juni 2012

gjesteblogger

Helene er nå på vei nedover til oss hjemme i Kristiansand! Kan virkelig ikke vente med å se jenta igjen. Hun spurte meg tidligere idag om jeg kunne blogge for henne, og selvfølgelig måtte jeg si ja! Jeg blogget med hun og Susanne på shess tidligere, men sluttet. Skal komme med flere innlegg ikveld men, skal snart bli hentet for å passe to nydelige tvillinger. Tenkte jeg bare kunne dele noen bilder jeg har tatt sammen med herlige venner:

BLIR BEDRE BLOGGING SEINERE, MEN MÅ LØPE!

-Helle

tar turen hjemover

Heei :-) I dag dro Maria meg opp av senga utroig tidlig i forhold til det jeg er vandt med her oppe, men det gikk så fint så. Er utrolig trist å reise fra familien som jeg ikke ser før juletider igjen, men samtidig har jeg bare masse gøy å se frem til hjemme! Vi skal kjøre 5 timer i dag, og 7 timer i morgen. Såå, blogging blir det ikke mye av! Snakkes når jeg kommer hjem ♥

Hva skal du i dag?

bilder fra naustfest

Finfin naustfest i år også!! Mange fine mennesker og god stemning :-)Var fint helt til dette kom:

Om dere ikke ser det på vannet er det pøsregn. Nå sitter vi og koser oss med dettee, før vi skal legge oss om en liten stund:Syns om bildene? :-)

naustfest

Blir bare et raskt innlegg før vi skal ned å fikse på stranda, for i dag er det nemlig naustfest :-) Gleder meg masse, like koselig hvert år. Det kommer nok masse bilder senere i kveld! Litt trist og, for dette er siste kvelden i Kristiansund :( Skal nyyytes, snakkes i kveld ♥

Innlegget går ikke ann å kommentere.

verandakos

Ååh, nok et glad-blogginnlegg :-) Har det så bra for tiden, haha livet må man bare elske liksom. Etter em-kampen bestemte Maria og jeg oss for å ta kveldsmaten ute på verandaen i solnedgangen, (romantisk eller hva??) og det ble veldig vellykket! Vi ordnet oss et par rundstykker med fruktsalaten vi lagde i morges og to varme kopper kakao. Tente lys, varme gensere og tepper så var kvelden perfekt!Ååh, så koselig det var! Så det ikke bra ut? :-)

todays summer outfit


Shorts only Singlett bikbok Tube-bh bikbok

Heei! GUD for en fin dag det har vært! Onkel og tante har vært her i dag, og solen har stekt siden jeg sto opp. Det er så deilig med sommer på nordmøre at det er virkelig ikke mulig :-) Det er faktisk trist at vi reiser hjem på lørdag, men så har jeg jo Sverige å se frem til! Etter det er det Tyrkia, ååh luksussommer ♥ Antrekkene blir jo ikke alle tiders for tiden da. Jeg tar rett og slett på meg noe behagelig som ikke blir alt for varmt! Har heller ikke sminke på meg, deilig. Håper alle koser seg like mye som meg!

Syns om antrekket?

verdens fineste sted

Ååh, for en fin dag! Det er sommer her nå, så deilig ♥ Maria og jeg har lagd fruktsalat som vi skal kose oss med til kvelden og i morgen, men i nuet lager bestemor pannekaker til oss! Senere poster jeg antrekk og skal se om jeg får postet et innlegg om partille siden jeg fikk spørsmål om det.
Verdens BESTE fruktsalat ♥ Perfekt til rundstykker, som vi har bakt nok i massevis av haha..

