april 2012

rom //inspoÅåh, elsker alt som har med dekorasjon å gjøre! Har så lyst til å bare fikse rommene mine nå med en gang, skulle ønske jeg var rik... Hvilket rom ville du helst hatt?

syk

Her ligger meg og min mor med feber. Koselig, på en måte :-) Prøver å holde meg oppdatert på kampen som går i kveld, haha hele facebook er jo spammet. Heia manchester united sier jeg baree ♥ Om et kvarter begynner ungkaren haha, favorittprogrammet til mamma. Så det blir vel jordbær, banan, sjokolade og ungkaren på oss i kveld! En deilig og avslappende kveeld.

Hva gjør dere i kveld?

video: innkjøp

Hva syns deree? ♥ Noen andre som shoppet på bikbok i dag?

teenager post

Hei deree! Lenge siden sist.. Måtte bare ha en liten pause, var så mye å tenke på +hadde ingen motivasjon til bloggingen. Nå skal jeg skjerpe meg :-) Skal prøve å finne laderen til kameraet mitt også så jeg får ladet kameraet mitt... Men ja, over til temaet... Er jeg den eneste som digger teenager post? Søk på facebook 'teenager post' og det kommer opp dødsmange quotes om tenåringslivet. Og det vittigste er at ca alle passer til mitt liv.

Kjenner du deg igjen i noen av dem?

home

Nå skal jeg straks hoppe i sengs, for jeg må nemlig opp halv syv i morgen. Haha, cuplivet. Om vi ryker ut skal jeg rett hjem å sove, men om vi kommer videre blir det kamper videre på dagen :-) Har nettopp kommet hjem fra skjønne Maria med mange herlige jenter, og vi koste oss utrolig mye! Må gjentas ♥ Fikk ikke tatt bilder av antrekket som noen ønsket, men skal legge ut innkjøpet i morgen. Skal snart skjerpe meg med bloggingen, har bare vært veldig deilig med litt fri de siste dagene...

Kameraet mitt var dessverre ikke ladet, så det ble iphonebilder i kveld. Haha, forferdelige.
Love you!! Men nå må jeg hoppe i seng, vi snakkes i morgeeen ♥

Noen andre som har hatt en fin kveld? ♥

pause

I dag tar jeg meg en pause fra bloggen. Har cup frem til 12 og etterpå det stikker jeg ut på senteret med mamma. Etterpå skal jeg spille enda en kamp, og så skal jeg til søte Maria ♥ Slenger kanskje ikke antrekket og innkjøpet.

Skal jeg legge inn innkjøp og antrekk? ♥Ønsk oss lykke til? 

wants nelly #2

Nelly har såå mye fint for tiden! Kikker innom hver dag bare for å se på kjolene, haha. Det er egentlig dumt siden jeg vet jeg ikke har råd til noe av det, men... Åh, elsker det! Kjolene under er så fine, men dessverre er noen av dem aaltfor dyre. Skal ikke kjøpe meg noe nå, for nå må jeg spare til shortser og bikiner nå som sommeren snart er her :-) Forresten så svarer jeg på alles spørsmål i morgen på videoblogg siden jeg har fått litt forskjellige spørsmål rundt forbi på bloggen i det siste!

Noen andre som er ofte inne på nelly.com? Likte dere noen av kjolene over? :-)

ny kjole i posten

Ble superglad når jeg fikk melding om at kjolen min var kommet i posten, og skyndet meg så fort som mulig ned til butikken for å hente den! Eller egentlig hentet pappa den da men. Ihvertfall, jeg ble kjempefornøyd! Til dere som sa den var for liten.. Kanskje den var litt kort hvis jeg bøyer meg ned med stumpen i været, men når jeg er oppreist er den helt fin, den. Og jeg kan bare ha en svart undershorts om det er krise :-) Bildene ble så dårlige at jeg nesten ikke ville poste dem, dere kan få se nøyere senere om dere vil. Den var mye finere i virkeligheten ♥ Man kan også ha et brunt belte rundt som jeg fikk med i posten.


NEI, jeg er ikke gravid..........

Hva syns dere om den? ♥

stormyy

FYSØREN FOR ET VÆR. Nå er det helt forferdelig ute med masse regn og vind og jeg kan si at jeg gruer meg sykt til skolen. Er ikke helt i min toppform heller, men jaujau. Er så skolelei for tiden og blir så sykt negativ til alt! Gleder meg til helga, for da er det cup og langhelg :-) Håper virkelig været blir bedre, hvis ikke blir jeg faktisk deprimert.


Regntøøøy

Noen andre som har masse regn?

new shoes

For noen uker siden fikk jeg noen sko i posten fra Nelly og... jeg har ikke brukt dem en eneste gang. Angrer egentlig litt på at jeg bestilte de, men jeg hadde såå lyst på de. Men ja, de var ganske mye høyere enn jeg trodde også så jeg blir en kjempe i forhold til alle andre som jeg bruker de, haha. Hva syns dere om dem?

curlsHva syns dere?

no more

Blir nok ikke mer blogging i dag, kanskje til kvelden men ellers ikke så mye :-) Håper dere forståår.

LOVE

Hva syns du om slik romdekorasjon?

hot or not

PILOTBRILLER. Jeg digger det, og syns det er dødsfint. Har et par i sølv/grått, men har tenkt å kjøpe meg et par i gull også. Det blir utrolig fint å bruke til sommeren, så det gleder jeg meg mye til :-) Har også sett mange gå med disse og det er rett og slett dødskult!

