mai 2012

video: innkjøp

Hva syns deree? ♥

bloggpause

Er så fint vær og sånt, og da frister det meg ingenting å blogge! Tar meg fri noen dager hihi ♥ Snart kommer elf-pakken min og neste uke skal jeg på en seriøs shoppingrunde så får sikkert bedre inspo og slikt da.Kos dykken i sommerværeeet, så snakkes vi!

woops

Heei :-) I dag har vært en suuperdeilig dag med nok en sommervarme og steikende sol! Kvelden har vært tilbringet sammen med Helle, dødslenge siden vi har vært sammen bare vi to nå ♥ Vi har hatt pizza ute på verandaen med musikk og VARME, og senere gikk vi ned på marinaen og satt på brygga med litt godis. Nå ligger vi utbredt i soffaen med popcorn og brus, haha sunne? Har vært en dødskoselig dag, og jeg har ikke tenkt på bloggen en gang. I morgen skal vi i konfirmasjon til verdens beste jente, noe jeg gleder meg utrolig mye til!Hva har du gjort i kveld?

dagens innkjøp

Sorry for crappy blogging i dag, men dagen har gått i ett! Når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg som sagt ut å solte meg, og når mamma kom hjem gikk vi rett på ikea og senteret :-) Er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte, og nå tror jeg rommet skal bli mye finere. 


Body lotion fra body shop


Haha, elsker disse glassene så vi kjøpte to stk. Mmm, alt smaker mye bedre i de♥


Litt småpynt


Stuff fra ikea


Blandt annet klesstativ og kleshengere


Genial data-bord. Love it! Kjøpte også forheng til klesskapet


Og litt tentamengodt da :-) Har engelsktentamen imorgen, weey!

Hva syns deree?

sangtips?

Skal ut på verandaen å ligge litt i solen, så lenge jeg orker i denne varmen. Det er nesten foor varmt, trodde ikke jeg skulle si det! Skal ihvertfall laste inn musikk på ipoden først, så har dere noen sanger å anbefale? Hadde satt pris på deet!


Summer<3

Hva er din favorittsang? Har du noen tips? :-)

right by my side

Jeg er Nicki Minaj-fan, og digger henne. Denne sangen liker jeg utrolig godt, og Chris Brown sin stemme er jo virkelig ingenting negativt å si om. Liker når Nicki har litt ordentlige sanger også, og ikke bare 'stupid hoe, stupid stupid' haha. Liker denne sangen veeldig godt, fordi hun både viser den fine stemmen og rapper som hun alltid gjør :-) 

Hva syns du om Nicki Minaj og sangen? ♥

# dagens antrekk

Heeisann :-) Sitter INNE nå faktisk, og ser på slankekrigen hihi. Etterpå skal jeg ut å trene med jentene, og i denne varmen tror jeg at jeg smelter vekk meenmen. Etterpå er det en slags avslutning for alle ril-lagene med masse kaker og brus og priser som skal deles ut osv, gleder meg! Tok noen antrekkbilder i sta, og de ble utrolig dårlige, men gidder ikke ta nye nå. Merket at det ble aaltfor varmt med strømpebukser, i morgen blir det SHORTS.

Hva syns deree?

outfit vs outfit

To basic outfits.

ellerHvilket likte dere best?

mac or noot

Nå har jo jeg konfirmert meg, og jeg stusser veldig på om jeg skal kjøpe meg mac. Jeg har sykt lyst, men det er selvfølgelig utrolig dyrt. Og det jeg egentlig lurer på er om det er verdt alle de pengene. Så om noen av dere har noen erfaring med mac og kan hjelpe meg hadde jeg satt stoor pris på det. Er det verdt pengene, eller er det like greit å ha en vanlig pc? Og hva er så mye bedre med mac isåfall? ♥Burde jeg kjøpe mac eller spare pengene?

love my life

Heei ♥ Det er så fint vær ute! Solen steeiker og varmen er virkelig ikke til å klage på. Tror det var ca 20 grader til morgenen i dag i åttetiden, og det er jo helt sykt. Nå er det ihvertfall ikke kaldere, så dette må nytes. Nå har jeg fått ordnet meg smoothie og skal ut å steike litt :-) Håper dere andre også nyyter dette været.Liker dere også soool eller?

været nå til dags

Været er virkelig ikke til å klage på her på Sørlandet, og det er herliiig! Leser rundt forbi at det er like deilig vær andre steder også, så nå håper jeg hele Norge går mot sommer! Loove ♥

Noen andre som har fint vær for tiden?

weheartit

Dette er bakgrunnen på pc'en min :-) Alle bildene er fra weheartit.