Er det fint vær hos dere?

strawberry n' chocolate

Kvelden har jeg tilbringet sammen med skjønne Maria, criminal minds og jordbær dyppa i sjokoladee ♥ Nå skal vi ha litt jentesnakk hihi, så tar vi kvelden! God natt skjønne deree :-)

Noe spesielt jeg skal blogge om imorgen? :-) God natt!

innkjøp; kristiansund

Heei! Kom hjem fra byen for rundt en time siden, haha. Var i byen i 7 timer tror jeg, så nå er jeg helt død i soffaen. Fikk kjøpt meg masse fint da! Var masse salg, og deilig med litt andre klær i butikkene enn de som er i Kristiansand :-) Her er det jeg kjøpte:
Mye finere på da selvfølgelig! Tubetopper bikbok løs singlett med åpen rygg bikbok genser bikbok svart bukse cubus

Hva syns dere?

kvelden i går

Heei :-) I går kom Mariabeste endeliig. Vi bakte oss kake til kveldsmat og pratet masse ut kvelden. I 12tiden bestemte vi oss for å ta et nattbad, så da gjorde vi like godt det. Løp ned til sjøen, på med bikinien, sjekket gradstokken og hoppet i det mørke, fæle vannet. Gradstokken viste 10 grader, noe som ikke kan ha vært veldig feil. Forfriskende var det jo, og etterpå løp vi opp til stampen vår og varmet oss opp. Helt til slutt kuret vi håret til hverandre og la oss! Perfekt kveld ♥

Nå skal jeg til byen med bestemor og Maria for å shoppe og møte oldemor. Tar nok med kamera :-) Snakkees.

Hva gjorde du i gårkveld?

new in

Utrolig stygge bilder og håret ser helt fryktelig ut, men det får bare gå :-) Her er dagens lille innkjøp:


Salg cubus, 49,-


Denne er en av bestemors gamle gensere som jeg fikk, fra cubus

Kjøpte også et reisesett til shampoer, sminke osv. Genialt! OG så fikk jeg to hårprodukter av bestemor som jeg gleder meg til å prøve ut.

Var det noe dere likte?

dagens antrekk

Heei :-) I dag sto jeg opp klokken 10(!!) for å gå til byen med bestemor og gjøre noen ærender. Fikk ordnet meg masse bra dilldall og noen ny topper som ble med meg hjem. Viser innkjøpet senere om noen ønsker det! Nå kommer Mariabeste hvert sekund, gleder meg som en bebiii. 

Hva syns dere?

min mandag

Heei! Mandagen min har vært tidenes sløveste, men deilig har det virkelig vært. Nå sitter Tobias og jeg i lillehytta med litt godis og tenkte oss straks ut i boblebadet :-) I morgen tar jeg turen til byen med bestemor og mamma og i morgen kveld kommer Mariabeste ♥ Blir kooselig!


Nordmøret<3

Hva gjør dere i kveld?

bestiltDenne kjolen har jeg sett på dødslenge og endelig er den på vei hjem til meg. Fikk den av min kjære bestemor ♥
Likte dere den? 

video: svar på spørsmålsrunda

Håper dere liker svarene! Er det noe mer dere lurer på til neste gang?

en perfekt dag

Ååh, sommerne i Kristiansund kan virkelig ikke sammenlignes med noe annet. Det er så deilig å se hele familien igjen og kose meg på hytta. Dagen i dag har gått til bading, soling og spising haha. Her er det nemlig over 25 grader og steikende sol. Vannet i sjøen er rundt 12-13 grader, men det gjør ingenting - etter vi har badet venter stampen på hytta på oss, luksus!! Hytta til bestemor og bestefar må være verdens fineste sted, love it.

Senere i dag kommer svarene på spørsmålsrunden del1 om noen ønsker deeet!

Usminka og fiin xP

Hvor tilbringer du ferien din? Finvær?

gårsdagens lille oslo innkjøp

Innlegget skulle blitt postet i går, men nettet funket ikke så bra.

Heei! Var som sagt innom Oslo på turen til Kristiansund i går, og der gikk jeg innom MAC. Vi har ikke det i Kristiansand så jeg ble helt i ekstase, jeg. Skal definitvt innom der når vi er i Göteborg, og da skal jeg kjøpe myyye mer! Ble bare et lite innkjøp fordi jeg sparer penger, men jeg er dødsfornøyd.


