blogg

20.01.2013begynner å blogge igjen

Heei! Da har jeg fått lagd meg NY BLOGG: www.hesu.blogg.noGjerne gå innom, legg oss til som venn og skriv inn en liten kommentar om du vil! :-)

slutter å blogge

Har verken lyst eller tid til å blogge mer, sommerferien skal nytes fult ut! Kommer kanskje med noen innlegg av og til, men om ikke kan det være vi snakkes etter ferien :-)

Vant forresten b-sluttspillet i Partillecup! Var HELT SYKT! I verdens største cup, kan enda ikke tro det. Bedre cup har jeg aldri vært på, håper virkelig vi skal dit flere ganger :-)!!!!
Har dere hatt en fin ferie til nå? 

visste du dette

Hei dere! Bloggingen jeg egentlig skulle poste i går, ble visst forskyvet til i dag. Hehehe, sorry! Forresten, i dag er det 1 dag til partillecup og Helene kommer til å blogge for ho skal låne mitt kamera og tar med pcen, just as you know. Jeg tenkte å komme med noen avsløringer om Helene som kanskje ikke alle vet, så da setter jeg i gang.

 Helene er livredd dyr

Når ho møter en katt eller hund blir ho skikkelig rar. Ho går nesten på tærne og løper vekk for å komme seg unna dyret. Utrolig morsomt å se på, for dyr er bare søte

Ingen skjønner henne på datan.

Når vi sitter på datan og leser eks blogger, skjønner ingen hvor ho er, fordi ho markerer et spesielt merke på teksten, og så bytter ho merke liksom. Vanskelig å forklare, men det er helt syktSkadet

Noe som er utrolig dumt, er det at Helene ofte er skadet. Hvis hun har vondt en plass i kroppen, og endelig er fin til å trene, kommer det opp en gammel skade. Utrolig trist for hele laget at vi ikke kan få hjelp av ei så god spiller.Spammer chat

Dette har ho likt med Caroline, og de påvirker meg også, når vi er på chat og det evnt er noe viktig eller utrolig gøy spammer ho chatten. Bare jeg har vært å hentet et glass med vann, har det kommet 8 meld. Hahah det er faktisk dødsmorsomt!

Familien hennes

Blant Helene som et av dem, har ho den sykeste familien. Kjetil er kompisen min, stemora er den herligste dama på jord, og mora er den råeste dama i byen! Alle barna er dødsgøy å være med og de glir inn i hverandre. Helt vilt hvor kul familie asss!

 

Hahah, upassende bilder men..
Visste du dette?

-Helle

gjesteblogger

Helene er nå på vei nedover til oss hjemme i Kristiansand! Kan virkelig ikke vente med å se jenta igjen. Hun spurte meg tidligere idag om jeg kunne blogge for henne, og selvfølgelig måtte jeg si ja! Jeg blogget med hun og Susanne på shess tidligere, men sluttet. Skal komme med flere innlegg ikveld men, skal snart bli hentet for å passe to nydelige tvillinger. Tenkte jeg bare kunne dele noen bilder jeg har tatt sammen med herlige venner:

BLIR BEDRE BLOGGING SEINERE, MEN MÅ LØPE!

-Helle

tar turen hjemover

Heei :-) I dag dro Maria meg opp av senga utroig tidlig i forhold til det jeg er vandt med her oppe, men det gikk så fint så. Er utrolig trist å reise fra familien som jeg ikke ser før juletider igjen, men samtidig har jeg bare masse gøy å se frem til hjemme! Vi skal kjøre 5 timer i dag, og 7 timer i morgen. Såå, blogging blir det ikke mye av! Snakkes når jeg kommer hjem ♥

Hva skal du i dag?

naustfest

Blir bare et raskt innlegg før vi skal ned å fikse på stranda, for i dag er det nemlig naustfest :-) Gleder meg masse, like koselig hvert år. Det kommer nok masse bilder senere i kveld! Litt trist og, for dette er siste kvelden i Kristiansund :( Skal nyyytes, snakkes i kveld ♥

Innlegget går ikke ann å kommentere.

verandakos

Ååh, nok et glad-blogginnlegg :-) Har det så bra for tiden, haha livet må man bare elske liksom. Etter em-kampen bestemte Maria og jeg oss for å ta kveldsmaten ute på verandaen i solnedgangen, (romantisk eller hva??) og det ble veldig vellykket! Vi ordnet oss et par rundstykker med fruktsalaten vi lagde i morges og to varme kopper kakao. Tente lys, varme gensere og tepper så var kvelden perfekt!Ååh, så koselig det var! Så det ikke bra ut? :-)

verdens fineste sted

Ååh, for en fin dag! Det er sommer her nå, så deilig ♥ Maria og jeg har lagd fruktsalat som vi skal kose oss med til kvelden og i morgen, men i nuet lager bestemor pannekaker til oss! Senere poster jeg antrekk og skal se om jeg får postet et innlegg om partille siden jeg fikk spørsmål om det.
Verdens BESTE fruktsalat ♥ Perfekt til rundstykker, som vi har bakt nok i massevis av haha..

Er det fint vær hos dere?

strawberry n' chocolate

Kvelden har jeg tilbringet sammen med skjønne Maria, criminal minds og jordbær dyppa i sjokoladee ♥ Nå skal vi ha litt jentesnakk hihi, så tar vi kvelden! God natt skjønne deree :-)

Noe spesielt jeg skal blogge om imorgen? :-) God natt!

kvelden i går

Heei :-) I går kom Mariabeste endeliig. Vi bakte oss kake til kveldsmat og pratet masse ut kvelden. I 12tiden bestemte vi oss for å ta et nattbad, så da gjorde vi like godt det. Løp ned til sjøen, på med bikinien, sjekket gradstokken og hoppet i det mørke, fæle vannet. Gradstokken viste 10 grader, noe som ikke kan ha vært veldig feil. Forfriskende var det jo, og etterpå løp vi opp til stampen vår og varmet oss opp. Helt til slutt kuret vi håret til hverandre og la oss! Perfekt kveld ♥

Nå skal jeg til byen med bestemor og Maria for å shoppe og møte oldemor. Tar nok med kamera :-) Snakkees.