Hva syns dere?

antrekk for dagen

Nå har jeg kommet hjem fra en superkoselig middag hos mor og far! Skal lage en liten hårvideo til dere etterpå og senere kommer Susanne til meg. Blir nok koselig som alltid :-) Forresten, tusen takk for alle meninger og slikt i forrige innlegg. Gøy at dere kommenterer!

Stygge og dårlige bilder(standar) men joda. Bukse //aner ikke Topp //bikbok Jakke //monki


Love♥♥

Hva syns dere?

kort hår?

Jeg har hatt ganske langt hår en god stund nå. Jeg syns ofte det er ganske stress, men det er samtidig veldig greit. Nå skal jeg snart til frisøren for å stripe det, og da lurer jeg rett og slett på om jeg skal klippe det i samme slengen. Ikke sånn syykt kort, men ganske mye kortere. Det frister meg helt sykt noen ganger, men andre ganger ikke i det hele tatt. Og om jeg angrer så vokser det jo ut igjen :-) Selv om det kan ta litt tid...

Stygge og dårlige bilder, kom nettopp ut av dusjen..
Hva syns dere, burde jeg klippe meg?

innedag

ELSKER søndager! Jeg slapper alltid helt av forran tv-en med te eller noe slikt åå ♥ Det er i tillegg helt utrolig uvær ute så det blir en skikkelig innedag på meg! Men i tretiden skal jeg til bestemoren min å spise søndagsmiddag, mm. Det slår aldri feil! Nå skal jeg få fikset litt på designet og sånt, før jeg begynner one tree hill maraton hihih. Noen andre som liker søndager?

wants #nelly

Har hatt en superkoselig kveld hos August med herlige folk så nå var det deilig å legge seg ned i sin egeen seng. Ser på the walking dead på tvnorge nå, tror det er et slags maraton eller noe sånt..? Men jeg har sett the walking dead tusen ganger før og jeg syns det er dødsgøy! Så nå skal jeg se siste episoden før jeg tar kvelden. Har også funnet døødsmye fint på nelly.com nå.. Legger ut noe av det jeg likte godt:

Haha, har ikke akkurat råd til dette da...Kan jo bare drømme...... spesielt om de siste jakkene der.

Likte du noe av det?

going out

Nå skal jeg bare stelle meg før jeg tar turen til August. Snakkes senere, kos dere masse i kveld ♥

videoblogg: smilelab

Her er videoen dere har spurt etter! Hope you like it :-) Heelt på slutten av videoen ser dere restultatet!

Hva syns du om resultatet? Har du prøvd smilelab?

dagens innkjøp 21.04.12

Haha, det ble litt shopping på meg i dag også... Men i dag var det faktisk ikke for mine egne penger, da hadde jeg blitt helt blakk :-) Jeg kjøpte egentlig bare nødvendige ting, og er dritfornøyd med alt jeg kjøpte! Nå blir det vel en liten shoppestopp for meg da, hhihi.Denne jakka er jeg UTROLIG fornøyd med! Åh, gleder meg til å bruke den♥ 400,- på monki.

Strømper på cubus 39,-

Vippetang og sånn til å fikse brynene med, billig fra h&m

En av verdens beste parfymer ♥ 350(?) på kicks. Kjøpte også denne shampoen og balsamen på cubus, love it!

Hva syns du om innkjøpet? ♥

the city

Nå stikker jeg til byen med Kirsti og Mathildee, blir veldig koselig :-) Senere i dag kommer innkjøpet og slikt hihi. De fleste av dere sover nok nå, men ha en dødsbra dag everyoone ♥ Skal forresten fikse meg på håret hahaha, skal ikke gå slik ihvertfall!Noen som vil se innkjøpet senere?

hva synes dere om denne frisyren?

Haha, kommer aldri til å gå sånn! Syns den er fin forfra, men bakfra og på siden syns jeg ikke :-) Men jeg har sett flere som har gått sånn her og kledd det, men det er vel smak og behag. Slenger inn outfit før jeg stikker til Susi ♥ Snakkes eetterpå.Hva syns dere?

nydelig.

FOR en nydelig sang, og FOR en nydelig stemme. Noen enige?

keep smiling

Nå har jeg nettopp tatt headerbilder, så nå blir det snart header! Har stått "header kommer.." alt for lenge nå. Har også lagd en video som kommer ut på bloggen senere i dag :-) Nå ser jeg på slankekrigen med Tobias, haha digger det. Kaanskje det er sonetrening i kveld, men hvis ikke det er det skal jeg tilbringe kvelden med Susanne ♥ Herlig start på helga!Hva syns du om bildet? ♥

grey

GRÅ, det beskriver fargen utenfor. Haha, vi har en periode med drittvær nå.. Håper ikke det varer lenge, lengter etter shorts og finvær nå! :-) Slutter på skolen halv tolv i dag, så når jeg kommer hjem skal jeg få redigert ferdig en video til dere. Og vet dere vet? Det er HELG ♥ når vi er ferdige på skolen i dag! JIPPI. Siden overskriften er greey får jeg bildene også være grey da, heh. 