GUD så fin denne leppestiften er! I fargen "hue", helt klart min nye favoritt ♥

Syns dere den var fin?

bilturen

Heei! Åh, været er til å døø for. Over 25 grader og stor sol kan jeg virkelig ikke klage på!!

I går kjørte vi som sagt helt fra Kristiansand til Kristiansund. Det tok rundt 13-14 timer med stopp og oslo-besøk, så det er vi fornøyd med. Når man sitter så lenge i en bil er det vanskelig å få tiden til å gå, så Benjamin og jeg hadde like godt et Harry Potter-maraton. Haha, Harry Potter er noe jeg aldri kommer til å bli lei av! Verdens beste filmer ♥ Har vokst opp med harry potter siden jeg var ca7 år, og blir ikke lei. 

Vi koste oss i baksetet vi, hihih. Vi tok som sagt en stopp i Oslo og spiste lunsj:

Følte meg utrolig dum uten sminke med tutt og joggebukse, men ingen kjenner meg jo der så hva så... Innkjøpet kommet senere:Så det ikke supergøy ut eller?...

pakket og klar

Heei ♥ Sykt dårlig blogging i dag, men jeg har ikke prioritert det i det hele tatt. Har tilbringt kvelden med mine to bestevenner, Helle og Caroline, for en slags "hade-kveld". Jeg starter sommerferien med å reise til Kristiansund i morgen, så jeg får ikke sett de på over 1 uke. BLIR HARDT!!! XD Neida, men seriøst så blir det veldig kjipt. Men Kristiansund er et av verdens beste steder å være så det gleder jeg meg til ♥

Vi reiser i 7-8tiden i morgen, og bilturen tar hele dagen. Vi får se om vi må overnatte et sted for å fortsette reisen på lørdag, men etter rundt 13-14 timer tror jeg vi er fremme! Skal bli utrolig deilig å se familien igjen! Vi skal innom Oslo for å spise lunsj på veien, og da blir det nok litt shopping også. Viser eventuelt innkjøpet på lørdag :-)

Verdens beste jenter♥ Blir ingen blogging i morgen, men vi snækkes til lørdag! Hva har du gjort i dag?

curlvideoo?

Heei! ENDELIG ER DET SOMMERFERIE ♥ Har egentlig ikke helt gått opp for meg enda, haha. Deilig er det hvertfall! Senere i kveld skal jeg grille og pakke, for i morgen reiser jeg jo. Spilte nettopp inn krøllevideoen, om noen vil se den er det bare å si ifra :-)

Skal jeg legge ut video av hvordan jeg gjorde det?

striping av hår - før og etter

Hva syns dere var finest? Jeg syns heelt klart etter! (Det siste bildet har jeg ikke sminke på, tror jeg..)

a perfect evening

Heei! Bloggingen er utrolig dårlig i dag, må bare beklage for det. Jeg var ikke på skolen i dag på grunn av hofta, og gjør egentlig ingenting intressant i det hele tatt. Jeg ligger her og hviler meg i håp om å bli bedre, haha :-) Men jeg så ihvertfall gjennom noen bilder ista, og da fant jeg noen fra en kveld jeg hadde sammen med lillesøsteren miin, ååh så koselig ♥ Husker den kvelden som perfekt, håper jeg får flere sånne i sommer.

Så det ikke koselig ut?

skal bestilles

Likte dere noe av det?

et av mine favoritter..