Hva gjorde du i gårkveld?

min mandag

Heei! Mandagen min har vært tidenes sløveste, men deilig har det virkelig vært. Nå sitter Tobias og jeg i lillehytta med litt godis og tenkte oss straks ut i boblebadet :-) I morgen tar jeg turen til byen med bestemor og mamma og i morgen kveld kommer Mariabeste ♥ Blir kooselig!


Nordmøret<3

Hva gjør dere i kveld?

en perfekt dag

Ååh, sommerne i Kristiansund kan virkelig ikke sammenlignes med noe annet. Det er så deilig å se hele familien igjen og kose meg på hytta. Dagen i dag har gått til bading, soling og spising haha. Her er det nemlig over 25 grader og steikende sol. Vannet i sjøen er rundt 12-13 grader, men det gjør ingenting - etter vi har badet venter stampen på hytta på oss, luksus!! Hytta til bestemor og bestefar må være verdens fineste sted, love it.

Senere i dag kommer svarene på spørsmålsrunden del1 om noen ønsker deeet!

Usminka og fiin xP

Hvor tilbringer du ferien din? Finvær?

bilturen

Heei! Åh, været er til å døø for. Over 25 grader og stor sol kan jeg virkelig ikke klage på!!

I går kjørte vi som sagt helt fra Kristiansand til Kristiansund. Det tok rundt 13-14 timer med stopp og oslo-besøk, så det er vi fornøyd med. Når man sitter så lenge i en bil er det vanskelig å få tiden til å gå, så Benjamin og jeg hadde like godt et Harry Potter-maraton. Haha, Harry Potter er noe jeg aldri kommer til å bli lei av! Verdens beste filmer ♥ Har vokst opp med harry potter siden jeg var ca7 år, og blir ikke lei. 

Vi koste oss i baksetet vi, hihih. Vi tok som sagt en stopp i Oslo og spiste lunsj:

Følte meg utrolig dum uten sminke med tutt og joggebukse, men ingen kjenner meg jo der så hva så... Innkjøpet kommet senere:Så det ikke supergøy ut eller?...

pakket og klar

Heei ♥ Sykt dårlig blogging i dag, men jeg har ikke prioritert det i det hele tatt. Har tilbringt kvelden med mine to bestevenner, Helle og Caroline, for en slags "hade-kveld". Jeg starter sommerferien med å reise til Kristiansund i morgen, så jeg får ikke sett de på over 1 uke. BLIR HARDT!!! XD Neida, men seriøst så blir det veldig kjipt. Men Kristiansund er et av verdens beste steder å være så det gleder jeg meg til ♥

Vi reiser i 7-8tiden i morgen, og bilturen tar hele dagen. Vi får se om vi må overnatte et sted for å fortsette reisen på lørdag, men etter rundt 13-14 timer tror jeg vi er fremme! Skal bli utrolig deilig å se familien igjen! Vi skal innom Oslo for å spise lunsj på veien, og da blir det nok litt shopping også. Viser eventuelt innkjøpet på lørdag :-)

Verdens beste jenter♥ Blir ingen blogging i morgen, men vi snækkes til lørdag! Hva har du gjort i dag?

a perfect evening

Heei! Bloggingen er utrolig dårlig i dag, må bare beklage for det. Jeg var ikke på skolen i dag på grunn av hofta, og gjør egentlig ingenting intressant i det hele tatt. Jeg ligger her og hviler meg i håp om å bli bedre, haha :-) Men jeg så ihvertfall gjennom noen bilder ista, og da fant jeg noen fra en kveld jeg hadde sammen med lillesøsteren miin, ååh så koselig ♥ Husker den kvelden som perfekt, håper jeg får flere sånne i sommer.

Så det ikke koselig ut?

bad news

HAHA, her ligger jeg helt død i senga mi. En skade jeg hadde for noen måneder siden i hofta har kommet sterkt tilbake, og jeg klarer så vidt å gå. I morgen skal jeg da til lege eller noe lignende, så får jeg virkelig håpe at det blir bedre iløpet av de to neste ukene, for da reiser jeg nemlig på cup i Sverige. Har gledet meg til den i omtrent et år, og om jeg ikke kan spille der tror jeg det går svart for meg. Haha, får bare håpe på det beste :-) I verste tilfelle får jeg være tilskuer sammen med min bestevenn Helle som heller ikke skal spille.. 

Har absolutt ingenting intressant å komme med, vi snakkes senere i dag ♥

spørsmålsrunde

Senere i kveld kommer sminkevideoen, men i mellomtiden starter jeg en etterspurt spørsmålsrunde! Spør om hva som helst :-)

Gammelt bilde, har du noen spørsmål? :-)

nytt design

Likte dere det?

header vs header

Heei! Har sykt magesmerter så ligger egentlig bare i senga med en varmepute akkurat nå, men senere må jeg pugge til prøvemuntlig eksamen og ut å jogge/gå, jippi. Siden jeg ikke hadde så mye å gjøre lagde jeg en liten header, siden jeg er så lei av det designet jeg har nå. Let me know what you thiink ♥

Nr.1. Den jeg har nå, Susanne lagde:

Nr.2. Den jeg lagdee selv!


