mars 2012

tommel oppTenker ikke over hvor mye jeg bruker tommel opp.. Haha. Nås kal jeg pakke meg helt ferdig, og etterpå blir jeg hentet for å kjøpe noe godt til bussturen. Så stikker jeg til Hovden hele helga som jeg nevnte i forrige innlegg. Vi snakkes!

Skal du noe gøy i påskeferien?
♥Helene 

 

hvordan jeg krøller håret

Kjøpt på frisørsalong, A-salong.

Da jeg la ut bildene av håret mitt krøllet fikk jeg et spørsmål om hvordan jeg gjorde det. Svaret mitt er: Gorgeous. Jeg bruker en genial krølltang som virkelig topper alle jeg har prøvd noen gang. 

For det første ser den utrolig bra ut! Og den funker fett! Når du kjøper den får du den inni denne utrolig praktiske pakningen:

Det gjør den utrolig lett å ta med seg over alt! Digger hele..alt!

Har du prøvd denne krølltanga før?
♥Helene 

pakke i posten //Fikk også denne i posten i går, det er altså en lebestift (eller hvordan det skrives). Jeg trodde egentlig den skulle være myye lysere rosa i fargen, men det var den altså ikke. Den var ganske sterk rosa, og det er fint det og men det var ikke det jeg hadde tenkt meg! Men når jeg prøvde den på var den ikke så verst, men må uansett hva en lysere lipgloss over!


Det over er før og det under er etter.. Ser ganske mye mer knæsha ut i virkeligheten, men var faktisk ikke så veldig ille. Sykt stygge "smil" på begge bildene, haha.

Syns du den var fin?
♥Helene 

bølger//krøller

Hva syns du om krøller/bølger?♥Helene 

pakke i posten //øyenskyggerDette bestilte jeg for en liten stund siden. Den kostet ikke mye, rundt 70 kr+frakt. Vet jeg kunne likegodt ha bestilt en med masse forskjellige farger på, men jeg bruker veldig sjeldent farger på øyenskygger så... Noen av fargene var helt grufulle, oransje, men noen av dem var dødsfine! Dette skal testes ut.

Har du et sånt sett med øyenskygger? Hva syns du om fargene?
♥Helene

god morgen

Haha, så fin om morgenen. Nå skal jeg straks gå til skolen med broren min! Fikk vite at jeg fikk 5'er på matteprøven, noe som ikke har skjedd før (har bare hatt 3'ere) så nå jeg overlykkelig♥ Håper dere får en dritbra dag på skolen/jobb/hjemme så snakkes vi senere i dag!

♥Helene 

paradise hotel

Nå ser jeg på paradise hotel med søte Helene! Koselig♥

Ser du på paradise hotel?
♥Helene 

blondt vs mørkt hår

Haha, når jeg var hos Susanne prøvde jeg hennes extansion, bare for tull, og det var mange som trodde det var ekte. Fikk også mange kommentarer på at jeg burde farge det sånn, men det kommer jeg altså aldri til å gjøre. Jeg skal holde meg til mørkt hår! Men tror nok jeg skal stripe det litt lysere nå som sommeren nærmer seg.

Legger ut bildet kun for gøy, vet at jeg ser helt gal ut med blondt. Men var jo gøy å prøve det ut! Nå vet jeg absolutt at brunt er min hårfarge.Hva syns dere jeg passet best?
♥Helene 

videoblogg?

Etterpå lager jeg en videoblogg, noen spesielle ønsker? Hva som helst!

justin bieber


Perfekt♥ Noen enige?

syden i kristiansand

DET ER SÅ VARMT!!! Nå ligger jeg i sola og blogger, og fy søren, jeg tror jeg smelter vekk. Det er 22 grader i skyggen og 26-30 grader i sola her jeg ligger, og en stor, steikende sol på himmelen. Har aldri opplevd noe sånt i hele mitt liv i mars før, men så utrolig deilig det er!
Hvordan er været hos dere? Noen som har like deilig vær som oss?
♥Helene 

min favoritt..

...ring. Har mange fine ringer, og vet ikke helt om denne er min favoritt, men den er utrolig fin synes jeg. Jeg bruker veldig sjeldent ringer, for jeg har en uvane av å bare ta dem av meg uansett, men jeg skal prøve å skjerpe meg å gå med det mer. Det er jo dødsfint!Liker du ringer? Hva syns du om den på bildet?
♥Helene 

fav.sang

Dette er helt klart en av mine favorittsanger av Justin! Ååååh♥♥ 

Hørt sangen? Hva syns du om den?
♥Helene 

nye kommoden

Siden jeg skulle blogge om den nye kommoden jeg fikk, tenkte jeg å gjøre det nå siden det endelig er ferdig. Jeg er kjempefornøyd med den nye, den er tusen ganger bedre plass og mye finere på rommet! Den andre jeg hadde var egentlig bare midlertidlig, men ble til at jeg hadde den lenge... Så deilig at jeg endelig fikk en ny!

Sånn her var den før:

Ikke så veldig fin, ikke sant? Nei...

Så i går kveld ryddet jeg ut alt tøyet av den, og inn kom denne:

Myyyye finere! Og finere i virkeligheten syns jeg, da, men det er jo det meste. Men det er utrolig god plass og veldig fin i fargen! Så nå gjenstår det bare å få den litt pyntet, så blir det bra!

Nå ligger jeg forresten i sola og blogger. Det er 20 grader i skyggen. Dette må bare nytes og utnyttes til det fulleste! 

Hva syns du om den nye kommoden? Hvilken var finest, synes du?
Helene

outfit #26.03.12

DET ER SÅ VARMT!! Jeg burde ikke være inne å blogge nå, men tenkte jeg måtte slenge inn dagens antrekk. Etterpå skal jeg rett ut i sola og kose meg, og har selvfølgelig skiftet til SHORTS nå♥

Bildene er tatt til morgenen i dag, derfor jeg ser litt trøtt ut..HEHE. Om dere lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre. Btw, elsker mintfargen!

Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

ut på byen /outfit

Nå har jeg egentlig ikke tid til å skrive dette innlegget, men jaja. Skal ut på byen med mange herlige mennesker å spise i kveld for å feire søte Helle! Tok noen dårlige outfitbilder til dere, og om dere lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre i kommentarfeltet!


STYGGE BILDER.

Innlegget skulle blitt postet for noen timer siden... Hva syns du om antrekket?
♥Helene 

teenager postHahaahah, digger det! Flere enn meg som kjenner seg igjen?

rommet mitt - før, etter og ferdig

Nå har jeg holdt på litt med rommet mitt en stund, og endelig er jeg ganske fornøyd med den ene veggen. Det er vel den jeg har hatt mest fokus på, og nå føler jeg meg ganske ferdig! Vil ha deres mening om hva der syns, helt ærlig!


Sånn her var det allerførst! Sykt kjedelig, ikkesant? Ja, jeg vet..


Sånn her var det før jeg kjøpte inn det siste i dag! Jeg syns dette også var veldig fint egentlig.


Og DER var det ferdig! Dette er bare den ene veggen da, men jeg ble veldig fornøyd. Må bare si at fargene ser ganske annerledes ut i virkeligheten pga lyset og slikt, men det er ganske likt.

Såå hva syns dere? Og hvilken av de likte dere best?
♥Helene 

nagler


Alle bildene er fra google.

Hva syns dere om nagler? Hvor syns dere det passer best?
♥Helene 

min lørdag

I dag orket jeg rett og slett ingenting. Jeg var utrolig sliten, for uken har egentlig gått i ett, så nå var det utrolig deilig å endelig ha en chillekveld helt alene. Så jeg stakk på butikken, kjøpte meg noe godt og bestemte meg for å kose meg skikkelig! :-)Hva gjør du i kveld?
♥Helene 

innkjøp

Har vært en herlig dag. Møtte mange kjentfolk i byen og solen skinte på himmelen, var virkelig deilig! Fikk kjøpt meg en god del faktisk, både til meg selv og rommet mitt.


Kjøpte denne deilige hettegenseren på cubus, for 199,- Syns virkelig man fikk mye for pengene, den var utrolig god!


Elsker fargen! Kjøpte den på cubus til 149,-


Denne er fra gina tricot til 199,- Elsker også fargen på denne, kjempefin og frisk.


Denne søte shortsen er fra H&M til bare 79,- Veldig basic, men utrolig deilig å gå med!

Også kjøpte jeg diverse ting til rommet mitt:Alt fra IKEA. Kjøpte også en kommode med noen greier, men det får jeg ikke vist før pappa kommer hjem i morgen :-) Er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte! Men nå er jeg heeelt blakk, så det blir nok ikke noe shopping på meg på en stund..

Hva syns dere om innkjøpet?
♥Helene
 

outfit vs outfit

VS

Hvilket likte du best?
♥Helene 

innkjøp og dagen

Nå slapper jeg av hos søte Susanne (www.susah.blogg.no). Vi var nettopp på butikken og kjøpte inn litt godt til i kveld, og nå skal vi se på The voice! Akkurat nå ser vi på dyrepasserne fordi Susanne elsker det, hahaha! Det er kjempemorsomt, hahaha! Etterpå skal Susanne ha en liten make-over på håret mitt, skal vise resultatet senere! Men nå må vi ikke være så asosilale, så vi snakkes senere i kveld!
Loveyou♥

Hva gjør dere i kveld? Vil dere se resultatet av "make-overen"?
♥Helene 

noen fiksinger på rommet

Nå har jeg fikset litt på rommet mitt, ikke noe store greier, men litt har jeg jo gjort. Det er så utrolig fint vær her, og derfor valgte jeg å pynte med lyse, fargede ting. Er sykt at det er så sterk sol og såpass varmt ute når det bare er mars! Men det er baare å nyte det!

Hvordan syns dere det ble?
♥Helene 

dagens sang

Årh, NYDELIG! Hørt den?
♥Helene 

hjemme// helgNoen andre som har helg nå?
♥Helene 

hvorfor jeg savner sommeren

1. Du føler deg bedre!


Helt ærlig så er jeg mye mer fornøyd med meg selv om sommeren. Da er man brun og ser mye friskere ut!

2. Varmen


HVEM elsker ikke når det er varmt og godt ute? Man har mye mer lyst til å bruke fritid ute, og det er deilig og kjenne at sola steiker.

3. Fritiden


På sommeren har man jo all verdens tid til venner! Man får også mye mer lyst til å gå ut når det er fint vær.

4. Klærne


Dette er fra en gammel photosamling fra i fjor. Men seriøst, hvem savner ikke å våkne, ta på seg en shorts og en topp og stikke ut i sola og ligge der å sole seg i varmen? Åh!

5. Maten.


"I dag skal vi ha grillmat" Åh, grillmat er noe av det beste som fins, i hvertfall å spise på terassen med familie og venner!

6. Brunfargen.


Meg og kusina mi Maria var i Hellas med bestemor og oldemor i sommer, og da ble vi ganske brune! Var en utrolig deilig tur, savner det masse!

Hva savner du med sommer?
♥Helene

skolecup

Hei dere! I dag har jeg spilt skolecup, det er altså en cup der lag fra forskjellige skoler møtes i cup. Det var kjempegøy og myyye bedre enn skole, haha! Vi vant 2 og tapte 2(egentlig 1 uavgjort) og derfor kom vi ikke til sluttspillet pga målforskjell. Men pyttpytt, det var gøy uansett! Senere i kveld får jeg bare e om jeg finner på noe, for jeg har nemlig ingen trening i dag. Deilig!
Hahahahah, stygg

Har dere skolecup? Var du med?
♥Helene 

bilder fra musicalen

Var en helt utrolig gøy opplevelse! Årh, digger dere hele gjengen og syns det er utrolig kjipt at det er slutt.. Skulle gjerne gjort det mange flere ganger!
Så det ikke gøy ut? Har du vært med i musical før?
♥Helene

ukens sang

Selv om denne er gammel, har jeg hørt på den kjempemye i det siste. Den er så utrolig fin! 