Forresten, tusen takk for søte kommentarer i det siste! Dere er skjønne :-)

Noen andre som gleder seg til heelg? ♥

bestilt fra nelly

Har sett på denne kjolen dødslenge, og endelig er den bestilt. Kan fås HERHvaa syns dere?

antrekk vs antrekk

Hvilket likte dere best?

backtothworld

Tror ikke jeg nevnte at jeg var vekke fra skolen i går? Men ja, jeg var ihvertfall det. Og i dag skal jeg tilbake igjen, håper det blir bra. Har tidenes spansk-prøve i første time haha, så vi får vel bare krysse fingrene for at den går fint :-) Ellers skal jeg ikke så mye i dag. Trening, slappe av, og... ja, jeg skal lage del2 av ting som irriterer meg. Haha, mange som har spurt om det. Snakkes senere ♥Ha en fin dag ♥

ting jeg ser frem til #1

  • Partille-cup! Fy søren så gøy det blir. 5 dager i Sverige med verdens beste håndballjenter, bo på hotell og være ute i sola(forhåpentligvis), shoppe, og rett og slett kose oss helt sinnsykt! Åh, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til det ♥
     

  • Konfirmasjonen min. Nå er det bare 4 uker til jeg skal konfirmere meg! Gleder meg utrolig mye, og håper på en kjempeflott dag med alle mine nærmeste. Folk fra Vennesla, Kristiansund og her på søm kommer for å feire min store dag. Gleder meg!
  • Åkerøya. Verdens fineste hytte og verdens deiligste sted å være på sommeren. Har skikkelig store forventinger til det i år, tror det blir dritgøy. 
       • Utlandet neste år. Det blir nok USA eller Thailand på oss neste år. Thailand har jeg vært i før, og det er helt ubeskrivelig. Usa har jeg aldri vært i før, så det tror jeg hadde vært en fin opplevelse. Håper det blir tur!! :-)
     

Har du noe du ser frem til?

rings

Likte dere dem? Hvilken likte dere best?

new in

Tenkte å vise dere produktene jeg fikk i posten i dag. Tingene er fra coverbrands, en nettside jeg liker veldig godt med mange kjempegode produkter! Hadde lyst til å bestille meg kjempe mye, men nå må jeg spare til alt det gøye jeg skal i år! Det første jeg bestilte:En leppestift. Jeg elsker leppestifter for tiden, det gir så mye finere farge enn bare lipgloss. Denne ser ganske annerledes ut i virkeligheten, men jeg fant ikke noe riktig lys til åt a bilde i. Den var veldig god men jeg måtte ha lipsyl eller noe mykt under før jeg tok den på. Den var ikke så veldig myk på en måte :-) Men jeg likte den veldig godt!

Her er den andre tingen:

Den kan jeg lage et eget innlegg om, om noen ønsker det?

Hva syns deere?

pakke i postenNoen som vil jeg skal blogge om hva som er inni senere?

godnatt

Dagen i dag har ikke vært så bra, og i morgen blir nok ikke bedre. Så får se hvor det går med bloggingen.. Dere forstår..... God natt :-)

what do you think

Har et armbånd jeg fikk til jul som jeg rett og slett digger. Har ikke fått bruke det enda, for jeg hadde rett og slett glemt det helt bort. Men jeg syns det er kjempe fin, men lurer på hva dere mening er! Hva syns dere? ♥

antrekk #17.04.12

Er det bare hos meg blogg.no har vært klikk? Har verken klart å gå inn på min egen profil eller lese andres blogger i hele dag.. Men nå funker den da :-) Tok noen antrekkbilder rett etter skolen til dere, men de ble ikke så veldig bra... Har også fått en pakke i posten jeg tenker å vise dere senere i kveld, og noen "hva syns dere om.." Så i kveld blir det blogging så lenge blogg.no funker så kom innom senere ♥

Bukse fra cubus
Topp fra gina tricot
Vekse fra h&m
Dongrijakke ? Hva syns dere om antrekket?

outfit #16.04.12

Antrekket i dag ble ikke noe spesielt, var så utrolig trøtt til morgenen. Hadde mest lyst til å bare ta på meg joggebukse og hettegenser, men det er alt for latsabbete(?). Nå holder jeg på å redigere en video til dere, så kom innom senere :-) Forresten, grusomme bilder, men orker ikke ta noen bedre ZZZzzzzZ


Elsker genseren og veska! 

Hva syns dere? ♥

07:45

Jepp, 07:45 er tiden jeg må gå til skolen. Hvor sykt er ikke det egentlig? :( Nå er det en ny, slitsom uke foran meg, haha men får vel ta det med et smil..... Sorry for litt klaging om skole og sånt for tiden, men jeg har så lite skolelyst! Men blir jo koselig å se alle igjen da ♥Kos dere masse i dag ♥ Senere blir det videoo

ta meg fri..

Åh, jeg har såå lite skolelyst for tiden.. Er bare innleveringer, stress og prøver hver eneste uke. Har vært en utrolig koselig helg, men selvfølgelig blir man utslitt etter to bursdager og 6 kamper + lite søvn. Og i helgene for meg er det viktig å få mye hvile for å orke en hel skoleuke og hvile har jeg hvertfall IKKE fått denne helga :-) Hadde vært såå deilig å bare ta med fri fra skolen en liten periode nå, men dessverre går jo ikke deet. Så får bare ta det som det kommer, heldigvis er det fri fra trening i morgen! Kjenner jeg trenger en dag fri nå ♥ Men så er det selvfølgelig musikkprøve som avgjører karakteren for 10ende på tirsdag da, jippi.
Arkivet.

Noen som gleder seg til skole i morgen? God natt søtinger ♥

outfit

Lik/del DENNE

Jeg har aldri gått sånn her, men bare lurer på hva deres mening er om det:

Hva syns dere?

new in

For et par uker siden kjøpte jeg meg noen billige sko på h&m, men de var aaltfor store så mamma byttet de. Nå har jeg fått de tilbake igjen, og de er faktisk litt for store enda... Så om dere skal kjøpe dem anbefaler jeg og enten prøve dem først eller kanskje en størrelse mindre enn dere pleier :-) De er ikke sånn super fine i det hele tatt, men funker vel bra til sommeren!Hva syns dere?

seier

Det ble gull i b-sluttspillet på oss. Haha, tror ikke så mange på laget er noe fornøyd med det.. Men jaja! I morgen har vi fri fra trening, noe som er veldig, veldig deilig :-) Nå skal jeg bare chille fult ut, for jeg er såå utrolig sliten. Skal spise masse mat og kose meg ♥ ♥
Hahaha stygg. Sliten og sminkefri!