Hvilken syns dere jeg burde bruke? 

bloggpause

Er så fint vær og sånt, og da frister det meg ingenting å blogge! Tar meg fri noen dager hihi ♥ Snart kommer elf-pakken min og neste uke skal jeg på en seriøs shoppingrunde så får sikkert bedre inspo og slikt da.Kos dykken i sommerværeeet, så snakkes vi!

woops

Heei :-) I dag har vært en suuperdeilig dag med nok en sommervarme og steikende sol! Kvelden har vært tilbringet sammen med Helle, dødslenge siden vi har vært sammen bare vi to nå ♥ Vi har hatt pizza ute på verandaen med musikk og VARME, og senere gikk vi ned på marinaen og satt på brygga med litt godis. Nå ligger vi utbredt i soffaen med popcorn og brus, haha sunne? Har vært en dødskoselig dag, og jeg har ikke tenkt på bloggen en gang. I morgen skal vi i konfirmasjon til verdens beste jente, noe jeg gleder meg utrolig mye til!Hva har du gjort i kveld?

sangtips?

Skal ut på verandaen å ligge litt i solen, så lenge jeg orker i denne varmen. Det er nesten foor varmt, trodde ikke jeg skulle si det! Skal ihvertfall laste inn musikk på ipoden først, så har dere noen sanger å anbefale? Hadde satt pris på deet!


Summer<3

Hva er din favorittsang? Har du noen tips? :-)

love my life

Heei ♥ Det er så fint vær ute! Solen steeiker og varmen er virkelig ikke til å klage på. Tror det var ca 20 grader til morgenen i dag i åttetiden, og det er jo helt sykt. Nå er det ihvertfall ikke kaldere, så dette må nytes. Nå har jeg fått ordnet meg smoothie og skal ut å steike litt :-) Håper dere andre også nyyter dette været.Liker dere også soool eller?

været nå til dags

Været er virkelig ikke til å klage på her på Sørlandet, og det er herliiig! Leser rundt forbi at det er like deilig vær andre steder også, så nå håper jeg hele Norge går mot sommer! Loove ♥

Noen andre som har fint vær for tiden?

resultat av wallsticks

Syns dere det ble fint?

kvelden

Heei :-) Kvelden har vært syykt koselig, og er utrolig fornøyd! Vi samlet oss en hel gjeng hos Susanne, med fotballkamp på tv'en. Haha, det var egentlig ikke planlagt fra jentenes side meen guttene hadde gledet seg såå. Før gjestene kom lagde Helle, Susanne og jeg taco som vi koste oss med.Koseliig ♥ Og det ble litt godteri utover kvelden når de andre kom, ble faktisk mye mer enn bildet under her. Ellers gikk kvelden mest til musikk, prating og fotball... Suuperkoselig kveld som må gjentas snart!Hva har dere gjort i kveld?

forberedelser

Noen andre som ser frem til 17mai i morgen? ♥

nudeels

Heei ♥ Om ikke så vledig lenge til kommer mamma hjem med produktene mine fra coverbrands, og da tenkte jeg å vise dere de på video. Er det noen som ønsker det? Det er bare myee lettere for meg å vise dem på den måten :-) I nuet slapper jeg av med Tobias med nudler og tv, hihi og etterpå er det trening!

Skal jeg vise pakken fra coverbrands på videooo?

videoblogg?

For et par uker siden lagde jeg en video av favorittsminkeprodukter, favoritter i klesskapet osv.. Og siden jeg ikke har noe spesielt å gjøre nå tenkte jeg å lage en videoblogg! Er det noe spesielt dere ønsker? Er sminkefavoritter noe dere ønsker? :-)Vil dere ha videoblogg? Og hvilken i så fall? ♥

male: ja - nei?

Heei! Endelig er jeg hjemme fra skolen og slapper av i soffaen :-) Håper virkelig på å få produktene jeg har bestilt i posten snart, hvis ikke må jeg ringe og høre om noe har blitt sendt feil... Skal vise dem så fort de kommer ihvertfall! Ellers har jeg litt planer på romet mitt! Jeg har såå lyst til å male taket hvitt, og veggene. Men jeg er så usikker på om jeg skal gjøre det, om det blir fint eller ikke. Og det kommer til å ta laang tid og masse arbeid, så jeg er rett og slett ikke helt sikker.Her ser dere hvordan det er... Er dere ikke enig i at det hadde blitt finere med hvite vegger og hvitt tak?Hva syns deree?

fritimer

Heei dere :-) Nå har vi faktisk fritimer helt til kvart over tolv, og da tok vi likegodt turen til Solveig for å lage pizza. Vi ser nå på bridesmaids, haha komedie. Og snart håper jeg at pizzaen er ferdig! Senere i dag kommer sminkevideoen forresten, så kom innom seneree!


Braa kvalitet

Noen andre som elsker pizzaa?

farging av hår!

Yes, i morgen skal jeg til frisøren for å farge håret! Mange av dere syns jeg burde beholde håret langt, og andre syns jeg burde klippe det kort. Jeg kommer til å beholde det langt helt til jeg er hundre prosent sikker på at jeg vil farge det. I morgen blir jeg nok mye lysere, og håper jeg får en mest mulig lik farge jeg hadde naturlig :-)

Gleder meg, er så lei av håret mitt nå. (Nettopp dusjet på bildene, vått hår)
 

Vil dere se resultatet i morgen?

home

Er ikke i form, så får se hvordan bloggingen blir i dag. Jeg skal bestille noen ting på nettet etterpå, kan vise dere noe av det om dere vil :-) Skal prøve å komme meg på trening, er altfor ute av form nå. Var jo syk hele forrige uke, pluss at jeg har en strekkskade.