Åååh♥
Hva syns du om sangen? Hva er din "ukens sang"? 

musical nåå

Rekker ikke blogge mer, snakkes i kveld!

Ønsk oss lykke til! ♥Helene

videodagbok: musicalen, backstage

Haha, jeg er så utrolig misfornøyd med alt jeg har gjort i dag som har noe med sang å gjøre, men jaja. Håper det går bedre i kveld! Men her er hvertfall dagen min/vår og hvordan det var å ha en musical! Håper dere liker videoen :D Showet er også i kveld klokken 6 på haumyrheia skole, gratis, om noen vil det.

Hva syns du om videoen?
♥Helene 

ønsk meg lykke til!!

I dag er musicalen og jeg kjenner jeg gruer meg, men samtidig gleder jeg meg. Fikk ikke sove i går, noe som var rart siden jeg aldri pleier å være såå nærvøs. Men nå skal vi på skolen og fikse alt hår og sminke, og så skal jeg filme endel av ting og tang - så videoblogg av klipp av musicalen kommer.


WEB♥

Ønsk oss lykke til!!
♥Helene 

inspirasjon //sommer


Weheartit //litt små bilder, men

Er jeg den eneste som gleder meg syyykt til sommeren når jeg ser sånne bilder?
♥Helene 

utfordringsvideoer

Bladde gjennom arkivet mitt på youtube, og der fant jeg mange gøye utfordringsvideoer av meg og broren min. Haha, så sykt gøy vi hadde det egentlig! Filmene er gamle, og vi har begge forandret oss en del, men tenkte å dele videoene med dere uansett! 

Hahaha, Tobias har kommet i stemmeskifte altså. 

Random video egentlig. Haha. 

Hahaha, den er gamlest. 

Hahaha, kanskje det bare er meg som sitter og ler meg ihjel, men jeg syns det er såå morsomt! Hahaha!

Hva syns du om videoene? Vil dere ha flere videoer av oss?

before i die


//Google

Er du enig i noe av det over? Er det noe spesielt du vil gjøre før du dør?
♥Helene 

skolen

I dag skal vi øve på musicalen hele skoledagen - null timer! Deilig. Så nå skal jeg bare stelle meg ferdig, og stikke opp på skolen. Senere i dag kommer det videoblogg forresten! 

Her er to bilder fra da vi øvde i går:Hahaha, fine klær.

Vil noen at jeg skal filme noe av musicalen vår å legge ut?
♥Helene

topp vs

Hvilken likte du best?
♥Helene 

tips til videoblogg?

Senere i dag skal jeg lage en videoblogg, men aner ikke om hva. Så gi meg tips! Hva vil dere ha på videoblogg?♥Helene

jeg vil lese din blogg

Jeg går så tom for blogger å lese, og derfor lurer jeg på hva er din blogg? Har ingen blogger å lese nesten, og det er et fint tidsfordriv. Kanskje jeg finner en ny favoritt?Hva er bloggen din?
-Helene 

koselig kveld

I dag hadde jeg besøk av Sondre, Caroline og Magnus. Det var kjempekoselig! Vi så litt forskjellige filmer, men vi landet på Fritt vilt til slutt. Hahah, like skummel hver gang! Fikk dessverre ikke tatt så mange bilder, men fikk tatt et fint et da:


Hahaha, Sondre♥ Og Caroline og Magnus er under dyna...

Ellers fikk jeg et ekkelt bilde av tv-en:

Hahaha, ho er så skummel. Men det var en kjempekoselig kveld som alltid, må gjentas♥

Hva har du gjort i kveld?
-Helene

midlertidlig header

Nå er jeg så utrolig lei av designet mitt, headeren min og alt med denne bloggen! Haha, heldigvis får jeg snart nytt design denne uken forhåpentligvis! Men hva syns dere om denne headeren? Tenkte å ha denne til jeg får et nytt design, men lagde den på kanskje et halvt minutt så, haha!


VELDIG enkel og amatør-ish!

Hva syns dere?
♥Helene 

herlig dag

I dag har jeg ligget i sola i flere timer, og det er utrolig deilig! Ikke at det er så utrolig varmt, men sola er allikevel varm. Ligger selvfølgelig med dyne, både over og under meg - men deilig er det jo uansett!

Ah, ser det ikke deilig ut?Haha, druer♥♥Se på himmelen! Helt blå!

Er det sol hos dere?
♥Helene 

sangvideoer

Legger de bare inn her for en kategori, hehe. 

 

 

 

Dette er da noen av sangene jeg har lagt ut på youtube, som jeg har sunget.. Vet egentlig ikke hvorfor jeg har gjort det, haha. Men er vel fordi folk spør om det!
Helene 

endelig ferdig

Nå har jeg sittet i noen timer og stresset, men endelig er jeg ferdig med invitasjonene til konfirmasjonen min. Har lagd alle for hånd, noe som tok sin tid, men er fornøyd med resultatet. Etterpå kommer oppskriften på den kaken som folk spurte etter, så kom innom senere!

Elsker gullfargen! 