Noen andre som har spilt cup i helga?

ttyl

Nå må jeg egentlig gå for jeg skal møte om 25 minutter i Gimlehallen! Gleder meg veldig til kampene i dag, jeg. Selv om jeg er veldig sliten håper jeg alt går greit. Kommer innom senere for å fortelle dere litt om ting og tang. Og ja, innlegget undeer her mente jeg at det var brann i sørlandsparken** ikke sørlandssenteret. Snakkes senere ♥Ønsk oss lykke til? ♥

brann på sørlandssenteret

For en herlig kveld! Alle de beste samlet på et sted med god stemning :-) Slike kvelder burde vi ha oftere, det er jo kjempe koselig! I morgen er det cup igjen, og da må jeg stå opp 07.15...... Er helt utkjørt allerede, det har vært en stressfull helg! Men veldig gøy da ♥

Meen over til noe litt spennende og gøy som skjedde på vei hjem... Når Robert kom og hentet oss så vi at det var masse røyk et stykke borte, og siden vi hadde så mye overskudd kjørte vi rett og slett bortover for å se hva det var. Og jammen meg var det brann! Brannvesenet var der allerede og prøvde å slukke den, så håper alt ordner seg ihvertfall :-) Fikk tatt noen snapshots, haha. Det ser litt lite ut på bildene, men det var det ikke. Her er de:

Har dere opplevd noe lignende?

Og forresten, tusen takk for alle kommentarer i det siste! Leser hver eneste en av dem og blir dødsglad! Tusen, tusen takk ♥

antrekk for bursdagen

I dag skal jeg i bursdag til min elskede Helle med mange herlige folk. Gleder meg sykt, og tror det blir en dødsbra kveld! Sminkevideoen jeg sa kom i dag kommer ikke allikevel. Mamma får ikke tak i kabel før på mandag eller tirsdag, så den kommer i løpet av uka hvertfall :-) Håper dere alle koser dere masse i kveld, og så snakkes vi senere!Hva syns dere?

cup

Nå må jeg egentlig gå, men slenger inn et raskt innlegg. I dag skal vi spille cup, og jeg aner ikke når det blir ferdig. Det er puljespill i dag, og i morgen er det alvor.. Men vi ska spille første kampen om 50 minutter, så nå må jeg gå :-) Tok noen raske, stygge bilder til dere, haha.

Ønsk oss lykke til! ♥

bilder fra bursdagen

Nå er jeg kommet hjem fra en kjempekoselig jentebursdag :-) Det var god mat, god stemning og bra folk. Herlig! I morgen må jeg opp tidlig for å spille kamp, gleder meg :-) Men har et lite problem... Nå skulle jeg legge inn sminkevideoen og redigere den, men gjett hva jeg fant ut? Vi har mistet kabelen for å legge videoer fra filmkamera til data.. Så mamma skal få tak i det i morgen, så kommer videoen sannsynligvis i morgen :-) Håper dere forståår ♥

Seee så koselig bordet var!Taco♥♥

Og se den fine pynten! Anne lagde de selv til alle sammen, haha herlig!

Fine jenter!

Sigrid og Emely♥

Og Susanne og Silje♥

Og fine bursdagsbarnet:

Ellers gikk kvelden til The voice:


Noen spilte twister, haha! Dritlenge siden jeg har gjort det.

Og selvfølgelig godteri!


Mislykka♥

Helt til slutt hadde vi en supergøy lek der man kunne vinne godteri! Hihi, dette er det jeg vant:


Og Susanne og Martine til slutt daaa!


Hva syns dere om bildene?

bursdagsantrekk 13.04.12

Senere i kveld kommer sminkevideoen og hårvideoen, må bare redigere den etter bursdagen eller noe sånt. Men nå må jeg løpe!

Hva syns dere?

sminkevideo?

Siden mamma jobber i mary kay nå får vi jo prøve ut litt sminke og slikt. Og mamma sin "sjef" har lånt oss en hel bag med sminke hele uka! Så i kveld har jeg masse sminke jeg kan bruke til å stelle meg til bursdag med, og da tenkte jeg at jeg kanskje kunne lage en sminkevideo til det? Om noen ønsker det da :-)Skal jeg lage sminkevideo til bursdagen? ♥

fredag den trettende..

Lurer på om det er noe med fredag den 13, for jeg våknet med sykt vondt i magen og ryggen. Fredag den trettende er liksom den dagen man skal få uflaks og dumme ting skal skje, så ja. I dag ble jeg hjemme fra skolen.. Har enda ikke spist noe, for jeg er ikke i form. Men føler meg bedre enn jeg gjorde helt til morningen. Sovnet på soffaen før i dag, og våknet opp til en kald tekopp... Så nå har jeg lagd meg en ny og leser litt i blader. Vil få litt inspirasjon til rom og slikt, det er alltid gøy :-)Noen som har hatt uflaks i dag? ♥

videoblogg: jeg tenkte..

Dette blir en ganske random video og innlegg, men jaja.. Siden jeg kjedet meg så sykt gikk jeg gjennom noen videoer jeg har lagd. Jeg la merke til at jeg brukte en setning i nesten hver eneste video, haha! "Jeg tenkte.." Haha, så jeg lagde en liten mix av det da.

