg først er her :-) Hadde egentlig krøller i dag, men de gikk ut i regnet. 

Hva synes dere? ♥

antrekk 11.04.12

Veldig dårlige bilder, men fikk ikke til noe bedre i farta. Poenget var egentlig at jeg gikk med den nye toppen noe ville se, siden den ikke ble så bra vist på videobloggen i går. Men det syntes ikke så veldig godt.. Nå skal jeg pakke før jeg drar til mamma. Etter det blir det trening med jentene, noe jeg faktisk gleder meg veldig til :-) Onsdagstreninger er best ♥ 

Hva synes dere om antrekket?

antrekk 08.04.12

Om ca en halvtime stikker familien og jeg ut på Lotus for å spise en deilig middag :-) Har prøvd å stelle meg litt, men har virkelig ikke dagen haha! Bildene er også helt forferdelige, men jaja. Syns det er kjipt at butikkene i byen er stengt (helligdag..) for jeg har såå lyst på en ting jeg ikke fikk kjøpt i går..

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

antrekk

Nå stikker jeg til byen..igjen. Skal dit med søstra mi og kusina mi, kjempekoselig! :-) Viser innkjøpet og planene for dagen senere i dag. Kos dere masse i dag alle sammen♥

Hva syns du om antrekket? Dårlige bilder.
♥Helene 

dagens antrekk 06.04.12

Nå har jeg sett på the voice med familien, og jeg må bare si at jeg digger det programmet! Haha, har en skikkelig familie-slappeav-ferie.. Men det er bare deilig! Godt å få vekk tankene fra alt stresset og skolearbeidet :-) Nå begynner en ny påske-krim vi skal følge med på. Håper den er like bra som de andre har vært.Så svæær ut og forferdelige bilder, men her er dagens antrekk! Stelte meg ikke noe særlig i dag med tanke på at jeg bare har vært hjemme, utenom da vi var og spiste hos mor.

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

bursdagsantrekk 04.04.12Haha, bursdagsantrekk liksom.. Skal stelle meg mer, men siden det bare er familiebursdag er det nesten ingen som gidder å gå i kjole uansett. Dette kunne jeg likegodt ha gått med på skolen :-) Men nå er det en halvtime til gjestene kommer, så vi snakkes senere. Forresten så går jeg med den nye toppen jeg kjøpte i går.

Hva syns dere om antrekket?
♥Helene 

antrekk for byen

Om ca en times tid tar jeg turen til byen med Caroline og Susanne for å shoppe! Etter vi har shoppet skal vi spise sushi på food azylum. Der har jeg spist før og vet det er utrolig bra. Sushi er ikke helt min favorittrett, men Susanne har så lyst til å prøve det ut og Caroline elsker det såå :-)

Har også krøllet håret mitt i dag på en litt annen måte. Det er ikke like krøllet på en måte, si ifra om dere vil jeg skal forklare det bedre.Hva syns dere om outfiten? Og håret egentlig?
♥Helene 

antrekk 03.04.12

NEIDA. I dag sto jeg opp tidlig, halv ni eller noe, for å male et bord jeg har. Selv om jeg elsker å sove lenge om morgenene skal jeg innrømme at det er utrolig forfriskende å stå opp tidlig en gang i blandt! Nå har jeg malt ferdig første strøket, og det ble ikke helt perfekt akkurat. Det var nemlig litt hvit malin igjen på kosten, og jeg malte svart, så det ble litt "lysesvart" Haha! Men fikser det i morgen. Senere skal jeg til byen med Susanne og Caroline for å spise sushi :-)


DENNE skal bli svart!

Hva syns du om antrekket? Høhøh...
♥Helene 

outfit #26.03.12

DET ER SÅ VARMT!! Jeg burde ikke være inne å blogge nå, men tenkte jeg måtte slenge inn dagens antrekk. Etterpå skal jeg rett ut i sola og kose meg, og har selvfølgelig skiftet til SHORTS nå♥

Bildene er tatt til morgenen i dag, derfor jeg ser litt trøtt ut..HEHE. Om dere lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre. Btw, elsker mintfargen!

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

ut på byen /outfit

Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive dette innlegget, men jaja. Skal ut på byen med mange herlige mennesker å spise i kveld for å feire søte Helle! Tok noen dårlige outfitbilder til dere, og om dere lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre i kommentarfeltet!


STYGGE BILDER.

Innlegget skulle blitt postet for noen timer siden... Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

outfit vs outfit

VS

Hvilket likte du best?
♥Helene 

outfit #15.03.12

Veske // h&m Bukse //pieces Singlett // bikbok Genser // bikbok Jakke // bikbok

I dag er det egentlig ikke noe fint vær i det hele tatt. Utrolig kaldt og litt regn i lufta. I dag var vi i byen med klassen på Kilden, byen oprahus eller noe, og hørte Odd eller noe sånt synge. Bedre enn skole var det ihvertfall. Nå sitter jeg og spiser salat, og ser på one tree hill. Har også skiftet til chilletøy, gjør alltid det etter skolen..