Som dere ser er de veldig normale, det er liksom ikke noe piffpaff med fjær og ballonger. Hvordan syns dere invitasjonene ble?
♥Helene 

chiller med sus

Nå har jeg Susanne (www.susah.blogg.no) på besøk, kjempe koselig! Vi skulle egentlig lage videoblogg og alt sånt i kveld, men det ble det ikke noe av... Kommer bare en liten videoblogg senere i dag, men ellers er det ikke så mye å skryte av. Vi har egentlig bare slappet av forran hver vår pc og tenkt på hva vi skulle blogge om.. Haha! Men nå skal vel Susanne snart gå, og da setter jeg igang å redigerer videoen til dere♥Hva har dere gjort i kveld?
♥Helene 

konfirmasjonsinnbydelse

Nå har jeg endelig satt meg ned i soffaen etter en lang dag! Jeg har gjort masse som vært på senteret, vasket bilen til mamma og fikset rommet mitt. Kan lage en video av rommet mitt om noen ønsker det? Nå skal jeg ihvertfall lage innbydelser til konfirmasjonen, for jeg er altfor langt på etterskudd med det! Men siden meg og mamma kjøpte inn masse ting til å fikse det tror jeg ikke det blir noe problem!Har du konfirmert deg?
♥Helene 

video: innkjøp + pakke i posten

Hva syns du om innkjøpene? ♥Helene

senteret

Da stikker jeg på senteret med mamma! Viser innkjøpet når jeg kommer hjem igjen♥

Vi snakkes!

ready4bed

Nå er jeg stuptrøtt, vi snakkes mer i morgen. Da har jeg masse gøy å blogge om, så kom innom! God natt søtiser♥

jeg starter utfordringsrunde

Yes, da starter jeg en utfordringsrunde med Benjamin! Håper vi får inn mange gøye utfordringer, og videoen kommer i morgen. Så send inn alt det gale dere kommer på!Har du en utfordring til oss?
♥Helene og Benjamin 

hva syns dere om disse..

SANDALENE! Har blogget om det ene paret før, men samma det. Likte dere noen av dem? Hvilket par likte dere best?

topp 10 favoritter

Tenkte å ha litt variasjon i bloggen og lage et "topp 10" innlegg. Denne gangen skal jeg ha om topper/bluser/gensere! Alle er egentlig ganske normale, og noen av de jeg liker veldig godt er hos pappa. Men kan vise dere noen jeg liker ordentlig godt!

Denne singletten liker jeg utrolig godt! Har blitt fan av blonder og sånt nå, det er kjempefint! 

Denne jakken har jeg blitt utrolig glad i! Den er kjempefin, deilig å gå med og jeg syns den var veldig billig!

VELDIG BASIC, men utrolig deilig å gå med! Den er silkemyk og passer til alt. Perfekt!Denne genseren er ganske lik den over, men denne er mer "besj" og litt hullete på en måte. De er ganske forskjellige i virkeligheten, men her så de veldig like ut.Denne singletten digger jeg, rett og slett! Den er veldig knæsj i fargen, men jeg syns den er kjempefin.Denne er vel snart for varm å gå med, men jeg brukte den mye i vinter. Den er kjempefin i fargen og god å ha på seg.Denne singletten har jeg så vidt fått brukt. Men jeg tror jeg kommer til å bruke den en del i sommer, den er faktisk veldig fin!Denne er vel egentlig en kjole, men jeg syns den er veldig fin som topp også. Dere ser den nesten ikke, men kommer nok til å bruke den snart og da blir det en nærmere outfit.

Denne toppen er veldig vanlig, men jeg liker den kjempegodt! Får bare ikke brukt den så mye.

Denne er utroligutrolig god å gå med! En av mine beste chillegensere!

 

Om dere lurer på hvor noe er fra er det bare å spørre. Var det noe dere likte?

helg

Åh, så utrolig deilig med kort dag på skolen. Vi hadde matteprøve og kunne gå når vi ville, og når jeg ble ferdig fort så stakk jeg hjem så fort som bare det. Sofaen har skreket etter meg i hele dag, deilig å være hjemme til helg. Helgen for min del skal være utrolig avslappende egentlig. Har tatt meg fri fra alt håndball hele lørdag og søndag, så nå skal jeg nyte helga ordentlig!

I dag kommer denne lille guttungen hjem ♥ ♥ ♥ ♥

Verdens beste!Noen andre som har helg nå?

hvilket liker dere best?

Alle bildene er tatt i sommer:

Hvilket bilde syns dere var finest?

hva syns dere om..

Beklager for lite blogging i dag, men har rett og slett ikke hatt tid i det hele tatt. Etter jeg kom hjem fra skolen sovnet jeg flat på soffaen, og når jeg ble våknet av mamma var hun helt hektisk fordi vi var sene til dugnad.. Heheh, men vi rakk det fint! Har jobbet der i hele dag, og det var helt forferdelig(!!!) Er sykt sliten, og tror ikke det blir så mye blogging i dag.. Men skal prøve å komme sterkere tilbake i morgen!Men overskriften. Jeg har en jakke, eller det er vel egentlig mamma sin, men jeg har heller aldri brukt den. Jeg syns den er utrolig fin, men vet bare ikke hvor og når jeg kan bruke den.Hva syns dere om jakka?

outfit #15.03.12

Veske // h&m Bukse //pieces Singlett // bikbok Genser // bikbok Jakke // bikbok

I dag er det egentlig ikke noe fint vær i det hele tatt. Utrolig kaldt og litt regn i lufta. I dag var vi i byen med klassen på Kilden, byen oprahus eller noe, og hørte Odd eller noe sånt synge. Bedre enn skole var det ihvertfall. Nå sitter jeg og spiser salat, og ser på one tree hill. Har også skiftet til chilletøy, gjør alltid det etter skolen..

Hva syns du om antrekket?

dagens sang

Nei, vi kan faktisk gjøre det om til uken eller månedens sang! Den er så utrolig fengende! Har den på hjernen hele tiden. 
Hva syns du om sangen?

anbefaling

Produktet jeg skal anbefale i dag er denne lille saken:

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har tørre lepper? Og jeg syns det er utrolig kjipt og vil gjerne få leppene bra igjen. Og siden mamma jobber i Mary Kay har hun fikset noe til meg! Dette er en slags "ansiktsmaske" man skal ha på leppene. Når du har den på vil leppene dine være hvite, og det er nesten som det er "sand" i kremen.

Sånn vil det se ut! Det skal du ha på i ca 1 minutt, før du skylder det av med vann eller en pad.

Etter du har gjort det vil leppene dine være røde! Akkurat som her:

Hahahahaha! Nå er du nesten ferdig, det er bare å smøre på denne:

Denne er nesten som en balsam, "lipbalm" eller noe heter den. Den gjør leppene dine utrolig myke!