Likte dere bildet?

bestilt

I løpet av de neste ukene vil det komme en fiin, hvit iphone i posten til meg! Jippiii ♥


Har du iphone?

resultat av wallsticks

Syns dere det ble fint?

dagens antrekk

Heei ♥ Det er sommer her i Kristiansand med over 20 grader i skyggen og en stoor sol på himmelen! Jeg måtte faktisk inn å avkjøle meg nå, så da slenger jeg inn dagens antrekk. Har ikke stelt meg i det heeele tatt, for i dag skal jeg bare være hjemme :-) Tycks?

kvelden

Heei :-) Kvelden har vært syykt koselig, og er utrolig fornøyd! Vi samlet oss en hel gjeng hos Susanne, med fotballkamp på tv'en. Haha, det var egentlig ikke planlagt fra jentenes side meen guttene hadde gledet seg såå. Før gjestene kom lagde Helle, Susanne og jeg taco som vi koste oss med.Koseliig ♥ Og det ble litt godteri utover kvelden når de andre kom, ble faktisk mye mer enn bildet under her. Ellers gikk kvelden mest til musikk, prating og fotball... Suuperkoselig kveld som må gjentas snart!Hva har dere gjort i kveld?

innkjøp

Vita 129,-

No.1. 99,-Urban 299,-

Hva syns deree? :-)

dagens antrekk

Nå stikker jeg til byeen, snakkes senere ♥Hva syns dere?

dagens innkjøp

Ååå, for en nydelig dag! Har virkelig brukt den fornuftig, og nå kunne jeg endelig legge meg ned i senga med pc'en på fanget. Har nemlig først vært i byen og shoppet, og etter det gikk jeg på joggetur med pappa og Kirsti. Deeilig! Det er utrooolig varmt her og solen stråler på himmelen, og nå lukter det taco i hele huset - perfekt dag! ♥ Møtte også noen søte lesere som hilset på meg i byen i dag, haha ble helt sjokkert jeg.

Fikk kjøpt meg en del nødvendige ting i dag, jeg!Alt fra cubus

Fikk også kjøpt meg fra denne kolleksjonen:

199,- på bikbok, love it!


Også 199,- på bikbok. Faail med prislappen, haha. Her ser dere også det nydelige sommerværet i døren bak :-)

Hva syns deere? ♥

bilder fra kvelden

Hei deree ♥ Håper alle har hatt en super 17mai, for det har ihvertfall jeg. Nå er jeg stuuuptrøtt så senga blir det neste for meg. Er så deilig at vi har fri i morgen, det er så motiverende haha :-) Var som sagt hos Helle og grillet med mange, og det var utroolig koselig! Fikk desverre ikke tatt så mange bilder, men noen ble det jo.

Kjempebra kveld ♥

17mai antrekkHaha, forferdelig bilde. Senere i dag skal jeg til Helle og grille med mange folk, blir nok en liten oppdatering før det :-) Ellers har jeg vært i byen og spist lunsj hos mor. Var såå deilig å slappe av litt hjemme før kvelden nå. 

Hva syns deree?

forberedelser

Noen andre som ser frem til 17mai i morgen? ♥

nudeels

Heei ♥ Om ikke så vledig lenge til kommer mamma hjem med produktene mine fra coverbrands, og da tenkte jeg å vise dere de på video. Er det noen som ønsker det? Det er bare myee lettere for meg å vise dem på den måten :-) I nuet slapper jeg av med Tobias med nudler og tv, hihi og etterpå er det trening!