Hahaha, sykt teit egentlig! Men nå skal jeg se på paradise hotel med god lasagne ved siden av, mmm ♥ 

kjole vs

I morgen skal jeg i bursdag til søte Anne! Jeg tenkte å gå med kjole, men er så usikker på hvilken av disse to jeg skal bruke. Jeg tror nok jeg liker den svarte best, men samtidig synes jeg også den rosa/lyse er søt. Så hvis dere kan hjelpe meg hadde det virkelig vært flott! Setter pris på det :-)Hvilken av disse syns dere jeg burde gå med i morgen? ♥

18:39

Jeg har så vondt i ryggen og hodet at jeg måtte droppe trening i dag. Utrolig kjedelig egentlig, for dagen går så sykt sakte.. Men jeg ligger her iallefall og ser på youtube-videoer. Syns alltid det er så gøy, vet ikke hvorfor egentlig :-) Men dere må si ifra om det er noe dere vil ha på bloggen senere i dag, for noe må jeg nesten bruke tiden på..Noe dere vil jeg skal blogge om senere i kveld? :-)

outfit 12.04.12

Sorry for ikke oppdatering før nå, men jeg har virkelig ikke hatt tid. Skolen sluttet halv fire (..) og nå kom jeg hjem for ca 40 minutter siden og da måtte jeg rydde og spise mat. Slenger inn dagens antrekk nå som jeg først er her :-) Hadde egentlig krøller i dag, men de gikk ut i regnet. 

Hva synes dere? ♥

god morgen

Nå er det skole, igjen... Og jeg er drittrøtt. Det var helt forferdelig å sto opp faktisk. Men jeg håper dagen blir bra for det om, skal kanskje opp til bestemoren min å vaske for å få litt penger. Men det er bare kanskje :-) Og etterpå er det trening før jeg kan hjem å slappe av igjen. Allerede i morgen er det helg, og for en flott helg det skal bli!

Ha en fin dag alle sammen ♥

antrekk 11.04.12

Veldig dårlige bilder, men fikk ikke til noe bedre i farta. Poenget var egentlig at jeg gikk med den nye toppen noe ville se, siden den ikke ble så bra vist på videobloggen i går. Men det syntes ikke så veldig godt.. Nå skal jeg pakke før jeg drar til mamma. Etter det blir det trening med jentene, noe jeg faktisk gleder meg veldig til :-) Onsdagstreninger er best ♥ 

Hva synes dere om antrekket?

i love pink

FORFERDELIG Å STÅ OPP I DAG. Fikk nesten ikke opp øynene en gang. I dag går jeg med en søt, rosa hettegenser med den nye toppen min under som jeg tenkte å vise dere senere i dag. Outfitbilder kommer, men jeg er tom for strøm på kamera atm så det må jeg lade. Ellers må jeg gå om 2 minutter, så vi snakkes senere i dag :-)

Noen andre som syns det var tungt å stå opp i dag?

jobber med designet..

Nå har jeg jobbet med designet mitt litt, og endret det helt.. Grunnen til det er vel at jeg ikke likte det forrige noe særlig i det hele tatt. Men Susanne skal hjelpe meg mer og fikse mye mer på det! Det skal nok bli fint til slutt. Headerbilder skal jeg også ta snart, og da blir det vel bra. Og hvorfor profilbildet fikk jeg svart strek rundt seg vet jeg ikke... Hva syns dere om begynnelsen på design-byggingen?


LOVE

Hvordan synes dere det ble?
Fikk forresten spørsmål om jeg kan legge ut romvideo.. Noen flere som er intresserte i det? 

videoblogg: dagens innkjøp

Hva synes dere?

byen

Stikker straks til byen nå, i dette stygge, stygge været. Det regner ute og er sur vind, men jaja! Det får gå :-) Nå skal jeg bare stelle meg litt før jeg tar turen opp til busstoppet.. Vi snakkes senere i dag og da kommer jeg til å vise innkjøpet.

Har dere noen planer for dagen?

update

Nå slapper vi av i soffaen med Hairspray på tv-en. Vi skal nok straks legge oss, for i morgen skal vi opp tidlig.. Begynner å bli veldig trøtt nå, så det er nok straks leggetid :-)  Skal som sagt til byen i morgen tidlig før trening, så i morgen blir det nok litt dårlig blogging.. Men jeg ser på statistikken at folk leser det jeg skriver, og jeg er dødstaknemlig♥ Tok noen stygge bilder til dere i sta, haha trøtt og fin.God natt dere♥

siste frikveld

I morgen er siste dagen vi har fri før skolen begynner igjen.. Så nå sover jeg hos Solveig med Marie og Mina, og vi skal ha pirates of the carribien maraton! Haha, maraton er på en måte en liten tradisjon for oss :-) Nå ser vi på paradise hotel med litt kos, og i morgen tidlig skal jeg til byen med Caroline og Helle for å shoppe litt, føler ikke jeg gjør det nok liksom.......

Hva gjør dere i kveld?

vår fine utsikt

HAHA, tulla............ Men bare så lenge regnet ikke blir om til snø er det greit for meg! Stygt vær er jo litt koselig av og til :-)

Noen flere som har sugent vær?

beste stedet

Senga mi er det beste stedet å være når dagen er over. Både senga mi hos mamma og pappa faktisk hihi :-) Gleder meg til å sove nå, er stuptrøtt! Tusen takk til dere som kommenterer og leser, setter stor pris på det♥

Sov godt da alle sammen♥

hvilket par liker dere best?

Da jeg var i Hellas i sommer kjøpte jeg meg to par sandaler. Jeg ble utrolig fornøyd med begge to, men har ikke funnet noen anledninger til å bruke dem enda.. Derfor gleder jeg meg syykt til sommeren 2012 for da skal jeg bruke sandaler mye :-) Mine favoritter er nok de lilla, selv om jeg elsker de hvite også.