Sånn ser det ut til slutt da. Det er fortsatt ganske rødt og sånt, men det går etterhvert og da merker du virkeligforskjell. Jeg tar dette annenhver dag ca, og jeg merker virkelig forbedring. Deilig!

Har du prøvd dette produktet? Sliter du med tørre lepper?

outfit #14.03.12

FOR EN NYDELIG DAG! Nå har det vært strålende sol i flere dager på rad, og jeg er så glad. Skulle ønske at jeg fikk nyte det mer, men det har jeg nesten ikke tid til. Håper det er like fint vær til helga, siden da er jeg håndballfri og da skal det nytes. Men over til outfit:

Så at noen spurte hvor dongrijakke fra, men det vet jeg faktisk ikke. Kan finne det ut til i kveld! Men ja, som jeg sa så er været helt fantastisk. Her er utsikten fra vår veranda:Ikke en eneste sky på himmelen! Herlig! Nå skal jeg straks pakke alle tingene mine, og så dra til mamma. Vi skal ha to jentedager nå, blir koselig. 

Hvordan er været hos dere?

paradise hotel

Hva syns vi om paradise hotel? Det er for all del et utrolig drøyt program, men det er jo samtidig utrolig gøy å følge med på. Det er noen personer som er så utrolig dumme at du vet ikke om du skal le, grine eller synes synd på dem. Deltakerne i år var også en liten skuffelse, men jaja!

Hva syns du om paradise hotel? 

sterk video

I dag så vi en video på skolen. Det var en video som virkelig gikk innpå meg og som jeg tenkte på etterpå. Og jeg er utrolig glad for det vi ble enige om!

Videoen handler om en gutt som har en sykdom. Beinene hans er virkelig ikke som de skal, og ingen kunne fikse dem. Men det er noe som heter "mercy ship" som hjalp han. Det er et skip som kommer, og du får hjelp av dem ombord. Gratis opperasjoner. Om jeg ikke husker feil, fikk jeg med meg at de fikser 40-50 blinde barn i løpet av en dag. Sykt! Bare se videoen, så skjønner du hva jeg mener.

Nå skal vi ha den musicalen på skolen snart, og alle i klassen er enige om at alle pengene vi får inn skal gå til mercy ships. Jeg syns det er en utrolig bra organisasjon! Hva syns du om videoen og om hva mercy ships gjør? Visste du om det fra før av?

på en uke..

..har været her i Kristiansand gått fra dette:


Til dette:♥♥♥♥♥

Hvordan er været hos dere?
♥Helene

hva synes du om disse...

Hei! Vet jeg sa at det ble lite blogging i dag osv, men heldigvis for oss sluttet vi tidligere i dag enn vi pleier. Deilig! Da har jeg enda bedre tid, for jeg pleier alltid å ha det helt sykt hektisk på tirsdager.. Men ja, jeg tenkte å slenge inn en liten "hva synes dere" nå, og den er om disse veskene mine:

Disse kjøpte jeg på H&M, og jeg er faktisk kjempefornøyd. De er jo litt annerledes i fargen enn vanlig svart, hvitt og grått, men jeg syns det var kult! Jeg har brukt de til flere antrekk, og bruker de ofte hvis jeg skal på byen eller på senteret.

To eksempler på hvordan jeg har brukt dem. Men nå er spørsmålet mitt, hva syns dere om disse? Vet at folk kan ha veldig forskjellige meninger!
♥Helene 

outfit før skolen

Rekker bare slenge inn en rask outfit å si at jeg ikke kommer til  blogge før sent i dag, pga sen skole og tidlig trening. Men vi snakkes jo i kveld!

Ganske kjip outfit, men men. Om dere lurer på hvor noe er fra, spør i kommentarfeltet.

Hva syns du?
♥Helene 

det beste med at dagen er over..

..er at dagen er over! Det er så deilig å legge seg i senga forran tv-en og slappe av med kveldsmat og bare være ferdig med alt som skal gjøres.

 

 

Noen som mener det samme?
♥Helene 

10 ting du ikke vet om meg

Dette har vært et ønske av en leser, så jeg lager det likegodt nå! Vet ikke hva folk vet, og ikke vet, men jeg skal prøve så godt jeg kan.

 

Jeg har blitt en kontrollfreek. Jeg må ha kontroll på alt. Jeg må ha det ryddig rundt meg, og vite når jeg skal ting og ha kontroll på tiden. Jeg må ha klart tøyet for neste dag, og pakke sekken med alle bøkene dager før. Og jeg klarer ikke sette meg ned å slappe av før jeg vet at jeg har ting under kontroll. Ganske stress egentlig, men jaja!

 

Jeg sovner til tv-en nesten hver kveld. Vet at det ikke er sunt, og det er en stygg uvane. Men jeg halv-våkner etterpå, og slår den av da. Men jeg klarer rett og slett ikke sovne uten den, med mindre jeg er med andre. Jeg har alltid syntes det har vært ekkelt med lyder og sånt, men om jeg hører lyder når tv-en er på vet jeg jo at det er tv-en! Skjønner?

 

 

Jeg er ikke sjenert. Jeg er ikke av den typen som sitter stille og ikke sier noe. Jeg liker mye bedre å være "bråkete" og snakke mye, og bli kjent med nye folk! Jeg er også veldig lett å bli kjent med.

 

Jeg spiller håndball. Det tror jeg alle som kjenner meg vet, og de fleste vet at jeg elsker det! Har spilt det i mange år nå og det blir bare bedre og bedre! Elsker laget mitt, vi har det kjempefint sammen♥

 

 

Jeg er kristen. Jeg kommer fra en kristen familie, og har egentlig alltid vært kristen. Jeg liker veldig godt å være det, det er på en måte en trygghet som alltid er der. Og jeg kommer nok alltid til å være det!

 

Jeg har mange søsken. Jeg har (2)3 stesøsken, 2 halvsøsken og 1 ekte! Det er pga skilte foreldre og slikt. 