Er det et program jeg elsker, så er det The walking dead. Jeg har sett på dette programmet i rundt et år, om ikke mer, og jeg elsker det! Jeg har også begge sesongene på pc'en min så jeg kan se de når jeg vil og har lyst, noe jeg syns er veldig praktisk :-) Har også sett at det har begynt å gå på tv, men der går egentlig de episodene jeg har sett flere ganger så er ikke så ofte jeg ser på der..For de som ikke vet hva dette er så er det en zombie-serie. Haha, vet at det er veldig mange som syns slike programmer er ekle, men jeg eelsker sånt! Elsker zombiefilmer og zombieserier generelt, men dette er helt klart min favoritt ♥ Anbefaler at om noen skal se på dette burde dere begynne på 1 episode sesong 1, hvis ikke er det kanskje litt vanskelig å komme inn i det. Men for dere som liker slikt er dette virkelig til å anbefale!!!♥♥LOVE
Noen som har sett det før? 

bad news

HAHA, her ligger jeg helt død i senga mi. En skade jeg hadde for noen måneder siden i hofta har kommet sterkt tilbake, og jeg klarer så vidt å gå. I morgen skal jeg da til lege eller noe lignende, så får jeg virkelig håpe at det blir bedre iløpet av de to neste ukene, for da reiser jeg nemlig på cup i Sverige. Har gledet meg til den i omtrent et år, og om jeg ikke kan spille der tror jeg det går svart for meg. Haha, får bare håpe på det beste :-) I verste tilfelle får jeg være tilskuer sammen med min bestevenn Helle som heller ikke skal spille.. 

Har absolutt ingenting intressant å komme med, vi snakkes senere i dag ♥

video: hverdagssminke

Her er videoen jeg lovte! Som dere ser så er det ikke en sminkevideo, men jeg viser bare sminken min og forklarer litt her og der :-) Husk å spørre spørsmål på spørsmålsrunda mi HER.

Likte dere videoeen? ♥

dagens antrekk

Stygge bilder, hva syns dere?

spørsmålsrunde

Senere i kveld kommer sminkevideoen, men i mellomtiden starter jeg en etterspurt spørsmålsrunde! Spør om hva som helst :-)

Gammelt bilde, har du noen spørsmål? :-)

to fluer i en smekk

Nå tenkte jeg å ha en aldri så liten anbefaling, og denne gangen anbefaler jeg like greit to ting i samme innlegg!

Foundation primer fra GOSH og Fan brush fra e.l.f.

Denne primeren legger jeg sammen med fuktighetskremen jeg bruker, og det gikk et flott resultat og gjør slik at sminken holder hele dagen. Den er itillegg utrolig myk, noe jeg eelsker! Denne kjøpte jeg på salg for 110,- men til vanlig koster den rundt 150,- på vita! Verdt pengene, helt klart :-) Den er også veldig drøy i bruk! Jeg har hatt den i over en måned, og man kan ikke se at den er brukt en gang.

Denne bruker jeg når øyenskyggen drysser ned under øynene. Det er så utrolig kjipt når det skjer, spesielt hvis du har lagt sminken din allerede. Det eneste jeg gjør da er å børste med denne børsten og den børster rett og slett vekk det som har drysset ned! Helt perfekt :-) Har sett at flere ikke er så fornøyde med denne, men det kan jeg virkelig ikke skjønne... Det funker kjempe bra på meg!

Har du prøvd noe av det? Fikk du et tips?

handballmatch

I dag er jeg ikke helt i form, så har faktisk holdt meg inne hele dagen. Ikke det at det har vært så ille med tanke på været da, men kjipt er det jo. Nå ligger jeg som et slakt i senga med harry potter på flatskjermen og en varm tekopp ♥♥ Senere i kveld eller imorgen kommer sminkevideo, så kom innom senere om dere vil se deeet. Kvelden har jeg brukt på min lillesøster Synne, utrolig koselig! Vi så Norge spille kamp, og det gikk jo.... ikke så bra som vi hadde håpet på.