Hvilket par likte dere best?
♥Helene 

lebestift vs

Har fått meg disse to lebestiftene nå i det siste. Den til høyre er mye mer rosa i virkeligheten.Haha, her ser den ene rød ut.. Men det er den altså ikke :-) Begge er veldig fine, men tror min favoritt er den lyserosa.Hvilken likte dere best?
♥Helene 

antrekk 08.04.12

Om ca en halvtime stikker familien og jeg ut på Lotus for å spise en deilig middag :-) Har prøvd å stelle meg litt, men har virkelig ikke dagen haha! Bildene er også helt forferdelige, men jaja. Syns det er kjipt at butikkene i byen er stengt (helligdag..) for jeg har såå lyst på en ting jeg ikke fikk kjøpt i går..

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

min favorittartistHvem er din?
♥Helene 

bad teacher

Når vi skulle ut å leie film i dag landet det på 'Bad teacher'. Det er en ganske gammel film, men jeg hadde ikke fått sett den enda, så det fristet meg. Så den med lillebrødrene mine haha, og filmen var faktisk utrolig morsom :-) Søt slutt! Og hun er jo en utrolig god skuespiller også!

Har du sett "Bad teacher"?
♥Helene 

min påskeaften"Helene har hatt godtelov, og det gikk bra så lenge hun sov." Flott setning i gåten min, yes.Synne er fornøyd ♥Nå må alle kose seg kjempemasse i kveld! :-) Noen andre som har fått påskeegg?
♥Helene 

innkjøpet

For en herlig dag! Solen skinner endelig, er så glad ikke snøen la seg ordentlig på bakken i går♥ Nå er det straks leting etter påskeegg, man blir aldri for gammel for det, hihi :-) Fikk også kjøpt meg litt i byen i dag, selv om ikke det var så veldig mye kan jeg vise det til dere uansett. Er egentlig veldig blakk nå, men litt penger får jeg jo skrapt opp :-)

Lebestift 120,- lindex
Lipgloss 9,50 på H&M 

Finere i virkeligheten :-)

H&M 59,90,-

H&M 99,-Fargen er kjempefin i virkeligheten syns jeg, og den var veldig fin på. Kommer nok snart i et outfit så dere får se nøyere. Visste ikke at alt var fra h&m, haha, men det var det visst :-) Vi var også på cafe' og kjøpte litt kos, og selvfølgelig kjøpte jeg meg brente mandler når jeg så de solgte det.. Nam♥♥ Men nå er det påskeegg-jakt! JIPPI!

Hva syns du om innkjøpet?
♥Helene 

antrekk

Nå stikker jeg til byen..igjen. Skal dit med søstra mi og kusina mi, kjempekoselig! :-) Viser innkjøpet og planene for dagen senere i dag. Kos dere masse i dag alle sammen♥

Hva syns du om antrekket? Dårlige bilder.
♥Helene 

folk jeg ser opp tilHar du noen forbilder?
♥Helene 

produktanbefalingDenne shampoen og balsamen er virkelig til å anbefales. Jeg prøvde de første gang i går, og jeg bare merket forskjellen på håret med en gang. De har et utrolig stilig design syns jeg! 

Det med disse var at de luktet ikke som alle andre shampoer og balsamer gjør. De luktet ikke så "parfyme" på en måte, men de luktet mer... ja, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Men de luktet kjempegodt og og funket dritbra. Så disse skal jeg fortsette å bruke :-)Har du prøvd disse? Hvilken shampoo bruker du?
♥Helene 

dagens antrekk 06.04.12

Nå har jeg sett på the voice med familien, og jeg må bare si at jeg digger det programmet! Haha, har en skikkelig familie-slappeav-ferie.. Men det er bare deilig! Godt å få vekk tankene fra alt stresset og skolearbeidet :-) Nå begynner en ny påske-krim vi skal følge med på. Håper den er like bra som de andre har vært.Så svæær ut og forferdelige bilder, men her er dagens antrekk! Stelte meg ikke noe særlig i dag med tanke på at jeg bare har vært hjemme, utenom da vi var og spiste hos mor.

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

svar på spørsmålsrunde #2

Syns du det er viktig å se bra ut når du skal på skolen, ut med venner osv? Hmm. På skolen liker jeg å stelle meg, men kan fint gå uten sminke og i joggetøy liksom. Hvis jeg skal ut med vennene mine steller jeg meg jo, om vi skal til byen eller ut med andre folk. Men om det er chillekveld med f.eks Caroline bryr jeg meg ikke så veldig :-)

Syns du det er stress med skilte foreldre eller går det greit? Selvfølgelig er det stress, men jeg kan jo ikke gjøre noe med det. Det som er mest stress er vel at jeg må flytte frem og tilbake hver uke, og pakke med meg alle tingene. Skulle liksom ønske at jeg bare hadde ett rom å ta meg av, det hadde vært greit :-)Hvilken skole tenker du å begynne på etter 10.klasse? Det blir nok KKG.

Tror du jb kommer til Norge i løpet av 2012? Man kan jo alltids håpe.. Da skal jeg ha billett ihvertfall(!!)


??

Hvorfor så nydelig? How sweet <3

Yndlingsbutikk? Åh, hjelpes. Vanskelig valg. Det har egentlig vært bikbok, men i det siste syns jeg ikke de har hatt så mye fint. Gina tricot derimot, de har masse fint nå! Cubus har faktisk også hatt ting jeg liker, og monkey(?) så klart, men der er det ganske dyrt. Som sagt, vanskelig valg!Fester du? Absolutt ikke!

Hva er snittet på skolen? Det finner vi vel ut av når året er ferdig...