Hva syns du om antrekket?

outfit #14.03.12

FOR EN NYDELIG DAG! Nå har det vært strålende sol i flere dager på rad, og jeg er så glad. Skulle ønske at jeg fikk nyte det mer, men det har jeg nesten ikke tid til. Håper det er like fint vær til helga, siden da er jeg håndballfri og da skal det nytes. Men over til outfit:

Så at noen spurte hvor dongrijakke fra, men det vet jeg faktisk ikke. Kan finne det ut til i kveld! Men ja, som jeg sa så er været helt fantastisk. Her er utsikten fra vår veranda:Ikke en eneste sky på himmelen! Herlig! Nå skal jeg straks pakke alle tingene mine, og så dra til mamma. Vi skal ha to jentedager nå, blir koselig. 

Hvordan er været hos dere?

outfit før skolen

Rekker bare slenge inn en rask outfit å si at jeg ikke kommer til  blogge før sent i dag, pga sen skole og tidlig trening. Men vi snakkes jo i kveld!

Ganske kjip outfit, men men. Om dere lurer på hvor noe er fra, spør i kommentarfeltet.

Hva syns du?
♥Helene 

outfit 12.03.12

Solen stråler virkelig her! Det er mange mange plussgrader og det er akkurat som sommeren er her igjen. Åh, så deiilig! Jeg merket at jeg gikk med alt for tjukt tøy i dag, hvertfall på vei til og fra skolen. I morgen går jeg med en mye tynnere jakke, garantert!

 


ALT FOR VARMT!! Men deilig er det jo!

 

Dette var mye bedre å gå med:

Stygge bilder. Og utrolig kjip outfit. Men det var fortsatt kjempevarmt, så nå gleder jeg meg veldig til å gå med shorts og singlett ute. Det er bare 97 dager til sommerferie nå, det skal gå fort!

 

Hvordan er været hos dere? Hva syns du om outfiten?
♥Helene
 

outfit vs outfit

Her er noen outfiter jeg har hatt i det siste:

 

vs

 


 

vs

 Hvilket likte dere best?
♥Helene 

outfit 04.03.12

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjempekoselig middag hos mor og far(bestemor og bestefar). Vi hadde en nydelig middag og koste oss masse! Til dessert hadde vi en kake vi kaller "verdensbeste", men jeg spiste desverre ingenting for jeg var så mett, hehe.. I morgen starter også godteloven min, så jeg prøver å holde meg unna alt søtt for å ikke gjøre det til en vane.

Jakke - bikbok 299,-
Bluse/topp - bikbok 199,-
Bukse - cubus, vet ikke pris


Åååh, deilig!!!

♥Helene
 

favoritter

Innlegget vises også på www.shess.blogg.no

HATER FØTTENE MINE, MEN JAJA. Jeg tenkte å legge ut bilde av favorittsandalene mine. Disse kjøpte jeg i Hellas i sommer, men har aldri funnet anledning til å bruke dem. Jeg syns de er kjempefine, men er usikker på andres mening. Så hva syns dere om disse?♥Helene

outfit 01.03.12

Innlegget finner du også på www.shess.blogg.no.Dongrijakke - ?
Tubetopp - Bikbok
Blondetopp - Bikbok
Bukse - Cubus
Veske - H&MHva syns du om outfiten?
♥Helene 

koser meg/outfit

Hva syns du om bildene?

outfit og innkjøp

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra senteret. Jeg var der med 5 veninner og litt med Sondre og Magnus. Vi spiste på macdonalds, og etterpå gikk vi bare rundt og kjøpte forskjellige ting. Tok ikke mange bilder, men tok noen + innkjøp for dagen.

Outfit for dagen:

Stygge bilder.

Bilder og innkjøp:NAAAAM.

Og over til dagens innkjøp:

Bik bok: 199,- 

Og denne skal jeg selvfølgelig ha en hvit "tubetopp" under:

H&M 199,-

Jeg kjøpte oss godteri til kvelden, og et par uggs siden jeg manglet vintersko.

Hva syns du om outfiten, bildene og innkjøpet?

outfit 04.02.12

Dagen i dag har kanskje vært en av de deiligste på lenge. Jeg har rett og slett ikke gjort noenting. Jeg har lugget her i soffaen min, slappet av og sett på One tree hill. Jeg har nemlig fått tak i alle sesongene, og det er jeg sykt fornøyd med. 

Jeg så hva noen av dere ønsket at jeg skulle ha her på bloggen, og jeg skal prøve å få blogget om alt ønskelig. Tenkte bare å slenge inn en liten outfit før jeg går ned og spiser middag(ja, litt sen middag)


Som dere ser er det ikke noe spesielt flott anrekk, men siden jeg har bare vært hjemme i dag duger det fint.Hva syns du?

hits