Vil dere se tingene jeg bestiller?

sick

HATE IT, men i dag ble jeg syk igjen. Fikk utrolig smerter i magen, så jeg kunne ikke til kirken for å ta bilde med konfirmasjonsgjengen. Syns det er utrolig kjipt, meen det er ikke noe jeg kan gjøre med det nå... Tror nok jeg kommer meg på skolen i morgen, det får vi se på i morgen tidlig :-) Sov godt skjønninger ♥

God natt deree ♥

tentameen

Heei dere ♥ Hadde jo tentamen i dag, og haha det gikk ikke helt min vei. Jeg ble ferdig veldig fort, men historien ble så latterlig dårlig at jeg vet ikke hvaa. Men nå ligger jeg ihvertfall i soffaen og spiser det siste godteriet+ har lagd meg en nyydelig caffe mocca! Nå begynner snart biggest loser(♥♥), så det skal jeg kose meg med. Skal planlegge litt konfirmasjon og slikt etterpå, skal jo konfes til søndag. GLEDER MEG.

Litt tentamengodt, heheh:
Dagens outfit xDx)
Ååh, love it♥

Noen andre som har hatt tentamener i det siste?

paradiseee

Heei dere! Hadde en super trening med jentene i dag, og nå ligger jeg enda i senga klar til å sove. Skal selvfølgelig se paradise først, haha det blir nesten bare gøyere og gøyere :-) I morgen har jeg tentamen i norsk(♥) noe som blir deeilig. Ellers skal jeg ta bilder til konfirmasjonen i morgen med helene konf-gjgen, fordi jeg skal konfirmeres til søndag. Can't wait!!Noen andre som ser paradise i kveld? haha, latterlig dårlig innlegg

trening

Siden det er såå fint vær ute skal jeg faktisk til trening i dag. Blir deilig! En stund siden jeg har trent ordentlig nå, pga skade og sykdom så det skal bli godt å komme igang igjen :-)


Går du på noen sport?

sommertegn

Noen andre enn meg som ser frem til sommerferie nå? ♥

my day

Endelig funker blogg.no haha, det er virkelig noe galt for tiden. Men i dag har det vært nyydelig vær ute med litt kald vind menmen :-) Har vært superdeilig å ligge utenfor med biggest loser på pc'en. Haha, digger det. Tror ikke jeg har noen spesielle planer i kveld, men time will show. Er jo litt forberedelser til konfirmasjonen min som er om akkurat en uke i dag. Ååh, gleder meg ♥Noen andre som nyter finværet?

date

Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen etter en god joggetur med pappa. Følte det var på tide nå, haha. Kvelden gikk til jordbær og sjokolade med min søte lillesøster Synne. Var superkoselig og jeg merker at jeg faktisk tilbringer alt for lite tid med henne. Skal gjentas snart ihvertfall ♥Så det ikke godt ut? hihi ♥

bilder av susanne og helene

God morgen ♥ Jeg sovnet før jeg gikk lagt inn bildene i går jeg, hehe ops. Om en god time drar jeg og Susanne til byen for å fikse litt småting, så viser jeg innkjøp og slikt senere i dag. I kveld har jeg ingen planer, så vi får se hva jeg gjør. Her kommer noen av bildene:
♥♥♥

Hva syns dere om bildene?

header vs header - hjelp meg

Har hatt en superkoselig kveld hos Susanne som vanlig, kan ikke annet enn å kose meg med ei så gullsnuppe. Vi har tatt masse bilder som jeg skal vise dere senere etter redigering, men imellomtiden har jeg en liten header-vs. Det er på tide at jeg endrer header, og så søt som Susanne er har hun laget to til meg. De skal bli mer redigert og slikt, men her er grunnlaget:

Nr.1


 Nr.2


 Hvilken syns dere jeg skal jeg brukee? ♥ Hjelp meg!

strawberry

Heei dere! Nå slenger jeg i soffaen til Susanne med jordbær og sjokolade på bordet. Holder på å redigere noen bilder vi tok til dere i sta, og utfordringsrunden skal også bli redigert i kveld :-) Så nu må dere følge med på begge bloggene i kveld ♥Vil dere ha utfordringsrundeen senere i dag? ♥

endeeelig

ENDELIG funker blogg.no. Haha, har ikke kommet meg inn helt siden morgenen i dag.. Men jeg skal innrømme at det har vært litt deilig med en liten bloggfri dag i dette herlige været. Endelig er jeg frisk også, så da fikk jeg virkelig nytt muligheten til å være ute. Tiden har gått til mye forskjellig, som blandt annet hoppe på trampolinen, rydde huset og spise en deilig take-away middag! Nå koser jeg meg med en av isene vi kjøpte fra isbilen i staa ♥ Hihi, sommerstemning.

Nå etterpå skal jeg til min kjære >Susanne< for å kose meg. Vi skal ta bilder til bloggen, headere og alt sånt, så det blir muligens en liten bloggkveld.

Noen andre som har problemer med blogg.no i dag? Kos dere massee i kveld, nå er det helg ♥

skoleee

Da er jeg klar for skole. Haha, frisk til helga er jo flott det :-) Jeg begynner ikke før halv ti i dag, fordi det er gym i første time og den kunne ikke jeg ha så da fikk jeg lov til å sove litt ekstra siden jeg enda ikke er helt frisk. Vi slutter også halv tolv i dag så det blir en kort skoledag, hahaha ♥ Nå ser jeg på one tree hill, og skal gå om et lite kvarter. Det er forresten stråålende vær her i dag, deilig. Vi snakkees senere!

Ha en superfin dag ♥

hot or not

JUMPSUITS. Jeg syns det er såå skjønt, og det virker som en superdeilig ting å ha på seg om sommeren :-) Har dessverre ingen, og vet ikke om jeg hadde turt å gå med dem uansett. Men de er jo dødssøte, så jeg sier definitivt hot. Selv om noen kan være litt i overkant da.