Beste feriested? Ingen steder jeg har vært har vært i nærheten av å kunne måle seg med Thailand. Verdens fineste sted!Har du strenge foreldre? Nei, det tror jeg ikke. Har foreldre som bryr seg om meg, vil vite hvor jeg skal og passer på meg. Men de har egentlig heller ingen stor grunn til å være strenge, såå.. Ja, jeg er kjempefornøyd med foreldrene mine. Har verdens beste stemor også :-)

Hva liker du å gjøre i helgene? Være med venner, shoppe, være i byen, overnatte, ha filmkvelder, spille håndballkamper og ikke minst slappe av!

Hvem er dine aller nærmeste venner? Disse tre snuppene:Har selvfølgelig flere nære venner, men disse er de jeg stoler 110% på :-)

Kan du vise sminken du bruker? Gå på kategorien "videoblogg" og finn sminkevideoene mine.

Er du fornøyd med livet? Kjempefornøyd! 

Hva syns dere om svarene? Noe mer dere lurer på?
♥Helene 

ny blogg.no...?

Er det bare hos meg blogg.no ser heeeelt annerledes ut når jeg skal skrive innlegg? Eller er det bare helt klikka hos meg? :-)Er det nytt hos dere også?
♥Helene 

godnatt

Nå skal se ferdig paradise episoden for i kveld, og så skal jeg legge meg. Er stuptrøtt! Nå håper jeg dere alle sammen sover kjempegodt i natt da :-) God natt♥

hot or not

OH MY GODNESS. Hvorfor(!!) kjøpte jeg meg noen sko som jeg virkelig ikke bruker, når jeg kunne ha kjøpt Jeffrey Campbell sko. Åh, jeg er så dum av og til. Skal få prøve å solgt de andre skoene, så jeg kan kjøpe meg de jeg egentlig har lyst på. De i svart♥♥Hva syns dere om Jeffrey Campbell skoene? Hot or not?
♥Helene 

ukens spørsmål

Nå har jeg fått en ide! Siden jeg får en del spørsmål rundt på bloggen, tenkte jeg at en gang i ukn (f.eks søndag) svarer jeg på alle sammen. Da blir det på en måte "ukens spørsmål" da. Jeg har allerede noen spørsmål som kommer til søndag, men om dere har flere kan dere spørre i dette innlegget eller evnt. i andre innlegg.

Har du noen spørsmål? :-)
♥Helene 

inspo //treningÅh, jeg får sykt motivasjon av slike bilder. Får dere?
♥Helene 

topp 5 nytt i klesskapet

Denne fra gina tricot til 199,-

Kjempesøt!

Elsker armen på disse?


Denne er fra cubus til 199,-

MINT!

Fra gina tricot til 199,-

Kjøpte den i en størrelse for stor dessverre.. Men det funker.

Denne er fra gina tricot til 149,-

Elsker fargen!

Denne fikk jeg faktisk av Susanne. Jeg låner den bare da, men elsker den? Fra bikbok.


Hva syns du om plaggene? Hvilket likte du best?
?Helene 

tester: selvbruning

Jeg har lenge strevet med å finne selvbruning som passer meg, og nå tror jeg endelig jeg har funnet den. Prøvde den for første gang i dag, men fy søren, den funker!

St. tropez. Det er et veldig bra merke, og ganske dyrt antar jeg. Det er min stemor, Kirsti sin. Den ser akkurat ut som body lotion, altså den er helt hvit. Du må gå i dusjen og skrubbe huden din før du bruker denne, for hvis ikke kan det bli sjollete. 

Dette var da før.. JA, jeg hater beina mine. Haha, de er feilstilt eller bygd eller noe :-)Og dette er etter. jeg ser ihvertfall forskjell i virkeligheten! Og dette var første gang jeg brukte den, så jeg lurer på hvordan resultatet blir i løpet av uken.. Jeg tok bare på beina i dag, skal prøve meg ut om jeg tørr, å ta på hele kroppen :-) Jeg er kjempefornøyd ihvertfall!

 Bruker du selvbruning?
♥Helene 

glee-maraton

I dag er en av de første dagene på lenge det ikke har vært sol i Kristiansand. Ihvertfall som jeg husker. Så nå frister det meg ikke særlig mye å stikke ut, og derfor skal jeg ha glee-maraton! Vi har nemlig fått oss både sesong en og to, så nå skal jeg kose meg :-) Har faktisk aldri sett Glee før, så dette blir spennende.. I sekstiden skal jeg på trening, men tiden før det skal nyytes i fred. Har du sett på Glee før?
♥Helene 

produktanbefaling

Sliter du med urenheter og vet ikke hvilkene produkter du skal bruke? Da har jeg svaret du leter etter. Dette er den beste rense-serien jeg har prøvd:

Denne skjønne serien her er genial! Fra mary kay selvfølgelig :-)

Denne tar du på først, akkurat som en hvit maske i fjeset. Etterpå tar du det av med en klut med vann på.

Denne blå tingen her skal brukes etterpå. Du tar litt på en pad, og så tar du det i hele ansiktet. Helt til slutt avslutter du med denne ansiktskremen! Og wips, så er du ferdig med å rense huden din. Det tar ikke lang tid i det hele tatt, og det funker fett. Jeg har virkelig merket forskjell på huden min, før og etter jeg begynte med dette. Å rense huden er utrolig viktig! Dette gjør jeg hver morgen og hver kveld.

Renser du huden?
♥Helene

hva syns dere om..

..denne ringen.

Likte dere den?
♥Helene 

bilder fra bursdagen

Her lå prinsessa og sov :-)
Ute her hadde vi tenkt å sitte:Åh, så koselig! Men var dessverre aaaalt for kaldt!

