juli 2012

slutter å blogge

Har verken lyst eller tid til å blogge mer, sommerferien skal nytes fult ut! Kommer kanskje med noen innlegg av og til, men om ikke kan det være vi snakkes etter ferien :-)

Vant forresten b-sluttspillet i Partillecup! Var HELT SYKT! I verdens største cup, kan enda ikke tro det. Bedre cup har jeg aldri vært på, håper virkelig vi skal dit flere ganger :-)!!!!
Har dere hatt en fin ferie til nå? 

partille antrekk #1

Heei :-) Endelig er vi i Sverige på Partille-cup, deilig! Var i byen i dag og pakket ut ting på hotelrommet, ellers har vi ikke gjort noe spesielt. Komer med oppdateringer daglig, men kan ikke love noe stort.

Hva syns dere?

månedsoppsummering #1

For en fin måned det har vært! Har tenkt å begynne med noe nytt nå, nemlig oppsumering av månedene. Syns selv det er utrolig gøy å lese på andres blogger, i tillegg så bringer jeg frem litt gode høydepunkter og minner!

Koselig kveld med bestejenta:

En super kveld med lillesøster:

Fikk vært mye med Mariabeste i Kristiansund:

Noen innkjøp:Haha, ble litt shopping denne måneden ja. Tror ikke jeg fikk med alt en gang, hehe...

Noen antrekk:

Dårlig med antrekk, menmen.

Hva syns dere om slike innlegg?

min nye bebii

Heei :-) Var SYKT deilig å være ferdig med bilturen, blir så kvalm. Når jeg kom hjem ble jeg møtt i døra med en IPHONE, ååh herlig. Har ventet så lenge på den nå, og endelig er den min. Ønsket meg hvit, men fikk svart tusen kroner biligere + det var 4S. Hvit er mye finere, men svart funker det og! Nå er det pakking før jeg reiser i morgen tidligtidlig, kan ikke vente ♥

Har du iphone?

visste du dette

Hei dere! Bloggingen jeg egentlig skulle poste i går, ble visst forskyvet til i dag. Hehehe, sorry! Forresten, i dag er det 1 dag til partillecup og Helene kommer til å blogge for ho skal låne mitt kamera og tar med pcen, just as you know. Jeg tenkte å komme med noen avsløringer om Helene som kanskje ikke alle vet, så da setter jeg i gang.

 Helene er livredd dyr

Når ho møter en katt eller hund blir ho skikkelig rar. Ho går nesten på tærne og løper vekk for å komme seg unna dyret. Utrolig morsomt å se på, for dyr er bare søte

Ingen skjønner henne på datan.

Når vi sitter på datan og leser eks blogger, skjønner ingen hvor ho er, fordi ho markerer et spesielt merke på teksten, og så bytter ho merke liksom. Vanskelig å forklare, men det er helt syktSkadet

Noe som er utrolig dumt, er det at Helene ofte er skadet. Hvis hun har vondt en plass i kroppen, og endelig er fin til å trene, kommer det opp en gammel skade. Utrolig trist for hele laget at vi ikke kan få hjelp av ei så god spiller.Spammer chat

Dette har ho likt med Caroline, og de påvirker meg også, når vi er på chat og det evnt er noe viktig eller utrolig gøy spammer ho chatten. Bare jeg har vært å hentet et glass med vann, har det kommet 8 meld. Hahah det er faktisk dødsmorsomt!

Familien hennes

Blant Helene som et av dem, har ho den sykeste familien. Kjetil er kompisen min, stemora er den herligste dama på jord, og mora er den råeste dama i byen! Alle barna er dødsgøy å være med og de glir inn i hverandre. Helt vilt hvor kul familie asss!

 

Hahah, upassende bilder men..
Visste du dette?

-Helle

hits