Hva syns dere, hot or not?

sjukehuset

Heei dere :-) Beklager for utrolig dårlig blogging i dag, men jeg har vært ganske dårlig. Var en tur innom sykehuset for å sjekke noe med beina mine, men det gikk veldig greit! Ellers er jeg tilbake på soffaen for å prøve å bli bedre til i morgen. Satser på skolen da! Og så må jeg bare spørre.. Er det noe dere vil jeg skal blogge om? Blogger sånn ca om hva som helst nå, haha er helt tom for ideer. Kom med noen ideer til hva jeg kan blogge om så blir jeg kjempeglad♥Hva kan jeg bloggee om?

oth

HEEEI. Er enda syk, haha. Forferdelig. Ligger her:
 

Spiser det her:


 Ser på det her:

♥love

Og ser ut på dette været her:

Jadda, heldige meg. Skulle ønske det var regn ute, det er jo såå mye koseligere å være syk da :-) Men nå satser jeg ihvertfall på å være frisk til i morgen! Så nå skal jeg fortsette med my loving one tree hill.

Liker du one tree hill?

follow meg

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/2073210/helene-tveit-my-life?claim=yxbfrb9me7w">Follow my blog with Bloglovin</a>

Hei deree! Om dere vil så kan dere følge meg på bloglovin! Det er en superenkel måte å følge blogger du leser til vanlig. Du trenger ikke ha blogg for å registrere deg, og du bare søker på bloggene du leser og trykker 'follow'. Når bloggeren har blogget vil du automatisk få "varsel" om det, genialt. Om du vil følge meg er det bare å søke 'tweit.blogg.no' :-)Har du bloglovin? ♥ Follow meeeg

sick of being sick

Her er min bestevenn for tiden:

Jeg gjør ikke annet enn å ligge i senga eller soffaen nå, haar ingen energi. Føler meg ikke bedre i dag og ble hjemme fra skolen, og forundrer meg ikke om jeg blir hjemme i morgen også. Hodet mitt er helt tett og forskjølelsen er noe driiitt. Det blir også helt sykt kjip blogging når jeg er syk, for da er det ingenting som skjer og heller ingenting å blogge om :-)Det er TIDENES sommervær ute! Men neida, jeg er stuck inne. Hate it :(

Noen andre som er sykee?
 

rom //inspoÅåh, elsker alt som har med dekorasjon å gjøre! Har så lyst til å bare fikse rommene mine nå med en gang, skulle ønske jeg var rik... Hvilket rom ville du helst hatt?

syk

Her ligger meg og min mor med feber. Koselig, på en måte :-) Prøver å holde meg oppdatert på kampen som går i kveld, haha hele facebook er jo spammet. Heia manchester united sier jeg baree ♥ Om et kvarter begynner ungkaren haha, favorittprogrammet til mamma. Så det blir vel jordbær, banan, sjokolade og ungkaren på oss i kveld! En deilig og avslappende kveeld.

Hva gjør dere i kveld?

teenager post

Hei deree! Lenge siden sist.. Måtte bare ha en liten pause, var så mye å tenke på +hadde ingen motivasjon til bloggingen. Nå skal jeg skjerpe meg :-) Skal prøve å finne laderen til kameraet mitt også så jeg får ladet kameraet mitt... Men ja, over til temaet... Er jeg den eneste som digger teenager post? Søk på facebook 'teenager post' og det kommer opp dødsmange quotes om tenåringslivet. Og det vittigste er at ca alle passer til mitt liv.

Kjenner du deg igjen i noen av dem?

home

Nå skal jeg straks hoppe i sengs, for jeg må nemlig opp halv syv i morgen. Haha, cuplivet. Om vi ryker ut skal jeg rett hjem å sove, men om vi kommer videre blir det kamper videre på dagen :-) Har nettopp kommet hjem fra skjønne Maria med mange herlige jenter, og vi koste oss utrolig mye! Må gjentas ♥ Fikk ikke tatt bilder av antrekket som noen ønsket, men skal legge ut innkjøpet i morgen. Skal snart skjerpe meg med bloggingen, har bare vært veldig deilig med litt fri de siste dagene...

Kameraet mitt var dessverre ikke ladet, så det ble iphonebilder i kveld. Haha, forferdelige.
Love you!! Men nå må jeg hoppe i seng, vi snakkes i morgeeen ♥

Noen andre som har hatt en fin kveld? ♥

pause

I dag tar jeg meg en pause fra bloggen. Har cup frem til 12 og etterpå det stikker jeg ut på senteret med mamma. Etterpå skal jeg spille enda en kamp, og så skal jeg til søte Maria ♥ Slenger kanskje ikke antrekket og innkjøpet.

Skal jeg legge inn innkjøp og antrekk? ♥Ønsk oss lykke til? 

stormyy

FYSØREN FOR ET VÆR. Nå er det helt forferdelig ute med masse regn og vind og jeg kan si at jeg gruer meg sykt til skolen. Er ikke helt i min toppform heller, men jaujau. Er så skolelei for tiden og blir så sykt negativ til alt! Gleder meg til helga, for da er det cup og langhelg :-) Håper virkelig været blir bedre, hvis ikke blir jeg faktisk deprimert.


Regntøøøy

Noen andre som har masse regn?

curlsHva syns dere?

no more

Blir nok ikke mer blogging i dag, kanskje til kvelden men ellers ikke så mye :-) Håper dere forståår.

LOVE

Hva syns du om slik romdekorasjon?

hot or not

PILOTBRILLER. Jeg digger det, og syns det er dødsfint. Har et par i sølv/grått, men har tenkt å kjøpe meg et par i gull også. Det blir utrolig fint å bruke til sommeren, så det gleder jeg meg mye til :-) Har også sett mange gå med disse og det er rett og slett dødskult!