PEEN<3

Synne og jeg hadde DE planene om jordbær og smeltet sjokolade, men slik ser jordbærene i butikken ut for tiden:

Sååå vi fant oss noe annet, men det ble jo like velykket det :-)

Hva har dere gjort i kveld?

hvilken syns dere er finest

Har to topper som må være mine favoritter, nesten helt klart. Jeg kommer til å bruke dem begge to veldig mye i sommer!  

Hvilken likte dere best?

a perfect day with my bestfriend

Heisann deree :-) Kvelden ble tilbringt sammen med min bestevenninne Caroline, og vi hadde det superkoselig! Var så lenge siden vi hadde gått sammen bare meg og henne, så det var deeilig. Vi lagde oss pizza og dekte på et koselig bord for litt snikksakk. Sånn ca hele kvelden gikk til prating og latter - en perfekt kveld!

Hva har dere gjort i kveld?

dipdye - hot or not?

Bilder fra weheartit

Dipdye - hot or not?

curls

I dag hadde jeg så vondt i rygg og smerter i magen at jeg måtte bli hjemme fra skolen.  Jeg har vel egentlig ikke gjort så mye uten om å drikke te og ligge på magen med en varmepute på ryggen, haha. Håper virkelig ikke det er noe langvarig :-) Neste uke er det jo sommerferie, og jeg har såå mye å gleder meg til! Men ihvertfall, i går kveld prøvde jeg meg litt frem med krølltanga, og lagde litt krøller i håret på en måte jeg ikke har lagt det før. Det ble ikke så runde og tydelige krøller på en måte.. Men jeg syns det var mye finere enn de jeg har lagd før :-)

Syns dere det ble fint?

hjelp meg å bestemme meg

Heei! Nå har jeg sittet og planlagt pengebruken min denne sommeren, og ser at det går en del penger på shopping men det er jo bare gøøy! Skal bestille meg hjem noen ting fra nelly om ikke så alt for lenge til, men klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilken av buksene under jeg skal bestille. Har funnet ut av jeg bare kan bestille en av dem, så nå trenger jeg hjelp til å bestemme meg!

Hvilken syns dere jeg skal bestille?

wants nelly #3Skal nok få overtalt mamma til å bestille litt for konfpengene :-) Likte dere noe av det?

jewelry

Heei! I dag hadde vi prøvemuntlig noe som gjorde at vi kunne møte opp til skole kvart på 10 og gå hjem klokken 11! Siden det har jeg skrevet ned litt av hvert, regnet ut litt med penger og slikt og slappet av. Skal snart ut å jogge egentrening siden jeg har pause fra håndballen weehu. Så også på et smykke i sta. Dette smykket fikk jeg til konfirmasjonen min, og jeg syns det er sååå fint! Gleder meg til den rette anledningen så jeg kan bruke det ♥Syns dere det var fint?

 

høyest på ønskelista

Elsker ALT med denne veska! Skal spare og kjøpe den så snart jeg har råd! Reiser jo til Sverige og Kristiansund snart, så tror nok ikke jeg har penger på en liten stund når jeg kommer hjem.. Men skal spare og den skal bli min ♥

Hva syns dere om den? PERFEKT!?

skjørt som topp?

Okei, først av alt må jeg bare si tuusen takk for alle herlige kommentarer på forrige innlegg! Så utrolig mange skjønne mennesker både på blogg og facebook, you make my day ♥ Nå får jeg bare enda mer motivasjon, tusen takk for det!

Nå holder jeg på å rydde i klesskapet mitt hos mamma, for det så virkelig ikke ut. Jeg har funnet masse ting jeg skal kaste som jeg aldri bruker/er for lite, så nå føler jeg klesskapet er mye freshere. Jeg fant et skjørt jeg hadde helt glemt av, som faktisk er veldig fint, og tenkte å være litt kreativ. Jeg prøvde å gjøre det om til en tubetopp! Jeg syns faktisk det ble veldig bra jeg, og sikkert deilig om sommeren. Nå er det jo ikke lenge til jeg reiser til både Kristiansund og Sverige så må få inn masse fine sommerklær nå!