Pappa lagde hamburgere til alle:

NAM.

Og så er det selvfølgelig viktig å ha med kake-utblåsning:Hun fikk 3 kjærester hihih :-)

Kakebordet♥♥♥

Hun fikk også "hårmascara" for å farge håret i alle mulige farger. Haha, blir nok brukt en del!Hun er kjempefornøyd med dagen, og det er vi andre også!

Hva syns du om bildene?
♥Helene 

bursdagsantrekk 04.04.12Haha, bursdagsantrekk liksom.. Skal stelle meg mer, men siden det bare er familiebursdag er det nesten ingen som gidder å gå i kjole uansett. Dette kunne jeg likegodt ha gått med på skolen :-) Men nå er det en halvtime til gjestene kommer, så vi snakkes senere. Forresten så går jeg med den nye toppen jeg kjøpte i går.

Hva syns dere om antrekket?
♥Helene 

04.04.04

For 8 år siden i dag ble verdens nydeligste lillesøster født. 04.04.04! Senere i dag skal jeg i bursdagen hennes, og før det kommer outfit og hårvideo av krøllene siden noen spurte om det. Og til Synne, håper du får en dødsbra dag vennenmin, loveyou♥Gratuler Synne?
♥Helene 

krøller vs rett

Hva syns dere var finest?
♥Helene 

good night

Nå har vi kost oss med melon og popcorn og er snart klar for å sove. Eller, kanskje ikke de andre er, men jeg er ganske trøtt nå :-) Sto opp tidlig i dag og skal stå opp tidlig i morgen, så.. Vi snakkes i morgen!Hva har dere gjort i kveld da?
♥Helene 

dagens innkjøp

Har hatt en dødsherlig tur i byen med snuppene mine! Jeg lovte meg selv å ikke kjøpe noe, men det klarte jeg fort å bryte. Er ganske sur på meg selv, men er uansett fornøyd med innkjøpene mine! Det ble ikke noe av sushi, så vi stakk heller på mc'en.. Dumt!

Denne søte toppen fra gina tricot til 199,-

Denne er mye finere i virkeligheten, gina tricot 149,-

Disse var egentlig bare et hastekjøp fordi jeg ikke har noen hvite sko. De var alt for store for meg, så mamma bytter de i morgen. 99,- på h&m.

Kjøpte tre blomster for 99øre og en vase til 29,- på upstairs.Det ble faktisk kjempesøtt! Søtere i virkeligheten da. Nå sitter jeg med Susanne og Caroline og ser på paradise hotel, og senere skal vi ordne oss melon og frukt for å se på slankekrigen :-)

Hva syns du om innkjøpene?
♥Helene 

antrekk for byen

Om ca en times tid tar jeg turen til byen med Caroline og Susanne for å shoppe! Etter vi har shoppet skal vi spise sushi på food azylum. Der har jeg spist før og vet det er utrolig bra. Sushi er ikke helt min favorittrett, men Susanne har så lyst til å prøve det ut og Caroline elsker det såå :-)

Har også krøllet håret mitt i dag på en litt annen måte. Det er ikke like krøllet på en måte, si ifra om dere vil jeg skal forklare det bedre.Hva syns dere om outfiten? Og håret egentlig?
♥Helene 

antrekk 03.04.12

NEIDA. I dag sto jeg opp tidlig, halv ni eller noe, for å male et bord jeg har. Selv om jeg elsker å sove lenge om morgenene skal jeg innrømme at det er utrolig forfriskende å stå opp tidlig en gang i blandt! Nå har jeg malt ferdig første strøket, og det ble ikke helt perfekt akkurat. Det var nemlig litt hvit malin igjen på kosten, og jeg malte svart, så det ble litt "lysesvart" Haha! Men fikser det i morgen. Senere skal jeg til byen med Susanne og Caroline for å spise sushi :-)


DENNE skal bli svart!

Hva syns du om antrekket? Høhøh...
♥Helene 

header vs

Skal redigere dem og ta på tekst osv osv, men hvilken header syns dere var finest?


kvelden min

Denne kvelden har rett og slett vært superkoselig! Mamma, Tobias og jeg så på påskekrimmen på nrk1 mens vi hadde en deilig, ganske sunn, dessert. Tipper flere av dere har sett påskekrimmen i dag, og jeg må bare si at jeg syns den var utrolig ekkel. Men jeg elsker krim og sånt, så det var passende for meg! Håper jeg klarer å sove i kveld da, haha! Når det var ferdig satt vi oss for å spille kort, og da fikk jeg ordentlig påskestemning :-)Noen andre som så påskekrimmen på nrk i dag? Hva syns dere om den?
♥Helene 

videoblogg: sminkevideo & hårvideo

Håper dere liker videoen, har jobbet lenge med den nå... Haha:-) 
Hva syns dere? Noen flere videoer dere vil ha?
♥Helene

påskekosNå skal jeg lage sminkevideo og hårvideo til dere, så kom innom senere for å se den :-)
Noen andre enn oss som har pyntet til påske? 
♥Helene 

hva vil dere..

Bildeopplastningen funker ikke.. Det kommer bare sånn "jfidsfd 500xp" eller noe. Håper det funker imorgen, hadde planlagt et ordentlig innlegg til dere. Men nå må jeg bare si at jeg er så tom for ideer. Vet ikke hva dere vil ha på bloggen i det hele tatt, og hva dere liker å lese om. Videoblogger får jeg lite respons på, så tror ikke det er så mye vits. Men innlegg - hva vil dere lese om? Hva som helst!

 

Hva vil dere ha mer av på bloggen?
♥Helene 

hits