anbefalinger

to fluer i en smekk

Nå tenkte jeg å ha en aldri så liten anbefaling, og denne gangen anbefaler jeg like greit to ting i samme innlegg!

Foundation primer fra GOSH og Fan brush fra e.l.f.

Denne primeren legger jeg sammen med fuktighetskremen jeg bruker, og det gikk et flott resultat og gjør slik at sminken holder hele dagen. Den er itillegg utrolig myk, noe jeg eelsker! Denne kjøpte jeg på salg for 110,- men til vanlig koster den rundt 150,- på vita! Verdt pengene, helt klart :-) Den er også veldig drøy i bruk! Jeg har hatt den i over en måned, og man kan ikke se at den er brukt en gang.

Denne bruker jeg når øyenskyggen drysser ned under øynene. Det er så utrolig kjipt når det skjer, spesielt hvis du har lagt sminken din allerede. Det eneste jeg gjør da er å børste med denne børsten og den børster rett og slett vekk det som har drysset ned! Helt perfekt :-) Har sett at flere ikke er så fornøyde med denne, men det kan jeg virkelig ikke skjønne... Det funker kjempe bra på meg!

Har du prøvd noe av det? Fikk du et tips?

min favorittblogg

Nå tenkte jeg å skrive et lite innlegg om favorittbloggen min, nemliiig: http://kristineam.blogg.no



Kristine blogger om masse som intresserer de fleste jenter, som f.eks shopping, mote, sminke og innkjøp. Hun legger oofte ut antrekk på bloggen sin, og de kan man virkelig hente inspirasjon fra! Det er oppdateringer daglig på denne bloggen, noe som er viktig! Når det er sponsorprodukter det er snakk om forklarer hun leserne grundig hva som er bra, hva som ikke er bra og hvorfor med produktene, og det er også veldig bra for da gir hun gode tips til hva vi burde kjøpe og hva vi kanskje burde styre unna. 

Overfor her så dere noen av antrekkene hun har lagt ut på bloggen, og jeg må si at jeg digger de. Kristine virker som en superskjønn, positiv jente og bloggen hennes har blitt en favoritt hos meg. Om du ikke har vært innom er det verdt å ta en sjekk! :-)

Har du lest bloggen før? Og har du en favorittblogg?

anbefaling: betty-lou manizer

Heei! Når klokken var halv 12 i morges var jeg ferdig med alle kampene for dagen. Da hadde jeg allerede spilt 4 kamper siden halv åtte, haha. Det gikk ganske bra, vant 3 av 4! Når jeg kom hjem hadde jeg tenkt å poste elf-pakke-videoen, men jeg sovnet som et slakt på soffaen og våknet for en liten time siden. Så nå tenkte jeg å ha en liten anbefaling til dykken!



Dette pudderet er virkelig helt utrolig bra! Jeg bruker det som en slags rouge i kinnbeinene, og det funker fett. Det er ganske mørkt, mørkere enn på bildet under her. Men det er bare å ikke ta så masse på kosten, så går det helt fint. Det gir en fiin glød og er blitt mitt nye favoritt-pudder! Love it ♥



Prøvd det før?

produktanbefaling



Denne shampoen og balsamen er virkelig til å anbefales. Jeg prøvde de første gang i går, og jeg bare merket forskjellen på håret med en gang. De har et utrolig stilig design syns jeg! 

Det med disse var at de luktet ikke som alle andre shampoer og balsamer gjør. De luktet ikke så "parfyme" på en måte, men de luktet mer... ja, jeg vet ikke hvordan jeg skal forklare det. Men de luktet kjempegodt og og funket dritbra. Så disse skal jeg fortsette å bruke :-)



Har du prøvd disse? Hvilken shampoo bruker du?
♥Helene 

tester: selvbruning

Jeg har lenge strevet med å finne selvbruning som passer meg, og nå tror jeg endelig jeg har funnet den. Prøvde den for første gang i dag, men fy søren, den funker!

St. tropez. Det er et veldig bra merke, og ganske dyrt antar jeg. Det er min stemor, Kirsti sin. Den ser akkurat ut som body lotion, altså den er helt hvit. Du må gå i dusjen og skrubbe huden din før du bruker denne, for hvis ikke kan det bli sjollete. 

Dette var da før.. JA, jeg hater beina mine. Haha, de er feilstilt eller bygd eller noe :-)



Og dette er etter. jeg ser ihvertfall forskjell i virkeligheten! Og dette var første gang jeg brukte den, så jeg lurer på hvordan resultatet blir i løpet av uken.. Jeg tok bare på beina i dag, skal prøve meg ut om jeg tørr, å ta på hele kroppen :-) Jeg er kjempefornøyd ihvertfall!

 Bruker du selvbruning?
♥Helene 

produktanbefaling

Sliter du med urenheter og vet ikke hvilkene produkter du skal bruke? Da har jeg svaret du leter etter. Dette er den beste rense-serien jeg har prøvd:





Denne skjønne serien her er genial! Fra mary kay selvfølgelig :-)

Denne tar du på først, akkurat som en hvit maske i fjeset. Etterpå tar du det av med en klut med vann på.

Denne blå tingen her skal brukes etterpå. Du tar litt på en pad, og så tar du det i hele ansiktet. 



Helt til slutt avslutter du med denne ansiktskremen! Og wips, så er du ferdig med å rense huden din. Det tar ikke lang tid i det hele tatt, og det funker fett. Jeg har virkelig merket forskjell på huden min, før og etter jeg begynte med dette. Å rense huden er utrolig viktig! Dette gjør jeg hver morgen og hver kveld.

Renser du huden?
♥Helene

hvordan jeg krøller håret

Kjøpt på frisørsalong, A-salong.

Da jeg la ut bildene av håret mitt krøllet fikk jeg et spørsmål om hvordan jeg gjorde det. Svaret mitt er: Gorgeous. Jeg bruker en genial krølltang som virkelig topper alle jeg har prøvd noen gang. 

For det første ser den utrolig bra ut! Og den funker fett! Når du kjøper den får du den inni denne utrolig praktiske pakningen:





Det gjør den utrolig lett å ta med seg over alt! Digger hele..alt!

Har du prøvd denne krølltanga før?
♥Helene 

anbefaling

Produktet jeg skal anbefale i dag er denne lille saken:

Jeg tipper jeg ikke er den eneste som har tørre lepper? Og jeg syns det er utrolig kjipt og vil gjerne få leppene bra igjen. Og siden mamma jobber i Mary Kay har hun fikset noe til meg! Dette er en slags "ansiktsmaske" man skal ha på leppene. Når du har den på vil leppene dine være hvite, og det er nesten som det er "sand" i kremen.

Sånn vil det se ut! Det skal du ha på i ca 1 minutt, før du skylder det av med vann eller en pad.

Etter du har gjort det vil leppene dine være røde! Akkurat som her:

Hahahahaha! Nå er du nesten ferdig, det er bare å smøre på denne:

Denne er nesten som en balsam, "lipbalm" eller noe heter den. Den gjør leppene dine utrolig myke!

Sånn ser det ut til slutt da. Det er fortsatt ganske rødt og sånt, men det går etterhvert og da merker du virkeligforskjell. Jeg tar dette annenhver dag ca, og jeg merker virkelig forbedring. Deilig!

Har du prøvd dette produktet? Sliter du med tørre lepper?

hits