 

 

Jeg har flyttet 7 ganger. Det er også pga skilte foreldre, nye familier og nye hus! Men nå tror jeg vi har funnet de stedene vi vil bo, lenge! Haha.

 

Jeg elsker å pynte meg. Hvor gøy er ikke det da?! "Hei, du er invitert i min bursdag..." Åh, da blir jeg glad! Da er det sjangsen til å pynte seg, sminke seg fint, kle seg ordentlig og fikse seg ordentlig på håret. Det er jo dødsgøy!

 
Jeg liker å bake. Selv om det tar tid, syns jeg det er kjempegøy å bake. Før bakte jeg minst en gang i uka, men nå har det blitt mye mindre tid til alt sånt. Jeg tror jeg snart må begynne igjen, det er jo faktisk kjempegøy! Og det beste er etter du er ferdig, og du kan spise det herlige mesterverket du har laget. Mmmm..

 

Jeg har verdens beste venner! Jeg elsker vennene mine, og er så glad for at jeg har hver og en av dem. Vi finner alltid på noe dødsgøy, og jeg vet at jeg kan stole på dem når jeg trenger de.

 

 

Var det noe du ikke visste?
♥Helene 

outfit 12.03.12

Solen stråler virkelig her! Det er mange mange plussgrader og det er akkurat som sommeren er her igjen. Åh, så deiilig! Jeg merket at jeg gikk med alt for tjukt tøy i dag, hvertfall på vei til og fra skolen. I morgen går jeg med en mye tynnere jakke, garantert!

 


ALT FOR VARMT!! Men deilig er det jo!

 

Dette var mye bedre å gå med:

Stygge bilder. Og utrolig kjip outfit. Men det var fortsatt kjempevarmt, så nå gleder jeg meg veldig til å gå med shorts og singlett ute. Det er bare 97 dager til sommerferie nå, det skal gå fort!

 

Hvordan er været hos dere? Hva syns du om outfiten?
♥Helene
 

sweet dreams

I dag har det gått i ett kjør, og nå er jeg endelig i senga mi - klar til å sove. I morgen starter en ny uke med skole og treninger, og det er ganske stress. Men det er også deilig å få litt rutine på livet! Forresten, det er bare 98 dager til sommerferie nå, så nå har vi alle noe å glede oss til. Det skal bli deilig! Nå sitter jeg i senga mi og skal straks legge meg. Trøtt etter kampen i dag, som vi vant 26-8!

 

 

 

Jeg har forresten også kjøpt noen hyller jeg har hatt lyst på dødslenge! Hvordan syns dere det ble?

 


Skal selvfølgelig få masse mer pynt og sånt, og siden jeg skal på shopping med Caroline til uka blir det nok noe da! Hihi, jeg har begynt å elske shopping! Har alltid hatet det, men nå syns det er kjempegøy! Weey

 

Sov godt alle sammen♥ Helene
 

outfit vs outfit

Her er noen outfiter jeg har hatt i det siste:

 

vs

 


 

vs

 Hvilket likte dere best?
♥Helene 

randesund

Da stikker jeg og spiller kamp! Snakkes senere i kveld!

 

 

Ønsk oss lykke til?
♥Helene 

svar på spørsmålsrunda - videoblogg

 

Håper dere likte svarene!
♥Helene 

noen som kan lage design til meg?

 Hahahah, stygg. Uten sminke, og morgenhår hehe

 

Jeg trenger virkelig hjelp med design og header. Om det er noen, hvem som helst som vil hjelpe meg hadde jeg satt utrolig stor pris på det! Kontakt meg her på kommentar, facebook @helene holsen tveit eller e-mail helene.holsen@hotmail.com. Hadde satt utrolig stor pris på det!

 

♥Helene

kvelden i går

I går var det en dritkoselig kveld! Det var egentlig grunnen til at jeg ikke blogget noe særlig, men men. Vi lagde dritgod mat og hadde det kjempekoslig.

 

Skulle egentlig ta outfit-bilder, men de ble helt mislykket såå:

Haha

 

Vi lagde taco:

Helle, guttene og jeg lagde mat mens Caroline og SIlje var på butikken og kjøpte det siste vi trengte, og etterhvert kom Susanne og Martine også♥

 

Som dere kan se var det kjempekoselig:Hihi

 

Ellers hadde vi godteri, musikk og god stemning! En kveld som må gjentas♥
Hva gjorde dere i gårkveld? 
♥Helene 

fantastisk dag!

Hei dere! Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kampene, og det var faktisk utrolig gøy. Den første kampen vi spilte var mot Greipstad(ikke grimstad som jeg skrev i forrige innlegg, hehe fail) og den vant vi 27-7. Haha, kjempegøy! Den neste kampen var for de som var ett år eldre og da tapte vi 22-23, men jeg er dritfornøyd med kampen uansett, det var kjempegøy!

 

Her er det sol og dritvarmt, så nå hiver jeg meg i dusjen og legger meg ut i sola litt. Etterpå legger jeg ut outfit og så stikker jeg til Silje på overnatting! Btw så sitter jeg også og ser på verdens gøyeste zombie-serie:

 
Hahahaha, forferdelig bilde!

 

Er det fint vær hos dere?
♥Helene 

kamp

Nå skal jeg dra til Grimstad med laget for å spille kamp, vi snakkes senere i dag!

  

Spiller du håndball?
♥Helene 

utfordringsrunde!

Da starter jeg en utfordringsrunde! Kom med masse gøye utfordringer, og så tror jeg kanskje vi lager noen i morgen siden da skal jeg sove hos Silje med mange herlige jenter♥

 Har du en utfordring?
♥Helene 

my family

For en liten stund siden fikk jeg et anonymt spørsmål "Kan du blogge om familien din?", og siden jeg er syk og ikke har noe å gjøre tenkte jeg å skrive litt om den nå.

