klær/hår

bestiltDenne kjolen har jeg sett på dødslenge og endelig er den på vei hjem til meg. Fikk den av min kjære bestemor ♥
Likte dere den? 

curlvideoo?

Heei! ENDELIG ER DET SOMMERFERIE ♥ Har egentlig ikke helt gått opp for meg enda, haha. Deilig er det hvertfall! Senere i kveld skal jeg grille og pakke, for i morgen reiser jeg jo. Spilte nettopp inn krøllevideoen, om noen vil se den er det bare å si ifra :-)

Skal jeg legge ut video av hvordan jeg gjorde det?

striping av hår - før og etter

Hva syns dere var finest? Jeg syns heelt klart etter! (Det siste bildet har jeg ikke sminke på, tror jeg..)

hvilken syns dere er finest

Har to topper som må være mine favoritter, nesten helt klart. Jeg kommer til å bruke dem begge to veldig mye i sommer!  

Hvilken likte dere best?

curls

I dag hadde jeg så vondt i rygg og smerter i magen at jeg måtte bli hjemme fra skolen.  Jeg har vel egentlig ikke gjort så mye uten om å drikke te og ligge på magen med en varmepute på ryggen, haha. Håper virkelig ikke det er noe langvarig :-) Neste uke er det jo sommerferie, og jeg har såå mye å gleder meg til! Men ihvertfall, i går kveld prøvde jeg meg litt frem med krølltanga, og lagde litt krøller i håret på en måte jeg ikke har lagt det før. Det ble ikke så runde og tydelige krøller på en måte.. Men jeg syns det var mye finere enn de jeg har lagd før :-)

Syns dere det ble fint?

hjelp meg å bestemme meg

Heei! Nå har jeg sittet og planlagt pengebruken min denne sommeren, og ser at det går en del penger på shopping men det er jo bare gøøy! Skal bestille meg hjem noen ting fra nelly om ikke så alt for lenge til, men klarer virkelig ikke bestemme meg for hvilken av buksene under jeg skal bestille. Har funnet ut av jeg bare kan bestille en av dem, så nå trenger jeg hjelp til å bestemme meg!

Hvilken syns dere jeg skal bestille?

skjørt som topp?

Okei, først av alt må jeg bare si tuusen takk for alle herlige kommentarer på forrige innlegg! Så utrolig mange skjønne mennesker både på blogg og facebook, you make my day ♥ Nå får jeg bare enda mer motivasjon, tusen takk for det!

Nå holder jeg på å rydde i klesskapet mitt hos mamma, for det så virkelig ikke ut. Jeg har funnet masse ting jeg skal kaste som jeg aldri bruker/er for lite, så nå føler jeg klesskapet er mye freshere. Jeg fant et skjørt jeg hadde helt glemt av, som faktisk er veldig fint, og tenkte å være litt kreativ. Jeg prøvde å gjøre det om til en tubetopp! Jeg syns faktisk det ble veldig bra jeg, og sikkert deilig om sommeren. Nå er det jo ikke lenge til jeg reiser til både Kristiansund og Sverige så må få inn masse fine sommerklær nå!

Se på den knallfine fargen da! Se for dere denne med en høytlivsshorts? Hva syns dere? Yes/no?

denne toppen..

Dårlig bilde og finere i virkeligheten men

Hva syns dere om den?

resultat av striping (bilder)

Heei snupper ♥ Dagen min har vært travel! Jeg ble hentet på skolen for å dra til frisøren og der var jeg faktisk i 3 timer. Nå har jeg vært hjemme med mamma i en time og sett på videoer fra da vi var små, hahaa fikk en god latter ja :-) Tok noen bilder av stripingen, vet ikke hvor godt det synes men.. Er dødsfornøyd! Har nok funnet meg en ny favorittfrisørsalong. Fargen ser veldig lys ut pga jeg sitter i vinduet btw..Hvordan syns dere det blee? ♥

hits