Hva syns dere?

kort hår?

Jeg har hatt ganske langt hår en god stund nå. Jeg syns ofte det er ganske stress, men det er samtidig veldig greit. Nå skal jeg snart til frisøren for å stripe det, og da lurer jeg rett og slett på om jeg skal klippe det i samme slengen. Ikke sånn syykt kort, men ganske mye kortere. Det frister meg helt sykt noen ganger, men andre ganger ikke i det hele tatt. Og om jeg angrer så vokser det jo ut igjen :-) Selv om det kan ta litt tid...

Stygge og dårlige bilder, kom nettopp ut av dusjen..
Hva syns dere, burde jeg klippe meg?

innedag

ELSKER søndager! Jeg slapper alltid helt av forran tv-en med te eller noe slikt åå ♥ Det er i tillegg helt utrolig uvær ute så det blir en skikkelig innedag på meg! Men i tretiden skal jeg til bestemoren min å spise søndagsmiddag, mm. Det slår aldri feil! Nå skal jeg få fikset litt på designet og sånt, før jeg begynner one tree hill maraton hihih. Noen andre som liker søndager?

going out

Nå skal jeg bare stelle meg før jeg tar turen til August. Snakkes senere, kos dere masse i kveld ♥

the city

Nå stikker jeg til byen med Kirsti og Mathildee, blir veldig koselig :-) Senere i dag kommer innkjøpet og slikt hihi. De fleste av dere sover nok nå, men ha en dødsbra dag everyoone ♥ Skal forresten fikse meg på håret hahaha, skal ikke gå slik ihvertfall!Noen som vil se innkjøpet senere?

hva synes dere om denne frisyren?

Haha, kommer aldri til å gå sånn! Syns den er fin forfra, men bakfra og på siden syns jeg ikke :-) Men jeg har sett flere som har gått sånn her og kledd det, men det er vel smak og behag. Slenger inn outfit før jeg stikker til Susi ♥ Snakkes eetterpå.Hva syns dere?

nydelig.

FOR en nydelig sang, og FOR en nydelig stemme. Noen enige?

keep smiling

Nå har jeg nettopp tatt headerbilder, så nå blir det snart header! Har stått "header kommer.." alt for lenge nå. Har også lagd en video som kommer ut på bloggen senere i dag :-) Nå ser jeg på slankekrigen med Tobias, haha digger det. Kaanskje det er sonetrening i kveld, men hvis ikke det er det skal jeg tilbringe kvelden med Susanne ♥ Herlig start på helga!Hva syns du om bildet? ♥

grey

GRÅ, det beskriver fargen utenfor. Haha, vi har en periode med drittvær nå.. Håper ikke det varer lenge, lengter etter shorts og finvær nå! :-) Slutter på skolen halv tolv i dag, så når jeg kommer hjem skal jeg få redigert ferdig en video til dere. Og vet dere vet? Det er HELG ♥ når vi er ferdige på skolen i dag! JIPPI. Siden overskriften er greey får jeg bildene også være grey da, heh. 

Forresten, tusen takk for søte kommentarer i det siste! Dere er skjønne :-)

Noen andre som gleder seg til heelg? ♥

backtothworld

Tror ikke jeg nevnte at jeg var vekke fra skolen i går? Men ja, jeg var ihvertfall det. Og i dag skal jeg tilbake igjen, håper det blir bra. Har tidenes spansk-prøve i første time haha, så vi får vel bare krysse fingrene for at den går fint :-) Ellers skal jeg ikke så mye i dag. Trening, slappe av, og... ja, jeg skal lage del2 av ting som irriterer meg. Haha, mange som har spurt om det. Snakkes senere ♥Ha en fin dag ♥

ting jeg ser frem til #1

  • Partille-cup! Fy søren så gøy det blir. 5 dager i Sverige med verdens beste håndballjenter, bo på hotell og være ute i sola(forhåpentligvis), shoppe, og rett og slett kose oss helt sinnsykt! Åh, har ikke ord for hvor mye jeg gleder meg til det ♥
     

  • Konfirmasjonen min. Nå er det bare 4 uker til jeg skal konfirmere meg! Gleder meg utrolig mye, og håper på en kjempeflott dag med alle mine nærmeste. Folk fra Vennesla, Kristiansund og her på søm kommer for å feire min store dag. Gleder meg!
  • Åkerøya. Verdens fineste hytte og verdens deiligste sted å være på sommeren. Har skikkelig store forventinger til det i år, tror det blir dritgøy. 
       • Utlandet neste år. Det blir nok USA eller Thailand på oss neste år. Thailand har jeg vært i før, og det er helt ubeskrivelig. Usa har jeg aldri vært i før, så det tror jeg hadde vært en fin opplevelse. Håper det blir tur!! :-)
     

Har du noe du ser frem til?

rings

Likte dere dem? Hvilken likte dere best?

pakke i postenNoen som vil jeg skal blogge om hva som er inni senere?

godnatt

Dagen i dag har ikke vært så bra, og i morgen blir nok ikke bedre. Så får se hvor det går med bloggingen.. Dere forstår..... God natt :-)

what do you think

Har et armbånd jeg fikk til jul som jeg rett og slett digger. Har ikke fått bruke det enda, for jeg hadde rett og slett glemt det helt bort. Men jeg syns det er kjempe fin, men lurer på hva dere mening er! Hva syns dere? ♥

07:45

Jepp, 07:45 er tiden jeg må gå til skolen. Hvor sykt er ikke det egentlig? :( Nå er det en ny, slitsom uke foran meg, haha men får vel ta det med et smil..... Sorry for litt klaging om skole og sånt for tiden, men jeg har så lite skolelyst! Men blir jo koselig å se alle igjen da ♥Kos dere masse i dag ♥ Senere blir det videoo

ta meg fri..

