innkjøp

innkjøp; kristiansund

Heei! Kom hjem fra byen for rundt en time siden, haha. Var i byen i 7 timer tror jeg, så nå er jeg helt død i soffaen. Fikk kjøpt meg masse fint da! Var masse salg, og deilig med litt andre klær i butikkene enn de som er i Kristiansand :-) Her er det jeg kjøpte:
Mye finere på da selvfølgelig! Tubetopper bikbok løs singlett med åpen rygg bikbok genser bikbok svart bukse cubus

Hva syns dere?

new in

Utrolig stygge bilder og håret ser helt fryktelig ut, men det får bare gå :-) Her er dagens lille innkjøp:


Salg cubus, 49,-


Denne er en av bestemors gamle gensere som jeg fikk, fra cubus

Kjøpte også et reisesett til shampoer, sminke osv. Genialt! OG så fikk jeg to hårprodukter av bestemor som jeg gleder meg til å prøve ut.

Var det noe dere likte?

gårsdagens lille oslo innkjøp

Innlegget skulle blitt postet i går, men nettet funket ikke så bra.

Heei! Var som sagt innom Oslo på turen til Kristiansund i går, og der gikk jeg innom MAC. Vi har ikke det i Kristiansand så jeg ble helt i ekstase, jeg. Skal definitvt innom der når vi er i Göteborg, og da skal jeg kjøpe myyye mer! Ble bare et lite innkjøp fordi jeg sparer penger, men jeg er dødsfornøyd.


GUD så fin denne leppestiften er! I fargen "hue", helt klart min nye favoritt ♥

Syns dere den var fin?

2 new shorts

Hva syns dere?

video: new in

Heei! Sier vel det meste i videoen, men her har jeg laget en annerledes innkjøpsvideo! Si gjerne hva dere synes ♥ 

Likte dere innkjøpet? Og hva syns dere om sånne videoer?

new in

Heei dere ? Nå har jeg vært hjemme fra skolen en god stund, vi sluttet nemlig veldig tidlig i dag. Men nå skal jeg ihvertfall legge ut innkjøpet fra i går, siden noen klagde på at de ikke fikk sett det godt nok på video! Her er det:Kjøpt på vero moda 179,-Fra Carlings 199,- Begge toppene er finere på :-)

Tørrshampo h&m

Varmebeskyttende vita

Mascara h&mBikini h&m

Hva syns dere?

video: innkjøp

Hva syns deree? ♥

dagens innkjøp

Sorry for crappy blogging i dag, men dagen har gått i ett! Når jeg kom hjem fra skolen gikk jeg som sagt ut å solte meg, og når mamma kom hjem gikk vi rett på ikea og senteret :-) Er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte, og nå tror jeg rommet skal bli mye finere. 


Body lotion fra body shop


Haha, elsker disse glassene så vi kjøpte to stk. Mmm, alt smaker mye bedre i de♥


Litt småpynt


Stuff fra ikea


Blandt annet klesstativ og kleshengere


Genial data-bord. Love it! Kjøpte også forheng til klesskapet


Og litt tentamengodt da :-) Har engelsktentamen imorgen, weey!

Hva syns deree?

bestilt

I løpet av de neste ukene vil det komme en fiin, hvit iphone i posten til meg! Jippiii ♥


Har du iphone?

innkjøp

Vita 129,-

No.1. 99,-Urban 299,-

Hva syns deree? :-)

dagens innkjøp

Ååå, for en nydelig dag! Har virkelig brukt den fornuftig, og nå kunne jeg endelig legge meg ned i senga med pc'en på fanget. Har nemlig først vært i byen og shoppet, og etter det gikk jeg på joggetur med pappa og Kirsti. Deeilig! Det er utrooolig varmt her og solen stråler på himmelen, og nå lukter det taco i hele huset - perfekt dag! ♥ Møtte også noen søte lesere som hilset på meg i byen i dag, haha ble helt sjokkert jeg.

Fikk kjøpt meg en del nødvendige ting i dag, jeg!Alt fra cubus

Fikk også kjøpt meg fra denne kolleksjonen:

199,- på bikbok, love it!