Skal jeg vise pakken fra coverbrands på videooo?

videoblogg?

For et par uker siden lagde jeg en video av favorittsminkeprodukter, favoritter i klesskapet osv.. Og siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre nå tenkte jeg å lage en videoblogg! Er det noe spesielt dere ønsker? Er sminkefavoritter noe dere ønsker? :-)Vil dere ha videoblogg? Og hvilken i så fall? ♥

male: ja - nei?

Heei! Endelig er jeg hjemme fra skolen og slapper av i soffaen :-) Håper virkelig på å få produktene jeg har bestilt i posten snart, hvis ikke må jeg ringe og høre om noe har blitt sendt feil... Skal vise dem så fort de kommer ihvertfall! Ellers har jeg litt planer på romet mitt! Jeg har såå lyst til å male taket hvitt, og veggene. Men jeg er så usikker på om jeg skal gjøre det, om det blir fint eller ikke. Og det kommer til å ta laang tid og masse arbeid, så jeg er rett og slett ikke helt sikker.Her ser dere hvordan det er... Er dere ikke enig i at det hadde blitt finere med hvite vegger og hvitt tak?Hva syns deree?

fritimer

Heei dere :-) Nå har vi faktisk fritimer helt til kvart over tolv, og da tok vi likegodt turen til Solveig for å lage pizza. Vi ser nå på bridesmaids, haha komedie. Og snart håper jeg at pizzaen er ferdig! Senere i dag kommer sminkevideoen forresten, så kom innom seneree!


Braa kvalitet

Noen andre som elsker pizzaa?

min konfirmasjon

Heei ♥ Nå har jeg kommet hjem fra min egen konfirmasjon, og den gikk virkelig over alle forventninger. En så bra dag har jeg ikke hatt på lenge, og så mange gode ord og taler som ble holdt for meg.. jeg har ikke ord. Er superfornøyd med dagen min, kunne gjerne konfirmert meg hvert år jeg hihi.

Lokalet ble jo fiint.


Maten var bare fantastiiisk

Iskakee♥♥
Oldemor, bestemor, mamma og jeg


Min lillebror Tobias


Dessertbordeet


Ååh

Alt i alt har jeg hatt en perfekt dag! Hva syns dere om bildene?

bilder fra konfirmasjonen

Heei ♥ Var som sagt i konfirmasjon til Helle i dag, og fysøren så koselig det var. Masse god mat, fine folk og god stemning! Nå slækker jeg på soffaen i joggebukse og slapper av med one tree hill. Senere i kveld skal jeg skrive resten av talen jeg skal holde i morgen, for i morgen er det nemlig min tur til å konfirmere meg :-)

Her er noen bilder fra utenfor kirka av meg, Caroline og konfirmanten!
Lokalet var også døødsfint! Og maten var virkelig ikke til å klage på:


Hva syns dere om bildene?

antrekk for konfirmasjon

Hva syns dere? ♥

et lite innkjøp

Heei :-) Har hatt en superfin dag med familien fra Kristiansund, fysøren så god stemning! Nå gleder jeg meg ekstra mye til søndag, spesielt når bunaden satt som et skudd! I morgen skal jeg som sagt i konfirmasjon til Helle, og jeg ska få prøvd å lage sminkevideo til dere. Slenger inn innkjøpet fra senteret i dag ogsåå. God natt søtinger ♥Napper, neglefiler, negleklipper, fra vitaLeppestift fra max factor, kjøpt på cubus. Lenge ønsket meg den :-) Farge 615 star dust pink


++masse pynt til konfirmasjonen min!! Gleder meg ♥ ♥

Hva syns dere?

gladvideoblogg

Lagde denne videobloggen tidligere i dag, og fikk ikke lagt den ut før nå pga en liten sentertur. Innkjøpet kommer også senere i kveld! Nå får vi straks gjester, og håper alle koser seg masse i kveld ♥ 

Vil dere ha sminkevideo i morgeen? 

ny genserHva syns dere om den?

resultat av striping (bilder)

Heei snupper ♥ Dagen min har vært travel! Jeg ble hentet på skolen for å dra til frisøren og der var jeg faktisk i 3 timer. Nå har jeg vært hjemme med mamma i en time og sett på videoer fra da vi var små, hahaa fikk en god latter ja :-) Tok noen bilder av stripingen, vet ikke hvor godt det synes men.. Er dødsfornøyd! Har nok funnet meg en ny favorittfrisørsalong. Fargen ser veldig lys ut pga jeg sitter i vinduet btw..Hvordan syns dere det blee? ♥

farging av hår!