 

Vet egentlig ikke hvorfor noen ville det, men your wish is my command, hehe! Ja, foreldrene mine ble skilt da jeg var ca 4 og et halvt år! Da hadde mamma og pappa meg og Tobias sammen. Etterhvert ble mamma gift med Jon som hadde Håvard, og pappa gift med Kirsti som hadde Mathilde og Baard. Pappa og Kirsti fikk Synne, og Jon og mamma fikk Benjamin. Yes, det var søsknene mine i full fart, haha.

 Ja, og nå har mamma skilt seg fra Jon ihvertfall. Ellers er det vel ingen forandringer, vi er to big happy families♥

 

Har du stor familie? 
♥Helene

mat 

Noen andre som er hjemme?
♥Helene 

hva syns du om one direction?

Louis, Harry, Niall, Liam og Zayn meldte seg på x-factor hver for seg uten å kjenne hverandre, og ante ingenting om at neste år skulle de bli verdenskjente sammen. Jeg syns det er så rått! Og utrolig gøy for de, tenk hvilken opplevelse!

 

Hahaha, alle jentene i klassen min er sånn "OMGGG!!! ONE DIRECTION1!!!!!<33;*" og for ikke å snakke om søstra mi, Mathilde. Og for å innrømme det: I begynnelsen likte jeg dem ikke i det hele tatt. Men etterhvert ble jeg mer og mer overbevist, og hørte mer og mer på dem og nå.. elsker jeg de. Hahaha!

 

 

 

Åh, de er jo så herlige hele gjengen! Og jeg har helt klart mine favoritter:


Hva syns du om one direction? Hvem er dine favoritter?

pancakes

 

Dette var da min dritdeilige kveldsmat! Åh, pannekaker er noe av det beste som fins, og nå ligger jeg stappmett som et slakt på soffaen. Håper dere alle koser dere kjempemye i dag, og gratulerer til alle kvinner♥

 

Liker du pannekaker?
♥Helene 

my littlebrother

Som noen av dere sikkert vet har jeg en lillebror som heter Tobias. Vi er veldig gode venner, og har egentlig alltid vært det! Så nå fant jeg noen bilder jeg tenkte å vise dere. 

Hva syns du om bildene? Har du søsken?
♥Helene 

musical

På skolen har vi i flere måneder nå øvd til en musical vi skal ha. Det er bare to uker til vi skal fremføre, og jeg kjenner virkelig at jeg gruer meg. Haha, jeg er så sykt nervøs. Men jeg tror det kommer til å bli bare, og det er åpent for alle. Vi har masse forskjellig vi skal vise frem, vi viser musikkens historie fra 1950-2010! Her er noen av sangerne/sangene vi skal ha med:

 

 

 

 

 

 

 

Har du vært med i musical før?
♥Helene 

sommeren er her!

Not. Når jeg våknet i dag var det helt klar himmel, og jeg gikk ut døren med bare en topp og en tynn jakke. Jeg vurderte faktisk å ta på meg dongrijakka, men det er jeg glad jeg sto over. Da skoledagen var halvveis begynte det å dale ned snø, lag på lag. Nå har den lagt seg ordentlig, og det har snødd i flere timer. Er det virkelig mulig!? 

 

Når det nærmet seg jul ønsket jeg meg snø, men NÅ? Heldigvis for meg ville far(bestefar) hente meg etter skolen, og han tok med seg pizzaboller som mor(bestemor) hadde bakt til oss. Herlig♥ Så nå har jeg bare chillet i senga med data og tv, og skal straks på trening!

 Hvordan er været hos dere?
♥Helene 

bølgete hår

I det siste har jeg elsket bølgete hår! Har sovet med fletter for å få det, og digger resultatet. Jeg blir så fort lei av helt rett hår på meg, og syns det er bedre når jeg varierer litt! Men nå rekker jeg ikke skrive mer, må løpe til skolen!!

 Vet ikke om dere kan se det så godt, det er annerledes i virkeligheten...

 

Hva syns dere om bølgete hår?

inspirasjon - rom//IKEA


Er jeg den eneste som får lyst til å piffe opp rommet mitt skikkelig når jeg ser sånt? Ååh, så fint!
♥Helene 

konfirmasjonsmøte

I dag var jeg som sagt på noe sånne "skolegreier" som jeg sa, haha. Det var konfmøte på en skole sammen med mange andre konfirmanter. Det var ganske gøy faktisk, men ble litt langt i lengden. Vi fikk beskjed om at det skulle vare i 2 timer, men det varte faktisk i over 3! Men koselig var det jo. Vi ble kjengt med andre folk og folk gikk på forskjellige poster, som dans, drama, teambuilding osv osv. På slutten fremførte alle det de hadde gjort, og det var veldig gøy!

  

 

 
Men nå må jeg følge med på Masterchef, vi snakkes! 

Har du konfirmert deg?

ferdig vasket

Nå kom jeg nettopp hjem fra mor og far, har som sagt vært der og vasket i dag. Det gikk fort og greit egentlig, og det er på en måte en liten jobb. Det er et fint tips: om dere trenger penger eller vil ha en liten mini-jobb er det bare å spørre besteforeldre f.eks, om du kan vaske/rydde! Geniaaalt. 

Nå stikker jeg på trening, og så tror jeg nok del2 av spørsmålsrunda på videoblogg kommer ut i dag om jeg får tid.
WEB! Skal skjerpe meg, hadde ikke tid til noe annet. Må løpe!

Har du jobb?
♥Helene 

hei og hå

Nå har jeg nettopp drukket dagens dose kaffe og stelt meg klar til skolen. Det var så utrolig ille å stå opp i dag, det er alltid vanskelig etter en ferie.. Nå må jeg egentlig bare løpe, men tenkte bare komme innom her for å si at det blir lite blogging i dag. Etter skolen skal jeg vaske hos mor, og jeg vet ikke hvor lenge jeg blir. Skal prøve å skvise inn blogging mellom vaskingen, leksene og treningen i dag, hihi! Vi snakkes!