Også 199,- på bikbok. Faail med prislappen, haha. Her ser dere også det nydelige sommerværet i døren bak :-)

Hva syns deere? ♥

et lite innkjøp

Heei :-) Har hatt en superfin dag med familien fra Kristiansund, fysøren så god stemning! Nå gleder jeg meg ekstra mye til søndag, spesielt når bunaden satt som et skudd! I morgen skal jeg som sagt i konfirmasjon til Helle, og jeg ska få prøvd å lage sminkevideo til dere. Slenger inn innkjøpet fra senteret i dag ogsåå. God natt søtinger ♥Napper, neglefiler, negleklipper, fra vitaLeppestift fra max factor, kjøpt på cubus. Lenge ønsket meg den :-) Farge 615 star dust pink


++masse pynt til konfirmasjonen min!! Gleder meg ♥ ♥

Hva syns dere?

ny genserHva syns dere om den?

innkjøp fra byen

I kveld blir det en koselig kveld med familien ♥ Meg og Synne har vært og handlet inn litt godt som vi skal kose oss med hihi. Slenger inn innkjøpet fra byen i dag, selv om ikke det ble så veldig mye.

Denne fra Vita til 98,- Hadde hørt masse bra om den så den må jeg teste ut :-) Lukter herlig!Denne enkle kjolen fra h&m 129,- Veldig fin og enkel, meen litt gjennomsiktig. Det skal fikses i kveld av min kjære bestemor!Hva syns deree? ♥

new in

Fikk denne lommeboken av bestemoren min for en liten stund siden. Love it ♥Likte dere den?

video: innkjøp

Hva syns deree? ♥ Noen andre som shoppet på bikbok i dag?

ny kjole i posten

Ble superglad når jeg fikk melding om at kjolen min var kommet i posten, og skyndet meg så fort som mulig ned til butikken for å hente den! Eller egentlig hentet pappa den da men. Ihvertfall, jeg ble kjempefornøyd! Til dere som sa den var for liten.. Kanskje den var litt kort hvis jeg bøyer meg ned med stumpen i været, men når jeg er oppreist er den helt fin, den. Og jeg kan bare ha en svart undershorts om det er krise :-) Bildene ble så dårlige at jeg nesten ikke ville poste dem, dere kan få se nøyere senere om dere vil. Den var mye finere i virkeligheten ♥ Man kan også ha et brunt belte rundt som jeg fikk med i posten.


NEI, jeg er ikke gravid..........

Hva syns dere om den? ♥

new shoes

For noen uker siden fikk jeg noen sko i posten fra Nelly og... jeg har ikke brukt dem en eneste gang. Angrer egentlig litt på at jeg bestilte de, men jeg hadde såå lyst på de. Men ja, de var ganske mye høyere enn jeg trodde også så jeg blir en kjempe i forhold til alle andre som jeg bruker de, haha. Hva syns dere om dem?

dagens innkjøp 21.04.12

Haha, det ble litt shopping på meg i dag også... Men i dag var det faktisk ikke for mine egne penger, da hadde jeg blitt helt blakk :-) Jeg kjøpte egentlig bare nødvendige ting, og er dritfornøyd med alt jeg kjøpte! Nå blir det vel en liten shoppestopp for meg da, hhihi.Denne jakka er jeg UTROLIG fornøyd med! Åh, gleder meg til å bruke den♥ 400,- på monki.

Strømper på cubus 39,-

Vippetang og sånn til å fikse brynene med, billig fra h&m

En av verdens beste parfymer ♥ 350(?) på kicks. Kjøpte også denne shampoen og balsamen på cubus, love it!

Hva syns du om innkjøpet? ♥

bestilt fra nelly

Har sett på denne kjolen dødslenge, og endelig er den bestilt. Kan fås HERHvaa syns dere?

new in

Tenkte å vise dere produktene jeg fikk i posten i dag. Tingene er fra coverbrands, en nettside jeg liker veldig godt med mange kjempegode produkter! Hadde lyst til å bestille meg kjempe mye, men nå må jeg spare til alt det gøye jeg skal i år! Det første jeg bestilte:En leppestift. Jeg elsker leppestifter for tiden, det gir så mye finere farge enn bare lipgloss. Denne ser ganske annerledes ut i virkeligheten, men jeg fant ikke noe riktig lys til åt a bilde i. Den var veldig god men jeg måtte ha lipsyl eller noe mykt under før jeg tok den på. Den var ikke så veldig myk på en måte :-) Men jeg likte den veldig godt!

Her er den andre tingen:

Den kan jeg lage et eget innlegg om, om noen ønsker det?