Se på den knallfine fargen da! Se for dere denne med en høytlivsshorts? Hva syns dere? Yes/no?

i'm gonna make a change

Nå er det ikke mer godterispising på meg i hverdagene, ikke mer drikking av brus med mindre det er helgekos eller bursdager. Det er ikke noe mer mat, mat, mat dagen lang. Fra nå av er det vann som gjelder til tørstedrikk, og frukt og grønnsaker skal spises mer. Jeg skal også skjerpe meg med å få i meg fisk, og mest av alt; jeg skal ikke miste motivasjonen nå.

Etter jeg ble merket med "Helene, hun som ikke klarer å holde seg unna mat" eller "Helene, hun som spiser hele tiden." eller små kommentarer som "Blir du aldri mett?" tror jeg at jeg brydde meg mindre og mindre om hvor mye jeg spiste. Jeg hadde jo allerede blitt stemplet som matmonsteret på en måte, og hvorfor kunne jeg ikke bare la det pågå videre? Det var jo ingenting negativt med det egentlig, folk syns det var morsomt og jeg så ikke på det som en slags fornærmelse. Men nå er jeg lei av det.Jeg sier ikke at det er noen som har såret meg eller gjort meg sur med slike små kommentarer, for jeg har jo helt klart lagt opp til det selv. At jeg elsker mat er ingenting jeg kan legge skjul på, absolutt ikke. Men nå er det tid for meg å komme meg videre fra dette lille stadiet og heller tenke litt på hva jeg faktisk stapper i meg. Jeg har lenge tenkt på dette, men egentlig aldri gjort noe særlig med det. Selvfølgelig har jeg prøvd meg på ting som å ta mindre posjoner eller ha godtelov, men da lo folk av meg. Skjønner vel kanskje at de gjorde det, men allikevel. 

Jeg er vel ikke det man kan kalle tykk, men jeg er misfornøyd med vekta og store deler av kroppen. Og jeg tror at om jeg skjerper meg med både godteri, mat og trening at jeg skal klare å gå litt ned i vekt og få et bedre selvbilde av meg selv. Tror også jeg blir en lykkeligere person, og vil føle meg tryggere sammen med venninnene mine med FLOTTE kropper i bikini og shorts. Dette er mitt mål, og nå tror jeg at jeg kan klare det. Det handler bare om små marginer, noen små forandringer. 

.

Dette innlegget er ganske personlig, men velger å poste det. Folk får si hva de vil, men det er min blogg og jeg velger selv hva som skal skrives og postes her.

ukas videoblogg?

Heei! Nå ligger jeg i senga utslitt og trøtt, var ikke helt klar for en ny uke i dag haha. Siden det er flere som spør om videoblogger tenkte jeg å begynne med ukas videoblogg! Dette har jeg sett at flere blogger hat hatt, og jeg syns det er supersmart. Det vil da si at jeg skal ha en videoblogg i uka, og jeg kommer nok til å poste en video hver søndag. Så om dere har noen spesielle videoer dere ønsker er det bare å kommentere i dette innlegget eller ellers rundt på bloggen. Kan være alt fra sminkevideo, favoritter i klær/sminke, svar på spørsmål, håår - ja, hva dere vil :-)Har forresten fått masse ny, gøy sminke jeg kan vise om noen ønsker det :-)


Hva vil dere ukas videoblogg skal handle om?

nytt design

Likte dere det?

header vs header

Heei! Har sykt magesmerter så ligger egentlig bare i senga med en varmepute akkurat nå, men senere må jeg pugge til prøvemuntlig eksamen og ut å jogge/gå, jippi. Siden jeg ikke hadde så mye å gjøre lagde jeg en liten header, siden jeg er så lei av det designet jeg har nå. Let me know what you thiink ♥

Nr.1. Den jeg har nå, Susanne lagde:

Nr.2. Den jeg lagdee selv!