Yes, i morgen skal jeg til frisøren for å farge håret! Mange av dere syns jeg burde beholde håret langt, og andre syns jeg burde klippe det kort. Jeg kommer til å beholde det langt helt til jeg er hundre prosent sikker på at jeg vil farge det. I morgen blir jeg nok mye lysere, og håper jeg får en mest mulig lik farge jeg hadde naturlig :-)

Gleder meg, er så lei av håret mitt nå. (Nettopp dusjet på bildene, vått hår)
 

Vil dere se resultatet i morgen?

hvit vs svart iphone

YES, JEG SKAL FÅ IPHONE♥♥ Har ønsket meg det lenge, og nå har jeg bestemt meg: Jeg bestiller! Pappa skal bestille for meg i den nærmeste tid, og jeg betaler den selv :-) Jeg skal ha Iphone4, altså ikke iphone4S, men det tror jeg skal gå greit. Jeg er veldig sikker på at jeg skal ha hvit, men allikevel er det mange som syns svart er bedre. Hvit er garantert finest etter min mening ♥Hvilken syns du er finest, svart eller hvit?

home

Er ikke i form, så får se hvordan bloggingen blir i dag. Jeg skal bestille noen ting på nettet etterpå, kan vise dere noe av det om dere vil :-) Skal prøve å komme meg på trening, er altfor ute av form nå. Var jo syk hele forrige uke, pluss at jeg har en strekkskade.

Vil dere se tingene jeg bestiller?

sick

HATE IT, men i dag ble jeg syk igjen. Fikk utrolig smerter i magen, så jeg kunne ikke til kirken for å ta bilde med konfirmasjonsgjengen. Syns det er utrolig kjipt, meen det er ikke noe jeg kan gjøre med det nå... Tror nok jeg kommer meg på skolen i morgen, det får vi se på i morgen tidlig :-) Sov godt skjønninger ♥

God natt deree ♥

hva liker du best å lese om?

Når jeeg skal finne meg en blogg å lese fast må den ha noen ting som jeg syns er gøy å lese om. Det er også viktig å høre på hva leserne helst vil lese om, så nå lurer jeg... Hva liker dere best å lese om?

Noen av mine favoritter:

Antrekk
Innkjøp
Hverdag
Tips
Anbefalinger
Videoblogger 
VARIASJON Hva liker du best å lese om?

tentameen

Heei dere ♥ Hadde jo tentamen i dag, og haha det gikk ikke helt min vei. Jeg ble ferdig veldig fort, men historien ble så latterlig dårlig at jeg vet ikke hvaa. Men nå ligger jeg ihvertfall i soffaen og spiser det siste godteriet+ har lagd meg en nyydelig caffe mocca! Nå begynner snart biggest loser(♥♥), så det skal jeg kose meg med. Skal planlegge litt konfirmasjon og slikt etterpå, skal jo konfes til søndag. GLEDER MEG.

Litt tentamengodt, heheh:
Dagens outfit xDx)
Ååh, love it♥

Noen andre som har hatt tentamener i det siste?

paradiseee

Heei dere! Hadde en super trening med jentene i dag, og nå ligger jeg enda i senga klar til å sove. Skal selvfølgelig se paradise først, haha det blir nesten bare gøyere og gøyere :-) I morgen har jeg tentamen i norsk(♥) noe som blir deeilig. Ellers skal jeg ta bilder til konfirmasjonen i morgen med helene konf-gjgen, fordi jeg skal konfirmeres til søndag. Can't wait!!Noen andre som ser paradise i kveld? haha, latterlig dårlig innlegg

trening

Siden det er såå fint vær ute skal jeg faktisk til trening i dag. Blir deilig! En stund siden jeg har trent ordentlig nå, pga skade og sykdom så det skal bli godt å komme igang igjen :-)


