februar 2012

koser meg/outfit

Hva syns du om bildene?

svar på spørsmålsrunda

Haha, noe ble klippet ut i begynnelsen med et uhell.. Men her er hvertfall en liten del av den, resten kommer om noen ønsker det. 

årets første grillmat

Nå har jeg nettopp spist årets første grillmat.. deilig! Vil også si gratulerer til alle mødre med morsdag i dag! Nå er det straks dessert, så vi snakkes senere! (Spørsmålrunda kommer sannsynligvis i dag)

Liker du grillmat?

overnatting

I natt har jeg sovt hos Solveig med Marie og MIna. Det var utrolig koselig, og vi hadde det veldig gøy. Vi så på csi i hele går faktisk, i tillegg til at vi bakte pizza og spise godteri. Nå sitter vi også og ser på csi og spiser restene til frokost, hihi.Hva gjorde du i går? Noen andre enn meg som har merket at påskeegg har kommet i butikkene?

outfit og innkjøp

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra senteret. Jeg var der med 5 veninner og litt med Sondre og Magnus. Vi spiste på macdonalds, og etterpå gikk vi bare rundt og kjøpte forskjellige ting. Tok ikke mange bilder, men tok noen + innkjøp for dagen.

Outfit for dagen:

Stygge bilder.

Bilder og innkjøp:NAAAAM.

Og over til dagens innkjøp:

Bik bok: 199,- 

Og denne skal jeg selvfølgelig ha en hvit "tubetopp" under:

H&M 199,-

Jeg kjøpte oss godteri til kvelden, og et par uggs siden jeg manglet vintersko.

Hva syns du om outfiten, bildene og innkjøpet?

one tree hill

Hei dere! I dag tidlig spilte vi kamp mot gimletroll, og det var en viktig kamp for oss. VI VANT, og vi er dødsglade for det! Jentene og jeg bestemte oss for å dra på senteret og kjøpe klær til neste helg siden da skal vi på petterwessel. Gleder meg! 

Nå slapper jeg bare av i senga med one tree hill på tv'en. Vi snakkes bare senere!Liker du one tree hill?

fredagskos

I dag er jeg så trøtt etter overnattingen at jeg rett og slett ikke orker noenting. Derfor har jeg slått meg ned i senga med one tree hill, og koser meg skikkelig!Hva gjør du i kveld?

sangvideo - jeg synger russian roulette

Hva syns du?

om meg

Kommer senere...

pakker meg klar

..til overnatting på skolen! Jepp, i dag skal vi sove på skolen. Gleder meg veldig til det faktisk, vi skal ha pizza og godteri og kose oss masse, håper jeg på! 

Nå skal jeg bare pakke og så kjøpe godteri til i kveld og så stikker jeg bort! Kos dere i kveld!

Har du sovt på skolen før?

rødt hår

I går på facebook skrev jeg, bare for gøy, at om 100 likte et bilde av meg med rødt hår skulle jeg farge det sånn. Det tok faktisk 9 minutter, og da hadde allerde 70 personer likt bildet mitt. Da skjønte jeg at jeg tapte, haha. 

Dette er da bildet. Haha, da blir det rødt hår på meg da. Skal ikke farge det sånn at det blir sånn, skal bare ha sånn at det går ut etterhvert. Men yes, hva syns dere om det?

sommer

Jeg ser gjennom bilder fra sommeren, der det er varmt ute og fint vær. Det er bare masse glade folk rundt meg, og god mat er det nok av. Klærne er enkle og fine, man kan bare slenge på seg en shorts og en singlett og så er man ferdig.Sminke trenger man ikke for man er jo brun fra før av? Lange sommerkvelder og hele dager på stranda. Alt er så perfekt på sommeren, selv om det regner er det varmt - det er herlig!

Det jeg savner mest er vel varmen. Nå er det 10 minusgrader ute, og det er et rent h*lvete. Det er pain å gå til skolen, og jeg må kle meg utrolig godt om morgenen. Gleder meg til sommeren, helt sinnsykt!


Fra Hellas 2011!