Hva syns deere?

new in

For et par uker siden kjøpte jeg meg noen billige sko på h&m, men de var aaltfor store så mamma byttet de. Nå har jeg fått de tilbake igjen, og de er faktisk litt for store enda... Så om dere skal kjøpe dem anbefaler jeg og enten prøve dem først eller kanskje en størrelse mindre enn dere pleier :-) De er ikke sånn super fine i det hele tatt, men funker vel bra til sommeren!Hva syns dere?

videoblogg: dagens innkjøp

Hva synes dere?

innkjøpet

For en herlig dag! Solen skinner endelig, er så glad ikke snøen la seg ordentlig på bakken i går♥ Nå er det straks leting etter påskeegg, man blir aldri for gammel for det, hihi :-) Fikk også kjøpt meg litt i byen i dag, selv om ikke det var så veldig mye kan jeg vise det til dere uansett. Er egentlig veldig blakk nå, men litt penger får jeg jo skrapt opp :-)

Lebestift 120,- lindex
Lipgloss 9,50 på H&M 

Finere i virkeligheten :-)

H&M 59,90,-

H&M 99,-Fargen er kjempefin i virkeligheten syns jeg, og den var veldig fin på. Kommer nok snart i et outfit så dere får se nøyere. Visste ikke at alt var fra h&m, haha, men det var det visst :-) Vi var også på cafe' og kjøpte litt kos, og selvfølgelig kjøpte jeg meg brente mandler når jeg så de solgte det.. Nam♥♥ Men nå er det påskeegg-jakt! JIPPI!

Hva syns du om innkjøpet?
♥Helene 

dagens innkjøp

Har hatt en dødsherlig tur i byen med snuppene mine! Jeg lovte meg selv å ikke kjøpe noe, men det klarte jeg fort å bryte. Er ganske sur på meg selv, men er uansett fornøyd med innkjøpene mine! Det ble ikke noe av sushi, så vi stakk heller på mc'en.. Dumt!

Denne søte toppen fra gina tricot til 199,-

Denne er mye finere i virkeligheten, gina tricot 149,-

Disse var egentlig bare et hastekjøp fordi jeg ikke har noen hvite sko. De var alt for store for meg, så mamma bytter de i morgen. 99,- på h&m.

Kjøpte tre blomster for 99øre og en vase til 29,- på upstairs.Det ble faktisk kjempesøtt! Søtere i virkeligheten da. Nå sitter jeg med Susanne og Caroline og ser på paradise hotel, og senere skal vi ordne oss melon og frukt for å se på slankekrigen :-)

Hva syns du om innkjøpene?
♥Helene 

innkjøp

Har vært en herlig dag. Møtte mange kjentfolk i byen og solen skinte på himmelen, var virkelig deilig! Fikk kjøpt meg en god del faktisk, både til meg selv og rommet mitt.


Kjøpte denne deilige hettegenseren på cubus, for 199,- Syns virkelig man fikk mye for pengene, den var utrolig god!


Elsker fargen! Kjøpte den på cubus til 149,-


Denne er fra gina tricot til 199,- Elsker også fargen på denne, kjempefin og frisk.


Denne søte shortsen er fra H&M til bare 79,- Veldig basic, men utrolig deilig å gå med!

Også kjøpte jeg diverse ting til rommet mitt:Alt fra IKEA. Kjøpte også en kommode med noen greier, men det får jeg ikke vist før pappa kommer hjem i morgen :-) Er utrolig fornøyd med alt jeg kjøpte! Men nå er jeg heeelt blakk, så det blir nok ikke noe shopping på meg på en stund..

Hva syns dere om innkjøpet?
♥Helene
 

video: innkjøp + pakke i posten

Hva syns du om innkjøpene? ♥Helene

innkjøpet fra i dag

Innlegget finner du også på www.shess.blogg.no 

Nå kommer straks Caroline til meg for overnatting, gleder meg masse! Det var faktisk slitsomt på senteret i dag for jeg var så sliten etter treningen i dag, haha. Men jeg fikk kjøpt meg litt da!

Utrolig stygge bilder, men denne toppen kjøpte jeg på Bikbok for 199,-


Denne jakka er jeg utrolig fornøyd med! Den var utrolig god å ha på seg, og til en grei pris.
BIkbok 299,-

Hva syns du om innkjøpet?
Helene 

hits