Hvilken syns dere jeg burde bruke? 

min favorittblogg

Nå tenkte jeg å skrive et lite innlegg om favorittbloggen min, nemliiig: http://kristineam.blogg.noKristine blogger om masse som intresserer de fleste jenter, som f.eks shopping, mote, sminke og innkjøp. Hun legger oofte ut antrekk på bloggen sin, og de kan man virkelig hente inspirasjon fra! Det er oppdateringer daglig på denne bloggen, noe som er viktig! Når det er sponsorprodukter det er snakk om forklarer hun leserne grundig hva som er bra, hva som ikke er bra og hvorfor med produktene, og det er også veldig bra for da gir hun gode tips til hva vi burde kjøpe og hva vi kanskje burde styre unna. 

Overfor her så dere noen av antrekkene hun har lagt ut på bloggen, og jeg må si at jeg digger de. Kristine virker som en superskjønn, positiv jente og bloggen hennes har blitt en favoritt hos meg. Om du ikke har vært innom er det verdt å ta en sjekk! :-)

Har du lest bloggen før? Og har du en favorittblogg?

et bilde: tre redigeringerHvilken redigering syns dere var finest?

bandana - hot or not?

Heei! Er hos Maria nå, og tenkte bare å slenge inn et innlegg mens hun sover. Jeg så på weheartit ista og så mange bilder av bandanas, et slags skaut eller skjerf som mange bruker som et slags hårbånd for tiden, om jeg kan kalle det det. Jeg syns det er sååå fint! Skal definitvt kjøpe meg noen slike selv. Jeg vet at det er mange som ikke liker det i det hele tatt, så nå vil jeg høre folks meninger. 

Hot or not?

antrekk 09.06.12

Haha, kan ikke tro at det er juni her i Kristiansand når jeg ser ut av vinduet. Her er det regn, regn, regn og kaaldt. Men jeg er en av de personene som syns det er koselig med regn, så i dag har jeg virkelig fått slappet godt av ♥ Senere kommer sannsynligvis Maria til meg så får vi se hva kvelden bringeer. Kos dere masse i kveld, dere!

Hva syns dere?

denne toppen..

Dårlig bilde og finere i virkeligheten men

Hva syns dere om den?

2 new shorts

Hva syns dere?

video: new in

Heei! Sier vel det meste i videoen, men her har jeg laget en annerledes innkjøpsvideo! Si gjerne hva dere synes ♥ 

Likte dere innkjøpet? Og hva syns dere om sånne videoer?

anbefaling: betty-lou manizer

Heei! Når klokken var halv 12 i morges var jeg ferdig med alle kampene for dagen. Da hadde jeg allerede spilt 4 kamper siden halv åtte, haha. Det gikk ganske bra, vant 3 av 4! Når jeg kom hjem hadde jeg tenkt å poste elf-pakke-videoen, men jeg sovnet som et slakt på soffaen og våknet for en liten time siden. Så nå tenkte jeg å ha en liten anbefaling til dykken!Dette pudderet er virkelig helt utrolig bra! Jeg bruker det som en slags rouge i kinnbeinene, og det funker fett. Det er ganske mørkt, mørkere enn på bildet under her. Men det er bare å ikke ta så masse på kosten, så går det helt fint. Det gir en fiin glød og er blitt mitt nye favoritt-pudder! Love it ♥Prøvd det før?

new in

Heei dere ? Nå har jeg vært hjemme fra skolen en god stund, vi sluttet nemlig veldig tidlig i dag. Men nå skal jeg ihvertfall legge ut innkjøpet fra i går, siden noen klagde på at de ikke fikk sett det godt nok på video! Her er det:Kjøpt på vero moda 179,-Fra Carlings 199,- Begge toppene er finere på :-)

Tørrshampo h&m

Varmebeskyttende vita

Mascara h&mBikini h&m

Hva syns dere?

hits