Åh, jeg har såå lite skolelyst for tiden.. Er bare innleveringer, stress og prøver hver eneste uke. Har vært en utrolig koselig helg, men selvfølgelig blir man utslitt etter to bursdager og 6 kamper + lite søvn. Og i helgene for meg er det viktig å få mye hvile for å orke en hel skoleuke og hvile har jeg hvertfall IKKE fått denne helga :-) Hadde vært såå deilig å bare ta med fri fra skolen en liten periode nå, men dessverre går jo ikke deet. Så får bare ta det som det kommer, heldigvis er det fri fra trening i morgen! Kjenner jeg trenger en dag fri nå ♥ Men så er det selvfølgelig musikkprøve som avgjører karakteren for 10ende på tirsdag da, jippi.
Arkivet.

Noen som gleder seg til skole i morgen? God natt søtinger ♥

seier

Det ble gull i b-sluttspillet på oss. Haha, tror ikke så mange på laget er noe fornøyd med det.. Men jaja! I morgen har vi fri fra trening, noe som er veldig, veldig deilig :-) Nå skal jeg bare chille fult ut, for jeg er såå utrolig sliten. Skal spise masse mat og kose meg ♥ ♥
Hahaha stygg. Sliten og sminkefri!

Noen andre som har spilt cup i helga?

ttyl

Nå må jeg egentlig gå for jeg skal møte om 25 minutter i Gimlehallen! Gleder meg veldig til kampene i dag, jeg. Selv om jeg er veldig sliten håper jeg alt går greit. Kommer innom senere for å fortelle dere litt om ting og tang. Og ja, innlegget undeer her mente jeg at det var brann i sørlandsparken** ikke sørlandssenteret. Snakkes senere ♥Ønsk oss lykke til? ♥

brann på sørlandssenteret

For en herlig kveld! Alle de beste samlet på et sted med god stemning :-) Slike kvelder burde vi ha oftere, det er jo kjempe koselig! I morgen er det cup igjen, og da må jeg stå opp 07.15...... Er helt utkjørt allerede, det har vært en stressfull helg! Men veldig gøy da ♥

Meen over til noe litt spennende og gøy som skjedde på vei hjem... Når Robert kom og hentet oss så vi at det var masse røyk et stykke borte, og siden vi hadde så mye overskudd kjørte vi rett og slett bortover for å se hva det var. Og jammen meg var det brann! Brannvesenet var der allerede og prøvde å slukke den, så håper alt ordner seg ihvertfall :-) Fikk tatt noen snapshots, haha. Det ser litt lite ut på bildene, men det var det ikke. Her er de:

Har dere opplevd noe lignende?

Og forresten, tusen takk for alle kommentarer i det siste! Leser hver eneste en av dem og blir dødsglad! Tusen, tusen takk ♥

cup

Nå må jeg egentlig gå, men slenger inn et raskt innlegg. I dag skal vi spille cup, og jeg aner ikke når det blir ferdig. Det er puljespill i dag, og i morgen er det alvor.. Men vi ska spille første kampen om 50 minutter, så nå må jeg gå :-) Tok noen raske, stygge bilder til dere, haha.

Ønsk oss lykke til! ♥

bilder fra bursdagen

Nå er jeg kommet hjem fra en kjempekoselig jentebursdag :-) Det var god mat, god stemning og bra folk. Herlig! I morgen må jeg opp tidlig for å spille kamp, gleder meg :-) Men har et lite problem... Nå skulle jeg legge inn sminkevideoen og redigere den, men gjett hva jeg fant ut? Vi har mistet kabelen for å legge videoer fra filmkamera til data.. Så mamma skal få tak i det i morgen, så kommer videoen sannsynligvis i morgen :-) Håper dere forståår ♥

Seee så koselig bordet var!Taco♥♥

Og se den fine pynten! Anne lagde de selv til alle sammen, haha herlig!

Fine jenter!

Sigrid og Emely♥

Og Susanne og Silje♥

Og fine bursdagsbarnet:

Ellers gikk kvelden til The voice:


Noen spilte twister, haha! Dritlenge siden jeg har gjort det.

Og selvfølgelig godteri!


Mislykka♥

Helt til slutt hadde vi en supergøy lek der man kunne vinne godteri! Hihi, dette er det jeg vant:


Og Susanne og Martine til slutt daaa!


Hva syns dere om bildene?

sminkevideo?

Siden mamma jobber i mary kay nå får vi jo prøve ut litt sminke og slikt. Og mamma sin "sjef" har lånt oss en hel bag med sminke hele uka! Så i kveld har jeg masse sminke jeg kan bruke til å stelle meg til bursdag med, og da tenkte jeg at jeg kanskje kunne lage en sminkevideo til det? Om noen ønsker det da :-)Skal jeg lage sminkevideo til bursdagen? ♥

fredag den trettende..