 Noen andre som syns det var tungt å stå opp i dag?
♥Helene 

svar på spørsmålsrunda

Jeg har desverre ikke tid til å svare på videoblogg, så del1 blir skriftlig.

 Hvilken sminke kan du IKKE leve uten? Noe dekke-greier, haha!

 Yndlingsbutikk? For tiden må det vel bli bikbok. De har så mye fint der!!

 Hvorfor har du godtelov? Det er rett og slett fordijeg er alt for usunn! Jeg spiser alt for mye godteri, og trener for dårlig. Jeg skal bli sunnere, og trene bedre! Derfor.

 Hvor kjøpte du den blå vesken du har på profilbildet ditt? Den kjøpte jeg på H&M for 149,-! Har den også i oransj faktisk.

 Hvem er dine bestevenner? Har så utrolig mange gode venner! Caroline, Susanne, Helle og Silje er vel de jeg er mest sammen med og har best kontakt med for tiden. Men har mange andre gode, gode venner!

 Hvordan går det med kjærlighetslivet? Hvilket kjærlighetsliv? Singellivet er best!

 Hva er snittet på skolen? Mener du mitt snitt? Det vet jeg ikke enda, vi har ikke fått det. Men til jul fikk jeg 4,3... Kan få bedre!

 Noe du ser frem til? Isåfall, hva? 


 Fester du? Nei.

 Kristen? Og skal du konfirmere deg kristelig? Jepp og ja!

 Tror du at du kommer til å møte JB en dag? Hvorfor? Ja. Fordi vi skal gifte oss. Det var svarene jeg orket nå! Del 2 kommer så fort som mulig, og forhåpentligvis på videoblogg! Om det er noe annet dere lurer på er det bare å spørre.

Var det OK svar?
♥Helene 

outfit 04.03.12

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra en kjempekoselig middag hos mor og far(bestemor og bestefar). Vi hadde en nydelig middag og koste oss masse! Til dessert hadde vi en kake vi kaller "verdensbeste", men jeg spiste desverre ingenting for jeg var så mett, hehe.. I morgen starter også godteloven min, så jeg prøver å holde meg unna alt søtt for å ikke gjøre det til en vane.

Jakke - bikbok 299,-
Bluse/topp - bikbok 199,-
Bukse - cubus, vet ikke pris


Åååh, deilig!!!

♥Helene
 

="#€(#"€/@@@T)€!!!!!="!??

Jeg våknet av at noe lys kom gjennom gardinene. "Yes, sol!!" tenkte jeg. Og hva ser jeg ut av vinduet? SNØ. Er det virkelig mulig?! Alle trodde sommeren skulle komme, men neida. Vinteren er tilbake. Jeg håper bare at snøen går vekk så fort som mulig, for nå hadde jeg virkelig sett frem til å gå med vår-klær!

Nå skal jeg straks til bestemora mi og spise middag, og outfit kommer senere i kveld!

Noen flere som våknet til snø i dag?
♥Helene 

spørsmålsrunde

Maria spurte meg om jeg snart kunne ha en spørsmålsrunde igjen, og det kan jeg selvfølgelig ha. Litt sent, skal faktisk snart legge meg. Men da satser jeg på å få ut noen av svarene i morgen, og resten i løpet av uka! Og forresten, ikke gidd å send inn meningsløse spørsmål om masse dritt, for de gidder jeg heller ikke svare på!Lurer du på noe?
♥Helene 

lørdagen min

Den siste delen av vinterferien har vært utrolig avslappene for min del! Nesten ingen er hjemme, og nesten ingen å være sammen med - og noen ganger er ikke det en dårlig ting. Denne delen av ferien har jeg gjort mye fornuftig, ryddet i skap, skuffer og klesplagg! Noe som virkelig trengtes. Nå sitter jeg og holder på med den siste "minneveggen" min, deilig! Prøver å holde tankene så langt vekke som mulig fra at dagen etter i morgen er det skole...

Noen som hadde en like koselig kveld som meg eller?
♥Helene 

hårvideo!

Hva syns du?
♥Helene 

velfortjent kake

Meg og Tobias var som sagt ute å trente i sta, noe somfaktisk var utrolig tungt. Jeg var sliten i beina i dag og hadde lite lyst til å trene. Men det må til! Når vi kom hjem luktet det sjokolade i hele huset, og jeg ble sykt glad når jeg så en nystekt kake på bordet. Var deilig!


Fineste mammaen i verden♥ Fornøyd med kaka!


Benjamin var også fornøyd:

Og med god grunn!

MMmmm
Fristet det deg?
♥Helene 

ut på tur

(Innlegget vises også på www.shess.blogg.no) Nå stikker jeg ut på joggetur med broren min, og senere i dag kommer det noe gøy så kom innom senere!Morratryne :):):)

Jogger du mye?
♥Helene 

family night

Innlegget vises også på www.shess.blogg.no

Sitter og koser meg med familien, har egentlig gjort det i hele dag. Nå begynner The voice, så vi snakkes snart!Ser du på the voice?
♥Helene 

favoritter

Innlegget vises også på www.shess.blogg.no

HATER FØTTENE MINE, MEN JAJA. Jeg tenkte å legge ut bilde av favorittsandalene mine. Disse kjøpte jeg i Hellas i sommer, men har aldri funnet anledning til å bruke dem. Jeg syns de er kjempefine, men er usikker på andres mening. Så hva syns dere om disse?♥Helene

innkjøpet fra i dag

Innlegget finner du også på www.shess.blogg.no 

Nå kommer straks Caroline til meg for overnatting, gleder meg masse! Det var faktisk slitsomt på senteret i dag for jeg var så sliten etter treningen i dag, haha. Men jeg fikk kjøpt meg litt da!

Utrolig stygge bilder, men denne toppen kjøpte jeg på Bikbok for 199,-


Denne jakka er jeg utrolig fornøyd med! Den var utrolig god å ha på seg, og til en grei pris.
BIkbok 299,-

Hva syns du om innkjøpet?
Helene 

hits