Går du på noen sport?

sommertegn

Noen andre enn meg som ser frem til sommerferie nå? ♥

hjelp meegHar spilt inn videoblogg til dere med dette kameraet, men den vil ikke legge seg inn på pc'en... Noen som vet hva problemet kan være?

bloggene jeg leser

my day

Endelig funker blogg.no haha, det er virkelig noe galt for tiden. Men i dag har det vært nyydelig vær ute med litt kald vind menmen :-) Har vært superdeilig å ligge utenfor med biggest loser på pc'en. Haha, digger det. Tror ikke jeg har noen spesielle planer i kveld, men time will show. Er jo litt forberedelser til konfirmasjonen min som er om akkurat en uke i dag. Ååh, gleder meg ♥Noen andre som nyter finværet?

date

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en god joggetur med pappa. Følte det var på tide nå, haha. Kvelden gikk til jordbær og sjokolade med min søte lillesøster Synne. Var superkoselig og jeg merker at jeg faktisk tilbringer alt for lite tid med henne. Skal gjentas snart ihvertfall ♥Så det ikke godt ut? hihi ♥

innkjøp fra byen

I kveld blir det en koselig kveld med familien ♥ Meg og Synne har vært og handlet inn litt godt som vi skal kose oss med hihi. Slenger inn innkjøpet fra byen i dag, selv om ikke det ble så veldig mye.

Denne fra Vita til 98,- Hadde hørt masse bra om den så den må jeg teste ut :-) Lukter herlig!Denne enkle kjolen fra h&m 129,- Veldig fin og enkel, meen litt gjennomsiktig. Det skal fikses i kveld av min kjære bestemor!Hva syns deree? ♥

bilder av susanne og helene

God morgen ♥ Jeg sovnet før jeg gikk lagt inn bildene i går jeg, hehe ops. Om en god time drar jeg og Susanne til byen for å fikse litt småting, så viser jeg innkjøp og slikt senere i dag. I kveld har jeg ingen planer, så vi får se hva jeg gjør. Her kommer noen av bildene:
♥♥♥

Hva syns dere om bildene?

header vs header - hjelp meg

Har hatt en superkoselig kveld hos Susanne som vanlig, kan ikke annet enn å kose meg med ei så gullsnuppe. Vi har tatt masse bilder som jeg skal vise dere senere etter redigering, men imellomtiden har jeg en liten header-vs. Det er på tide at jeg endrer header, og så søt som Susanne er har hun laget to til meg. De skal bli mer redigert og slikt, men her er grunnlaget:

Nr.1


 Nr.2


 Hvilken syns dere jeg skal jeg brukee? ♥ Hjelp meg!

strawberry

Heei dere! Nå slenger jeg i soffaen til Susanne med jordbær og sjokolade på bordet. Holder på å redigere noen bilder vi tok til dere i sta, og utfordringsrunden skal også bli redigert i kveld :-) Så nu må dere følge med på begge bloggene i kveld ♥Vil dere ha utfordringsrundeen senere i dag? ♥

endeeelig

ENDELIG funker blogg.no. Haha, har ikke kommet meg inn helt siden morgenen i dag.. Men jeg skal innrømme at det har vært litt deilig med en liten bloggfri dag i dette herlige været. Endelig er jeg frisk også, så da fikk jeg virkelig nytt muligheten til å være ute. Tiden har gått til mye forskjellig, som blandt annet hoppe på trampolinen, rydde huset og spise en deilig take-away middag! Nå koser jeg meg med en av isene vi kjøpte fra isbilen i staa ♥ Hihi, sommerstemning.

Nå etterpå skal jeg til min kjære >Susanne< for å kose meg. Vi skal ta bilder til bloggen, headere og alt sånt, så det blir muligens en liten bloggkveld.