Lurer på om det er noe med fredag den 13, for jeg våknet med sykt vondt i magen og ryggen. Fredag den trettende er liksom den dagen man skal få uflaks og dumme ting skal skje, så ja. I dag ble jeg hjemme fra skolen.. Har enda ikke spist noe, for jeg er ikke i form. Men føler meg bedre enn jeg gjorde helt til morningen. Sovnet på soffaen før i dag, og våknet opp til en kald tekopp... Så nå har jeg lagd meg en ny og leser litt i blader. Vil få litt inspirasjon til rom og slikt, det er alltid gøy :-)Noen som har hatt uflaks i dag? ♥

kjole vs

I morgen skal jeg i bursdag til søte Anne! Jeg tenkte å gå med kjole, men er så usikker på hvilken av disse to jeg skal bruke. Jeg tror nok jeg liker den svarte best, men samtidig synes jeg også den rosa/lyse er søt. Så hvis dere kan hjelpe meg hadde det virkelig vært flott! Setter pris på det :-)Hvilken av disse syns dere jeg burde gå med i morgen? ♥

18:39

Jeg har så vondt i ryggen og hodet at jeg måtte droppe trening i dag. Utrolig kjedelig egentlig, for dagen går så sykt sakte.. Men jeg ligger her iallefall og ser på youtube-videoer. Syns alltid det er så gøy, vet ikke hvorfor egentlig :-) Men dere må si ifra om det er noe dere vil ha på bloggen senere i dag, for noe må jeg nesten bruke tiden på..Noe dere vil jeg skal blogge om senere i kveld? :-)

god morgen

Nå er det skole, igjen... Og jeg er drittrøtt. Det var helt forferdelig å sto opp faktisk. Men jeg håper dagen blir bra for det om, skal kanskje opp til bestemoren min å vaske for å få litt penger. Men det er bare kanskje :-) Og etterpå er det trening før jeg kan hjem å slappe av igjen. Allerede i morgen er det helg, og for en flott helg det skal bli!

Ha en fin dag alle sammen ♥

i love pink

FORFERDELIG Å STÅ OPP I DAG. Fikk nesten ikke opp øynene en gang. I dag går jeg med en søt, rosa hettegenser med den nye toppen min under som jeg tenkte å vise dere senere i dag. Outfitbilder kommer, men jeg er tom for strøm på kamera atm så det må jeg lade. Ellers må jeg gå om 2 minutter, så vi snakkes senere i dag :-)

Noen andre som syns det var tungt å stå opp i dag?

jobber med designet..

Nå har jeg jobbet med designet mitt litt, og endret det helt.. Grunnen til det er vel at jeg ikke likte det forrige noe særlig i det hele tatt. Men Susanne skal hjelpe meg mer og fikse mye mer på det! Det skal nok bli fint til slutt. Headerbilder skal jeg også ta snart, og da blir det vel bra. Og hvorfor profilbildet fikk jeg svart strek rundt seg vet jeg ikke... Hva syns dere om begynnelsen på design-byggingen?


LOVE

Hvordan synes dere det ble?
Fikk forresten spørsmål om jeg kan legge ut romvideo.. Noen flere som er intresserte i det? 

byen

Stikker straks til byen nå, i dette stygge, stygge været. Det regner ute og er sur vind, men jaja! Det får gå :-) Nå skal jeg bare stelle meg litt før jeg tar turen opp til busstoppet.. Vi snakkes senere i dag og da kommer jeg til å vise innkjøpet.

Har dere noen planer for dagen?

update

Nå slapper vi av i soffaen med Hairspray på tv-en. Vi skal nok straks legge oss, for i morgen skal vi opp tidlig.. Begynner å bli veldig trøtt nå, så det er nok straks leggetid :-)  Skal som sagt til byen i morgen tidlig før trening, så i morgen blir det nok litt dårlig blogging.. Men jeg ser på statistikken at folk leser det jeg skriver, og jeg er dødstaknemlig♥ Tok noen stygge bilder til dere i sta, haha trøtt og fin.God natt dere♥

siste frikveld

I morgen er siste dagen vi har fri før skolen begynner igjen.. Så nå sover jeg hos Solveig med Marie og Mina, og vi skal ha pirates of the carribien maraton! Haha, maraton er på en måte en liten tradisjon for oss :-) Nå ser vi på paradise hotel med litt kos, og i morgen tidlig skal jeg til byen med Caroline og Helle for å shoppe litt, føler ikke jeg gjør det nok liksom.......

Hva gjør dere i kveld?

vår fine utsikt

HAHA, tulla............ Men bare så lenge regnet ikke blir om til snø er det greit for meg! Stygt vær er jo litt koselig av og til :-)

Noen flere som har sugent vær?

beste stedet

Senga mi er det beste stedet å være når dagen er over. Både senga mi hos mamma og pappa faktisk hihi :-) Gleder meg til å sove nå, er stuptrøtt! Tusen takk til dere som kommenterer og leser, setter stor pris på det♥

Sov godt da alle sammen♥

hvilket par liker dere best?

Da jeg var i Hellas i sommer kjøpte jeg meg to par sandaler. Jeg ble utrolig fornøyd med begge to, men har ikke funnet noen anledninger til å bruke dem enda.. Derfor gleder jeg meg syykt til sommeren 2012 for da skal jeg bruke sandaler mye :-) Mine favoritter er nok de lilla, selv om jeg elsker de hvite også.

Hvilket par likte dere best?
♥Helene 

lebestift vs

Har fått meg disse to lebestiftene nå i det siste. Den til høyre er mye mer rosa i virkeligheten.Haha, her ser den ene rød ut.. Men det er den altså ikke :-) Begge er veldig fine, men tror min favoritt er den lyserosa.Hvilken likte dere best?
♥Helene 

min favorittartistHvem er din?
♥Helene 

bad teacher

Når vi skulle ut å leie film i dag landet det på 'Bad teacher'. Det er en ganske gammel film, men jeg hadde ikke fått sett den enda, så det fristet meg. Så den med lillebrødrene mine haha, og filmen var faktisk utrolig morsom :-) Søt slutt! Og hun er jo en utrolig god skuespiller også!

Har du sett "Bad teacher"?
♥Helene 

min påskeaften"Helene har hatt godtelov, og det gikk bra så lenge hun sov." Flott setning i gåten min, yes.Synne er fornøyd ♥Nå må alle kose seg kjempemasse i kveld! :-) Noen andre som har fått påskeegg?
♥Helene 

hits