Savner du sommer?

stikker på trening♥ Vi snakkes senere!

millionærer søker kjæreste

Onsdager er så deilige. Først slutter vi tidlig på skolen, og etterpå er det bare hjem å slappe av frem til trening. Onsdagstreninger er også en av de beste treningene i uka, så det gleder jeg meg til! Nå slapper jeg bare av med Millionærer søker kjæreste på tvnorge. Jeg syns det er gøy, jeg! 

Jeg har også standarmaten min som jeg nesten alltid har etter skolen.NAAAAAM, det er så godt!

I dag hadde jeg også en kopp kaffe:

MED sukker og melk selvfølgelig!

Hva gjør du nå? Liker du kaffe? Hihi. 

spørsmålsrunde!

Kom nettopp hjem fra kamp og trening, så i dag har det vært fult styr. Har ikke fått gjort en eneste lekse, og nå stresser jeg som bare det. Skal nemlig på konfmøte om 15 min, så leksene blir jeg vel sittende oppe med til sent på kvelden..Men spørsmålsrunde! Har fått spørsmål om jeg kan ha det snart, og det har jeg tenkt å starte nå. Spør om hva som helst, og jeg skal få prøvd å svare på det meste i videoblogg i kveld eller i morgen.Men nå må jeg løpe på konf, så vi snakkes!
Spør i vei!

good nighthektisk

Hei dere! I dag har kanskje vært en av de mest stressende dagene på lenge, og uka blir ikke bedre. Rett etter skolen gikk jeg til Caroline hvor vi spiste midag og deretter heiv oss inn i bilen for å spille kamp i Mandal. Der spilte vi uavgjort, dessverre. Når jeg kom hjem var klokka halv 8, og pga det har jeg ikke fått gjort en eneste lekse noe som betyr at jeg må sitte oppe lenge i kveld..

I morgen har vi spanskprosjekt som vi ikke har fått ferdig i det hele tatt, så nå stikker jeg opp til Caroline for å pugge! Vi snakkes.

Hva har du gjort i dag?

koselig kveld

Haha, kreativ overskrift. Men i kveld har jeg hatt besøk av Susanne, Helle, Magnus og Sebastian, noe som var veldig koselig. Vi gjorde egentlig ikke noe særlig, mest prating og spising av godteri. Vi planla også litt av hvert, hihi. Vi tok også noen utrolig stygge bilder som jeg tenkte å vise her.

Btw, senere snart kommer det en sminkevideo!

Hva syns du om bildene? Hva gjorde du i kveld?

videoblogg

Nå må jeg bare løpe siden jeg skal opp til bestemora mi og spise! Denne videobloggen lagde jeg i natt, derfor jeg ser så trøtt ut. Gi gjerne tips til neste videoblogg dere vil ha. Har en sminkevideo på lager om noen ønsker det.

Hva syns du? Hva vil du ha på neste videoblogg?

outfit 04.02.12

Dagen i dag har kanskje vært en av de deiligste på lenge. Jeg har rett og slett ikke gjort noenting. Jeg har lugget her i soffaen min, slappet av og sett på One tree hill. Jeg har nemlig fått tak i alle sesongene, og det er jeg sykt fornøyd med. 

Jeg så hva noen av dere ønsket at jeg skulle ha her på bloggen, og jeg skal prøve å få blogget om alt ønskelig. Tenkte bare å slenge inn en liten outfit før jeg går ned og spiser middag(ja, litt sen middag)


Som dere ser er det ikke noe spesielt flott anrekk, men siden jeg har bare vært hjemme i dag duger det fint.Hva syns du?

da starter jeg

Jeg blogger egentlig på www.shess.blogg.no med to herlige venninner, men siden vi har bloggpause tenkte jeg å blogge her litt, siden jeg fikk så lyst. Jeg har lest mange blogger i det siste og fått inspirasjon til å begynne igjen, så nå skal jeg virkelig komme i gang. Headeren lagde jeg bare fortfort, den er midlertidlig. Om det er noe spesielt dere vil jeg skal blogge om er det bare å si ifra! Kan lage videoblogger om noen ønsker det, eller jeg kan blogge om ting dere har lyst til. Bare si ifra!Er det noe spesielt du vil jeg skal blogge om?

hits