Noen andre som har problemer med blogg.no i dag? Kos dere massee i kveld, nå er det helg ♥

skoleee

Da er jeg klar for skole. Haha, frisk til helga er jo flott det :-) Jeg begynner ikke før halv ti i dag, fordi det er gym i første time og den kunne ikke jeg ha så da fikk jeg lov til å sove litt ekstra siden jeg enda ikke er helt frisk. Vi slutter også halv tolv i dag så det blir en kort skoledag, hahaha ♥ Nå ser jeg på one tree hill, og skal gå om et lite kvarter. Det er forresten stråålende vær her i dag, deilig. Vi snakkees senere!

Ha en superfin dag ♥

hot or not

JUMPSUITS. Jeg syns det er såå skjønt, og det virker som en superdeilig ting å ha på seg om sommeren :-) Har dessverre ingen, og vet ikke om jeg hadde turt å gå med dem uansett. Men de er jo dødssøte, så jeg sier definitivt hot. Selv om noen kan være litt i overkant da.

Hva syns dere, hot or not?

sjukehuset

Heei dere :-) Beklager for utrolig dårlig blogging i dag, men jeg har vært ganske dårlig. Var en tur innom sykehuset for å sjekke noe med beina mine, men det gikk veldig greit! Ellers er jeg tilbake på soffaen for å prøve å bli bedre til i morgen. Satser på skolen da! Og så må jeg bare spørre.. Er det noe dere vil jeg skal blogge om? Blogger sånn ca om hva som helst nå, haha er helt tom for ideer. Kom med noen ideer til hva jeg kan blogge om så blir jeg kjempeglad♥Hva kan jeg bloggee om?

oth

HEEEI. Er enda syk, haha. Forferdelig. Ligger her:
 

Spiser det her:


 Ser på det her:

♥love

Og ser ut på dette været her:

Jadda, heldige meg. Skulle ønske det var regn ute, det er jo såå mye koseligere å være syk da :-) Men nå satser jeg ihvertfall på å være frisk til i morgen! Så nå skal jeg fortsette med my loving one tree hill.

Liker du one tree hill?

follow meg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2073210/helene-tveit-my-life?claim=yxbfrb9me7w">Follow my blog with Bloglovin</a>

Hei deree! Om dere vil så kan dere følge meg på bloglovin! Det er en superenkel måte å følge blogger du leser til vanlig. Du trenger ikke ha blogg for å registrere deg, og du bare søker på bloggene du leser og trykker 'follow'. Når bloggeren har blogget vil du automatisk få "varsel" om det, genialt. Om du vil følge meg er det bare å søke 'tweit.blogg.no' :-)Har du bloglovin? ♥ Follow meeeg

sick of being sick

Her er min bestevenn for tiden:

Jeg gjør ikke annet enn å ligge i senga eller soffaen nå, haar ingen energi. Føler meg ikke bedre i dag og ble hjemme fra skolen, og forundrer meg ikke om jeg blir hjemme i morgen også. Hodet mitt er helt tett og forskjølelsen er noe driiitt. Det blir også helt sykt kjip blogging når jeg er syk, for da er det ingenting som skjer og heller ingenting å blogge om :-)Det er TIDENES sommervær ute! Men neida, jeg er stuck inne. Hate it :(

Noen andre som er sykee?
 

new in

Fikk denne lommeboken av bestemoren min for en liten stund siden. Love it ♥Likte dere den?

bikbok wants

HAHA. Jeg har aaldri feber og slikt, men nå har jeg faktisk fått det. Og hvor irriterende er ikke det.. Det er langhelg og sol ute, og jeg må ligge inne under dynen med et tekopp og fryser som det skulle vært vinter. Det eneste positive med det er vel at jeg får litt tid til blogg i dag. Får kanskje fikset litt på designet, og kan blogge om det dere ønsker. Har dere noen ønsker? Men ihvertfall, i sta var jeg inne på bikbok.com for å sjekke litt, og jeg fant noen fine ting jeg tenkte å dele med dere. Åh, skulle ønske jeg kunne kjøpe hva jeg ville og at jeg var riik ♥

Likte du noe av det?

hits