i'm gonna make a change

Nå er det ikke mer godterispising på meg i hverdagene, ikke mer drikking av brus med mindre det er helgekos eller bursdager. Det er ikke noe mer mat, mat, mat dagen lang. Fra nå av er det vann som gjelder til tørstedrikk, og frukt og grønnsaker skal spises mer. Jeg skal også skjerpe meg med å få i meg fisk, og mest av alt; jeg skal ikke miste motivasjonen nå.

Etter jeg ble merket med "Helene, hun som ikke klarer å holde seg unna mat" eller "Helene, hun som spiser hele tiden." eller små kommentarer som "Blir du aldri mett?" tror jeg at jeg brydde meg mindre og mindre om hvor mye jeg spiste. Jeg hadde jo allerede blitt stemplet som matmonsteret på en måte, og hvorfor kunne jeg ikke bare la det pågå videre? Det var jo ingenting negativt med det egentlig, folk syns det var morsomt og jeg så ikke på det som en slags fornærmelse. Men nå er jeg lei av det.Jeg sier ikke at det er noen som har såret meg eller gjort meg sur med slike små kommentarer, for jeg har jo helt klart lagt opp til det selv. At jeg elsker mat er ingenting jeg kan legge skjul på, absolutt ikke. Men nå er det tid for meg å komme meg videre fra dette lille stadiet og heller tenke litt på hva jeg faktisk stapper i meg. Jeg har lenge tenkt på dette, men egentlig aldri gjort noe særlig med det. Selvfølgelig har jeg prøvd meg på ting som å ta mindre posjoner eller ha godtelov, men da lo folk av meg. Skjønner vel kanskje at de gjorde det, men allikevel. 

Jeg er vel ikke det man kan kalle tykk, men jeg er misfornøyd med vekta og store deler av kroppen. Og jeg tror at om jeg skjerper meg med både godteri, mat og trening at jeg skal klare å gå litt ned i vekt og få et bedre selvbilde av meg selv. Tror også jeg blir en lykkeligere person, og vil føle meg tryggere sammen med venninnene mine med FLOTTE kropper i bikini og shorts. Dette er mitt mål, og nå tror jeg at jeg kan klare det. Det handler bare om små marginer, noen små forandringer. 

.

Dette innlegget er ganske personlig, men velger å poste det. Folk får si hva de vil, men det er min blogg og jeg velger selv hva som skal skrives og postes her.

14 kommentarer

Caroline Tomlinson Payne ~

12.06.2012 kl.16:26

Ikke bry deg om hva andre sier. Om du vil spise godteri i ukedagene, drikke brus som tørstedrikk og slikt så burde ingen bry seg. Du har en utrolig flott kropp, og det er ingenting å være missfornøyd med c:

anonym

12.06.2012 kl.16:26

fint skrevet sunshine :D

helene tveit

12.06.2012 kl.16:28

Caroline Tomlinson Payne ~: Tusen takk! Men handler egentlig ikke om hva andre mener, men mer mitt eget syn på meg selv :)

elin

12.06.2012 kl.16:30

utrolig bra! stolt av deg!

ANE STAMNES

12.06.2012 kl.16:33

Jeg syntes du er nydelig på mange måter.jeg kjenner deg ikke så godt. men det virker og ser ut som om du er nydelig!

ANE STAMNES

12.06.2012 kl.16:35

Jeg mente; utifra det du har uttrykka seg selv for (facebook, blogg, osv) så er du ganske nydelig!

helle st

12.06.2012 kl.16:43

helene, du er den fineste jeg vet om! elsker deg for den du er ! du er best

Differentworlds

12.06.2012 kl.16:45

Dette må jeg si inspirerte meg, har det på samme måte, hardt liv å være for glad i mat altsåå.. <3 men stå på! Du fikk meg til å bestemme meg for å gjøre noe selv ^^haha

- mette

:)

12.06.2012 kl.16:45

Herlig skrevet Helene :) Lykke til <3

LifeOfPorn - Hannepaii!

12.06.2012 kl.17:49

Flott du vil gjøre noen positive forandringer da :) Har selv vært 'hun som ikke er en strek som alltid spiser og aldri blir mett'. Det betyr ikke at man må forandre alt og sulte seg for å bli fornøyd - men å gjøre små forandringer man faktisk er stolt av. De føler man seg fantastisk :D Det er det viktigste!

Masse lykke til :3 Håper du blir kjempefornøyd med forandringene :)

KRISTINE AM

12.06.2012 kl.17:51

Kjempebra skrevet :-) Gi en lang faen i andres kommentarer, og gjør det for din egen del! Det viktigste er at du er fornøyd med deg selv og gjør alt på en sunn måte som er bra for kroppen :-) Jeg VET at du klarer det om du virkelig går inn for det!

Kristineam

Maren Kusina

12.06.2012 kl.18:45

Jeg gjentar det din Oldemor sa i konfen din. Du må være glad i deg selv, Helene!

Du er noe av det fineste JEG vet hvertfall! <3

Marie Stange ♥

12.06.2012 kl.20:01

Jeg kan si at du er ikke den eneste som er et mat-vrak, når alle vennene mine liksom kjøper en hamburger på MC Donalds er jeg den som ender opp med 2. Når jeg på skolen spiser 2 brødskiver blir jeg aldri mett. Osv.. Poenget er at du er ikke alene om å spise mye..

12.06.2012 kl.20:37

Spis deg mett, ofte og sunt. Bruk god tid på å spise da er det lettere å kjenne etter om du er mett. Holder på med akkurat det samme, dette innlegget var veldig inspirerende for meg, takk!

Skriv en ny kommentar

hits